Colectia de toamna - iarna 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 14
Bic spune:
Ma uitam la lista de mamici date disparute si mi-am dat seama ca imi pare rau ca nu am mai auzit demult de ele. Mi-era dor de Mirabilis, Anamrai - ea mai posta din cind in cind la fetele din America, dar nu prea am mai trecut eu pe-acolo, simona dragusin, bubamara, ela.
CA sa nu mai vorbim de Lordra si dineuta-fosta(?)-gravidutza cu vehi state pe-aici ,dar pierdute pe firul vietii.
Ne pare rau sa va pierdem, dar intelegem ca ati reusit sa va scoateti microbul din singe. Felicitari!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
lavi02 spune:
Am vb cu Noki, a luat mandra Augmentinul si a facut febra mult mai mica, Doamne ajuta! Dar zice ca s-a uitat in gatul ei si e jale iar de mancat, bineinteles, mai nimic.
Sanatate multa, eu zic e pe drumul cel bun!
Ripley nu mai fi asa necajita, se va rezolva, vei gasi alta bona, deja ai experienta
in recrutare. ![]()
Mitza vba Alinei, hotaraste tu cum ii repartizezi orele de somn.
Am mai zis, Nati nu rezista fara somn la pranz, pe la ora 18 se comporta ca betivii.
Pe de alta parte nici sa o culc prea devreme nu pot; abia pe la 8 seara ajunge si Virgil acasa, mai interactioneaza si ei.
Pe moment pb s-a rezolvat, doarme la gradi.
Si Titi, daca l-ar convinge cineva sa stea cuminte in pat ar adormi la pranz.
bb_alinus spune:
Cand am auzit prima data ca aici in Olanda copiii se culca pe la 19:30 seara m-a pufnit rasul si (iar) i-am bodoganit pe olandezi... Insa de cand o duc pe miss in colectivitate am inceput sa ii inteleg, adica cresa/gradi/ scoala incep aici cam la 8:30 deci trebuie sa sculam copilul la 7:30 max pai si daca-l culc tarziu de tot din n motive: fie ca a dormit prea mult la pranz, sau ca ne-am lungit la baie, masa, joaca, etc atunci e normal sa nu isi faca somnul ... de fapt asa e missa, asa functioneaza ea.
In Franta copiii se culca cam pe la 8:00, deci nici acolo nu foarte tarziu...
Vad ca in Ro orele sunt destul de inaintate.
In America inca nu am reusit sa aud pareri.
Despre fazele actuale: noi am trecut de la crize la....linguseli. Deja missa nu mai vorbeste normal ci striga cand zice ceva si deci aseara am incercat sa o iau cu binisorul sa ii explic ca nu e frumos....A inceput sa inteleaga cand i-am spus ca lui Mos Craciun nu ii plac asemenea strigaturi si ca el o priveste de sus si nu o sa ii aduca mare lucru....A mers! Si deci aseara isi incepe fraza strigand: papaaaaaaaaaaaaa vreauuuuuuu......io ma uit la ea reprobator, ea schima din mers fraza, si pe un ton dulce: sa imi umfli balonul, te rog frumos mon papa cheri.... Stii tu esti un papa atat de gentil ca te iubesc, esti mon papa a moi....l-a topit pe ta-su....
bb_alinus spune:
Ei Lavi, nici cu Natilici nu mi-e frica!![]()
Azi am limbaritza, deci continui cu faze: ieri missa ramane la masa de pranz singura sa-si manance supa, ca ta-su se duce sa raspunda la tel, cand se intoarce ii zice: Papa, tu stii ca maman a zis ca avem voie sa facem mici prostioare? ta-su: Daaaaaaa, si ce ai de gand sa faci? ....Aaaa pai am facut deja, am varsat paharul de apa in supa...Dar, c'est pas grave, maman a dit qu'on peut...Esti enervat?
Editez ca mai vroiam sa scriu ceva: iese missa din baie, isi admira burta: Vai ce burta frumoasa am, si e si un bebe inauntru!
Eu eram sigura ca uitase de povestea asta!!
Morgano spune:
Tare de tot Amalia, parca o vad pe Ana cand se da bine pe langa noi. Incepe asa tanguitor si incetisor sa ne strige, apoi se rasfata, apoi se lipeste de noi, apoi incet scoate pe gurita motivele maximei tandreti :))
Evident ca am gasit in ziarul de anunturi online acum, anunt al fostei bone, ca-si cauta loc de munca - ca bona, datand din 15 sept. Idioata dracului. O prinsesem cu anunt in varianta tiparita a ziarului, ca avea de acum 3 sapt (ma scototcit la dna mea cu ziarele in editia respectiva), dar sa fie chiar din septembrie. Ordinara. Si in mai daduse iar anunt. In timp ce noi stateam linstiti, o cadoriseam si suflam in kur, ea mai cauta..... cica sa testeze piata.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi cu vesti bune!
A fost o noapte relativ ok, i-am dat la ora 24 doza a doua de antibiotic si supozitor de Novocalmin, dupa care a dormit cu noi i patul mare, stilul agitat, dar a dormit si cel mai important lucur, nu a mai facut febra.
E in forma destul de buna, doar ca cu luatul medicametelor ne cam luptam. De papat a papat un ousor fiert - mancarea ei preferata, in rest...laptic doar. Sper la pranz sa pape supica d etaietei, ca e lichid si ar trebui sa-l accepte.
Eu azi inca stau acasa cu ea, ca nu am avut incredere in bona s-o las cu riscul de a face febra, iar daca totul e ok, maine ma duc la serviciu si ea ramane cu dna Flori.
----
Lavi, veeeery good news cu Nati-gradinitzara! Ma bucur mult ca e ok, dar sa stii ca ma asteptam, ca e obisnuita.
Delia, io de faze de-astea de testare extrema a limitelor am parte mereu, as aca-s calita. Dar faza cu cureaua e chiar horror. Bine ca ai scapat de bona aia. Bleah.
Alinush- noi ne culcam pe la 21-21.30 maaaxim. Dar dormim musai de pranz, lucru pe care io-l consider fundamental important la varsta asta.
Meems- chiar, la poze zice ca se incarca. Nu se vad, din pacate.
Ma duc la bufnita care se crede la gradi: sa desenam, sa decupam, sa pictam, sa sa sa ... pacat ca nu ma pot crede si eu la serviciu, ca atunci ar fi liniste....
Glumesc amu, important e canu mai are febra.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Aha..deci copiii cei mai cumintei dupa parerea mea: Nati, Nic, Amalia si Ana scot perlele cele mai cele. 
![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Intru-cat fi-miu o domneste acasa cu o tanti care ii gadila popoul la cel mai mic semn de ceva dorinta, partea cu fermitatea nu se pune, iar cu trezitul devreme nu e cazul pentru ca sta acasa, deci dorme cat ii pofeteste inima, lucru care l-as face si eu daca nu as trai intr-o societate in care mai trebuie sa respecti si regului si sa si muncesti. deocamdata vreu sa il las asa se bucure de statul acasa. La fel ca la Lavi, si sotul meu ajunge dupa 20.00 acasa asa ca ora aia e cam singura in care se pot iubi si rasfata ei doi si nu intentionez sa le-o tai ca si asa ii duce dorul lui George.
Si gata cu problema somnului lui fi-miu ca nu vreau sa va astenizez, om vedea ce ne rezerva viitorul.pe moment sunt calma si optimista.
Mihaela
anda77 spune:
tare nati cu pata:))
noki, fte bine ca-si face augmentinul efectul. pai baga program didactic, dk cere, stiu ca-ti place mult sa decupezi![]()
nic face teatru unde stie ca merge. la mine nu prea, e oarecum echilibrat in manifestarea emotiilor, dar pe tataie il impacheteaza cum vrea. se duce la el, se culcuseste in brate, ii pune ambele manute pe obraji, mai intai il mangaie, apoi il apuca usor ca pe copiii mici bucalati. in acest timp ii sopteste foarte incet: "tataie meu scump, ma duci in brate la mine sus? sunt putin obosit pe scari"

eu si maica-mea ne uitam siderate de fiecare data de cat e de lingusitor si moale si ce vulnerabil se da si, pe de alta parte, cum ranjeste ta-su mare si se executa, tata care altfel e un om cu capul pe umeri
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"