Colectia de toamna - iarna 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 13
Bic spune:
Sal'tare.
Bey, pe mine m-a lovit Mercuru' taman acum la sfirsitul reotragradului si am avut o groaza de malfunctionari tehnice, printre care si Internetul in picaj liber de ieri.
Asa ca abia azum ma asez si eu frumos in fata obiectului viciului principal si ii urez frumos si cu emotie
celui dintii piticot de colectie care implineste virsta de 3 ani! Sa fii iubita si fericita, draga Lexi. Sa-ti traiasca mami a ta cea devotata!
Lavi, mesajul tau se pierduse printre cele 300 de spam-uri. Bine ca am vazut aici.
pentru Nati fara lacrimi la gradi!
Leea, desi tardiv iti spun cama bucur mult ca mai raportezi.
Pisichi, ce misto ca voi aveti teatru acolo. Cred ca sint si aici spectacole de copii, dar mie tare mi-ar placea sa mearga la Creanga sau Tandarica.
Ripley, eu cred ca ai facut fata foarte bine. Probabil ca Ana era foarte obosita si vizita la bunica a pus capacul. Ei sint clar la virsta la care testeaza pina intind coarda rau de tot. Eu vad asta pe smechera mea care incalca reguli foarte clar stabilite - cum ar fi fara mincare in casa - si in timp ce o face se uita mustacind la mine. Doar asa, "ia sa vedem, mai tine?"
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
lavi02 spune:
Anda
daca va fi asa, Doamne ajuta!. Si-mi place de tine ca ai un plan de educatie. Una peste alta Nichita e un scump si replicile lui sunt foarte simpatice, i le povestesc si lui Virgil; si el il place pe Nichita
. (Si lui Virgil ii plac mult copiii dar el e mai realist ca mine si vrea doar 2. Daca nu ne imbogatim brusc)
Eu lucrez in a trece bariera introvertirii Silviei; si sora-mea e la fel, de-abia scoti de la ea ce o nemultumeste; noroc ca mai nou s-a autoeducat sa spuna in fata omului ce nu-i convine.
Silviei i-a furat o fetita CD-ul abia cumparat si o carticica; cel putin ea asa crede. S-a fastacit o gramada pana mi-a zis. Sper sa rezolvam azi la scoala cumva.
meems din pacate nu se vad pozele pe moment.
Noki cum ati trecut noaptea?
soanso spune:
neata,
sunt acasa ..parca mai bolnava decat ieri..uffff azi noapte mia fost rau (mia venit sa vomit),sunt palida ,am inceput sa stranut in draci,nici nu stiu ce sa fac as merge la doctor da nus in stare.
Delia,parerea mea e ca ceva o nemultumeste pe Ana alfel nu se explica comportamentul ei,musai tb sa afli cauza.oare nu face fazele astea pt ai acorda ei o mai mare atentie???
spune-mi te rog la Kenvelo in centru au hainute pt copii??
Leea,vorbesc,intreb si iti dau raspuns intr-o zi doua (ca acu nu se intelege ce vorbesc atat sunt de infundata)
Anda,e secret planul de educatie nu-l poti detalia sau sa ne spui macar de unde te inspiri.imi plac mult replicile lui nichita.
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
Mihaelutat spune:
Raportam a doua zi in care fi-miu nu a dormit deloc, de aceasta data la pranz, drpet pentru care la ora 21 dormea pe canapea in sufrageriein timp ce eu eram la baie sa ii fac apa. A adormit intr-un minut cat mi-a luat mie sa ma duc din sufragerie in baie si inapoi. S-a trezit la 8.40, deci dupa 11 ore 40 de minute de somn, el care dormea maxim 10 ore pe noapte.
Concluzia mea el nu rezista fara soamn la pranz chiar si 1 ora. A fost relativ calm pana pe ultim suta de metri, pe la 8.30 l-au apucat crizele.
El cu bona iese de la 10 pana pe la 13 in parc, stiu ca face miscare ca imi povesteste el dar si alte bunici care ies cu nepotii si il vad. De cele mai multe ori merge cu tractorul cu pedale deci face ceva miscare. Are acelasi program de 1 an.
Ce fac eu de azi: I-am explicat ca e bine pentru sanatatea lui sa se odihneasca la pranz, macar 1 ora. I-am spus ca daca nu ii e somn sa stea in pat si sa vorbeasca cu Bernard, cainele de plus. De azi nu mai are voie la desene si tv, le-am explicat amandurora ca nu se mai deschide tv pana vin eu acasa, daca vad ca nu ma asculta de maine scot cablul si iau mufa la serviciu. Oricum el nu maca decat 1 ciocolata de la milka, din aia pt copii, adica un baton din ala dn cutie, de azi am eliminat si astea. sa vedem ce va fi azi.
Am doua ipoteze legate de schimbare 1. I-am schimbat patutul de bebe si din asta se poate da jos, are libertate de miscare si deci face ce vrea; 2 bona este extrem de permisiva si nu se poate impune. De fapt cred ca sunt cele 2 ipoteze amestecate.
In principiu aseara la 21.00 cand fi-miu ruoea patul de somn m-am simtit bine, ca am zacut ca loaza eu care eram in priza pana la 11. M-am splat pe cap, m-am parfumat am ras cu sotul in liniste si pace, etc. Insa eu vad ca lui Titi totusi nu ii e bine, cred ca inca are nevoie de somnul de pranz. Sau vorba lui tac-su "Crec ca baiatul nostru trece in alta etapa a vietii lui...." De mult nu a mai scos George asa o fraza profunda.
Ma duc la cafea
Mita
anda77 spune:
mitza, io zic sa perseverezi cu somnul si sa amani schimbarea "perioadei din viata lui":)
soanso, nu-i secret planul, :)) desigur, dar dk ma apuc sa scriu ce inteleg eu prin educatie, imi ia mai mult decat pauza de la serv:). mai zic io mai incolo cum vad treaba.
azi dimineata, nic pe olita, incurajat si de promisiunea unui nou trenulet, se screme, produce ceva, dar fte mic, il rog sa se mai straduiasca ca sa cumpar trenulet. vad k nu reuseste, ii spun sa se ridice. se ridica, se uita dezamagit de prestatia lui mica in olita si ma intreaba: "imi cumperi totusi un tren mai mic cu aburi mai mici?"![]()
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Morgano spune:
Mitzo, si eu cred ca au nevoie de somnic de amiaza. Ana dc nu doarme la pranz, la 8 adoarme instant, cu bibe in gura, nu se intoarce din pozitie pana spre dimineata. Si doarme tot asa, 12 ore.
Eu nu renunt inca la patul de bb pt ca se simte bine in el, in cel mare isi duce jucarii, o aud in babyphone cu bantuie, nu e inca vremea, o las pe ea sa decida momentul.
Multumesc de sfaturi si sprijin, sunt tot necajita, astept 2 candidate la bonit la birou, mai astept vesti si de la agentie. Cu Ana, posibil sa fie si un strop de gelozie mascata, dar nu as crede pt ca nu se leaga de Iris, din contra, primul lucru fuge la ea cand intra in casa, s-o pupe si vada. O fi asta adaptarea la gradi inversa, nu plange acolo, se descarca acasa de toate cele. O sa am rabdare in continuare, nu face zilnic asa, nici vorba, insa ieri a fost apogeul si m-am speriat poate si pt ca nu am stiut eu reactiona.
Anca, Kenvelo Kids e pe Doja fix langa biroul meu, la 5 m de Kenvelo adulti, spre semafor. Daca treci pe acolo, intra si pe la mine.
Atentie primeste Ana la greu, am sa mai incerc s-o trag de limba, da' ea e mai introvertita din punctul asta de vedere, ca Silviuca. E extrem de comunicativa, da' sa nu te bagi in capul ei, daca se poate. Si s-o pupi cand vrea ea, altfel.... n-ai sanse. Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Mihaelutat spune:
Anda asta este intentia mea insa eu sunt plecate 5 zile din 7 la pranz iar bone imi este extrem de evident ca nu se poate impune de nici un fel. Asta este marele dezavantaj. Vom vedea cum merge noua strategie, poate functioneaza. de dimineata mi-a promis ca se va odihni macare 1 ora, in pat, dar in general barbatii au memoria scurta, mai ales ea a promisiunilor.
Vecina cum fuse noaptea? a luat bufnita licoarea magica?
Mita
bb_alinus spune:
Neatza colectie!
Ripley si eu sunt de parere ca trebuie sa faci sapaturi pe langa Ana sa vezi ce se intampla! faza cu cureaua, brrrrrrrrrr!
Noki asteptam vesti bune, sper ca noaptea nu a fost chiar horror!
Mihaeluat, se poate ca sotiorul tau cel atent
sa aibe dreptate si sa fie trecerea la o alta etapa. Daca e asa, poate incerci sa ii muti ora de culcare de seara, care mie mi se pare tarziu la 21 iar la 23 e cam de neimaginat
, la 20 sau 20:30 - inainte de crize:))) Si eu eram ingrijorata cand miss, din cauza scolii, a inceput sa nu mai doarma la pranz ( dormea 3 ore minimum de obicei),insa i-am decalat ora de culcare de seara - la cererea ei- si asa le doarme acum de la 19:00 la 07:00, o vad ca se trezeste in forma, e ok toata ziua, deci m-am linistit.
Buna idee cu eliminatul ciocolatii... fie ea si kinder. Cred ca una mica pe saptamana e mai mult decat ok.
Fii-mea a fost ieri la circ....i-a placut la nebunie, azi merge la zoo cu ta-su care si-a luat 3 zile de concediu ca sa stea cu fii-sa in vacanta. De maine vin bunicii care o vor duce la ei in Franta iar sapt viitoare sunt SINGURA!!!!!!!!!!!!!!!! Deja mi-am rezervat toate serile, ma duc si in discoteca
! yupiiiiiii!
Mihaelutat spune:
Ripley
. Noi am schimbat patutul pentru ca aveam din ala pliabil, de la Graco si nu mai incapea in el, ii ieseau capul si picioarele prin plasa, de trezea cu urme de la plas pe cap. Plus ca il escalada usor, il transtea se suia din patut pe o comoda de vreo 150 cm inaltime sau pe canapea si sarea, deci total nesigur. am zis ca nu mai are rost sa iau un pat tot de bebe cu gratii dar mai mare si am luat unul de tineret. L-am ales cu el este foarte incantat de patul lui dar cred ca schimbarea a fost cam rapida. Oricum acum nu mai putem da inapoi, asta e am facut-o am facut-o. Sper sa isi revina.
Mita