Colectia de toamna - iarna 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_alinus spune:
Nic e absolut mortal....Ador sa citesc faze de astea!
Eu o las pe missa sa ma duca cu linguseala, dar ea stie ca atunci cand ridic vocea nu e de glumit ( cateodata ma controlez ca mi se pare ca sunt excesiv de dura) si devine impaciuitoare: Hai mai mami, nu mai tipa, de ce tipi?....
Mihaelutat, credeam ca sunteti si voi la program, si de aici schimbarea!
Eu cunosc un baietel aici care de la 2 ani nu a mai vrut sa doarma de pranz deloc ( desi nu era nici el in colectivitate), iar acum la 3 ani cand a inceput scoala doarme la pranz de rupe...Maica-sii nu ii vine sa creada!
Noki gradinitzeala placuta, si spor la decupaje si lipiciuri!
camelia_daniela spune:
Alinush, super tare Amalia !
Exact asa zice si Daria atunci cand ridic vocea la ea "hai, mai mami, de ce tipi la mine? Nu mai tipa!" (si eu nu tip, vorbesc cu ea pe un ton mai ferm) iar daca ii zic ca nu mai vorbesc cu ea e "sfarsitul lumii" ... pune botik imediat si poate chiar sa inceapa sa planga de suparare!
Si Nichita e
cu replicile lui!
Apropo de replici "la minut", sambata dimineata incercam sa o fac pe fii-mea sa manance ceva si ea gasea motive - ca aia nu-i buna, ailalta nu-i place ... la care taica-su exaperat spune soptit in varful buzelor "ia mai du-te in moashta...", crezand ca nu aude iar replica ei instant a fost "da' du-te tu !"
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Noki_Lara spune:
Si ca sa vedeti ca am avut activitati gradinitesti, iacata rezultatul lor: decupaje![]()
Amu, ostenita dupa atata munca, ma duc sa pap si sa ma apuc de invatat, ca am un examen horror la serviciu si nu apuc sa fac nimik pentru el.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Gandacel spune:
Buna!
Am un anunt important pentru natiune!!! Am trimis pozele promise in contul comun, nu am timp de altceva. Sorry... Sper sa va bucurati de ele si acolo.
Am vazut pozele cu Sarah, sunt absolut minunate, mie imi vine s-o mananc, nu altceva, cat de vesela este ea mereu!!! Mai ales acum, cand Bogdan e un uracios si un plangacios!
Am sa revin mai pe seara sau maine sa mai citesc cate ceva din urma, ca zilele astea am tot smotruit de nu mai pot! Tare mult mi-am dorit sa am vreme de curatat-ordonat-pus la punct casa si toate cele care-s in ea! Sunt tare mandra de mine. Cu Bogdan nu stiu inca ce sa fac, am sa caut niste carti de psihologie pentru varsta lui, ca sunt depasita complet de situatie. Bunul simt, rabdarea si dragostea nu ajung, pur si simplu.
Va pupic pe toate si ne auzim in curand. Enjoy pozele!
Gandacel spune:
Revin, cu doua lucruri deocamdata: unul ca am si doua poze cu Alexia de Roxi (LA multi ani, cu sanatate!!!!!). Al doilea, Ripley, din postarile tale deduc o ciudatenie: cei mai cuminti copii fac acum cele mai urate crize. De ce oare?! E vorba de o sensibilitate mai mare, sau... cu ce am gresit?! Abia astept sa treaca timpul, dar trebuie sa iau niste masuri! Ca la noi e tot mai rau cu Bogdan, nu se atenueaza pe masura ce trec zilele, ci dimpotriva. Iar la gradinita e un ingeras, cuminte, receptiv, vesel... vorbaret, politicos, este cum era Bogdan al meu cand statea doar acasa.
catutza spune:
hello!
Noki , ma bucur ca e bine Sarah!
iar opera voastra de arta tare mult mi-a placut ![]()
Anda , santajist mare Nichita al tau!
Anca , multa sanatate! mergi totusi la doctor daca vezi ca nu trece raceala asta
Meems , felicitari pentru patinaj! e o dulce Rianna pe patine!
Pumba , voi ec faceti, cum sunteti?
Miri , tot in umbra stai? mama ta cum se mai simte?
Mada , tot asa sunteti? Miruna ce face, cum este?
Alina , ce pisicoasa e si Amalia voastra! 
Delia , nu ma asteptam la Ana sa faca asa, totusi sa nu fie de la gradi ceva , azi cum a fost cand a ajuns acasa?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Noki_Lara spune:
Ohohohoh...avem prospaturi in domeniul pozelor!
Cami- tare frumos la Moeciu. Pozele cu Dariuta in prim-plan cu pulovarasul mov cu dungi sunt dementiale!
Iar tu arati super bine...poate insa putin melancolica?
Unde-s facute pozele cu leagnul si toate cele? La ce pensiune?
Mandy- ce ma bucur ca ai ma pus ceva poze sa va admiram! Fii-tu e un frumos si un cuminte!
Gandacel- extraordinar ce ti s-au schimbat=marit copiii! Ce inseamna sa vezi poze din an in an, vorba aia. Stefania e domnisoara in toata regula - eu am vazut-o doar cand avea atunci 3 luni...iar Bogdanel mi se pare si el foarte maturizat. Oricum, ai 2 copilasi tare draguti!
Fug la bufnita, ca iar are febra, macar bine ca e doar in jur de 38. La subrat.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Noki draga, multumim de complimente!![]()
Pozele cu leaganul sunt facute la www.cheilegradistei.ro/" target="_blank">Cheile Gradistei (dar noi nu am fost cazati acolo - am inteles ca toate pensiunile de acolo apartin unui localnic care a inceput business-ul de la un gater in urma cu cativa ani buni ...).
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
anda77 spune:
cami, cinste patronului de la cheile gradistei ca a facut ceva cu aspect foarte civilizat, adica un lucru RAR in romania. cat despre de unde a inceput... stii ce frumos as construi si eu cand aproape toti banii ar fi din fonduri nerambursabile SAPARD, dar pe numele meu, ca in cazul d-lui garbacea? uai, numai sa ma vezi...
inainte sa ma duc sa vad poze in contul comun, relatez din ciclul "gospodarie si educatie civica":
Nichita, acum o ora, scrutand circulatia pe strada maria rosetti: "masinutele astea sunt murdare, toti oamenii trebuie sa-si spele acasa la ei masinutele!!"
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
meems spune:
Nu stiu de ce nu se deschid aici pozele, dar am trimis invitatie si in contul comun. Fug la servici... revin.