Colectia de toamna - iarna 2005 (213)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

observ ca s-a marit numarul bolnaviorilor va doresc multa sanatate micutilor, un pupic pe nasuc pentru nati, irisuc,miru si tudor

am fost la clinica particulara ( am inceput sa nu mai am incredere in rezidentii de la grigorescu) si alexia mea este aproape surda nu stiam de ce ma intreaba mereu ce spun..are otita seroasa cronica bilaterala si adenoida hipertrofa. de azi noapte face temperatura numai peste 39 ..sunt intre ciocan si nicovala cu gradinita asta, de la mama care nu vrea sa stea cu alexia dar ma bate la cap sa o retrag pana la pediatra si azi orlist mi-au spus ca daca se poate sa o retrag.
anda,alexia in mai putin de o luna este la al treilea antibiotic, ultima otita este facuta acum 2 saptamani, marti ce a trecut a terminat antibioticul, acum i s-a prescris zinat si un spary nazal ( nu am reteta in fata si nu mai retin cum ii zice).
va multumesc din suflet pentru urari , sunt rupta de oboseala nu's daca am dormit 3 ore azi noapte, si acum vorba deliei hai sa imi potrivesc ceasurile sa verific temperatura copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cami, merci, unele modele sunt foarte dragute, cunosc firma, a avaut nic botosi de bebe de la ei, fte buni, nu sunt pe site. n-au cizme, cred ca mai tb sa mai astept, poate "baga".

lavi, ref la viaata sexuala, tin minte ca imediat dupa revolutie, in 1990, pe la 14 ani ai mei ma uitam in revistele bravo ca maimuta la tramvai: erau interviuri cu "cupluri tinere" la 13 ani care isi incepusera viata sexuala! in germania deci.
ref la cearta dintre cele 2 mamici, nu vad nimic anormal eu azi abia m-am abtinut sa nu ma cert cu una bucata mamica de la gradi. fiu-sau il musca frecvent pe nichita pana ii da sangele. i-au zis educatoarele mamei, dar nimic. naspa e ca de obicei educatoarele ii pedepsesc pe amandoi odata , si pe nichita si pe edi, acel baietel. pt ca scenariul e mereu la fel. nichita ii ia o jucarie din mana lui edi si edi sare si-l musca. pe la spate!!! dk ii dau tricoul jos, zici ca e copil maltratat. si sunt pusi amandoi la colt, numai ca al meu e pus acolo si plans si invinetit.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Roxi buna miscare ca ai renuntat la rezidentii de la urgenta din acelasi motiv nu merg nici eu cu Nati.

Un ORL-ist f bun pt copii este dr Dan Gheorghe de la Budimex; si pe forum e laudat si mai ales din alte surse.
Eu am fost f multumita si de una din ORL-istele de la Medsana.

Banuiam si eu ca la voi de fapt s-a cronicizat otita, nu prea avea cum sa fie una nou-nouta, tot aia e

Mergi la inceput

Nati a mea a dormit 2h la pranz, vreo 2h intre 19 si 21 cand eu eram la eco si acum nu se culca

Anda mda, fiecare era revoltata ca cealalta o bate pe fie-sa dar de fapt se bat amandoua cu mult spor, dupa cum relateaza Silvia, observator neutru.

Cica: -Alexa i-a luat Alinei dezinfectantul de maini...
-Nu se poate, Alexa are doua dezinfectante.

Tot Anda: am vazut cizmulite imblanite cu blana naturala la Andy Kids, marca Bebetom, marca e turceasca asa ca poate nu te coafeaza. Dar sunt de calitate, eu am avut de la ei la careva din fetele mele.

Ripley mersi pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

roxana, aoleu saraca alexia si saraca de tine. OTITA DUPA 2 SAPTAMANI INSEAMNA CA NU A FOST VINDECATA CEA PRECEDENTA! BELIEVE ME, SUNT INFORMATA REF LA OTITE, DE LA DR. PRIN MANA CARORA A TRECUT NIC. deci nu a fost bine tratata otita anterioara. te rog tine-e si de otocalm cu 5 prize pe zi a cate 5 picaturi in fiecare ureche, nu mai putin si nu mai rar. pe langa antibiotic. apoi sa nu uiti ca nasul infundat nu permite vindecarea urechii. Succes si putere. cu mama si gradinita nu stiu ce sa zic, ca am trecut si io prin dilema asta cu mama care nu vroia sa stea cu nic dar nu vroia nici sa-l duc la gradi. adevarul e ca ei stau mult pe jos la gradi, vrei sau nu vrei. pe covor e curent. dk nu e restabilita complet orl, nu trebuie dusa iar alexia

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Asa zic si eu: asteapta sa se vindece complet, apoi mai asteapta o saptamana-doua sa se revigoreze si apoi du-o iar. Daca n-o duci acum o duci la anul si iar o iei de coada cu bolile.

Hai sa fac si subiect nou acu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

LA MULTI ANI, Krisztian! sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos si norocos.

Sanatate multa piticilor bolnaviori.

Mimi bb2 & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Mimi, cat mai coci la pustoaica mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Azi am facut 35 de sapt, sa vedem cat o mai vrea sa stea la caldurica.

Mimi bb2 & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

SUBIECT NOU

Mergi la inceput