Colectia de toamna - iarna 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 16
catutza spune:
Meems , eu am reusit sa vad pozele voastre aici.
Anda , are dreptate Nichita sunt foarte multe masini murdare in oras , chiar azi ma uitam la Dacia la niste masini de ocazie, aveau praf pe ele de 2 degete!
Cami , frumoase pozele voastre iar Daria are o figura asa de expresiva
, iar tu arati foarte bine ![]()
Gandacel , ce mai sunt copii tai! Stefania cel putin parca e alt copil.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
meems spune:
Noki, ce bine ca Sarah e mai bine! Si ce frumos stii sa colorezi si sa decupezi ![]()
Alinush, ma imprastii de ras la fazele missei. E totala!
Ora de culcare si aici in America e destul de devreme. Dar la noi nu merge, suntem romani in toata regula la faza asta. In general ma straduiesc s-o pun pe Rianna la nani inainte de 9:30 ca pana la 10 sa fie deja adormita. Se trezeste intre 7:30-8 dimineata si de obicei mai baga 1.5-2 ore de nani la amiaz.
Promisiuni de jucarii sau nu, dar daca si Nic face la olita... inseamna ca Rianna e codasa colectiei. Nu vrea, dom’le, si gata!
Asa... sa vad daca mai pot trage un pic chiulul de la lucru ca sa vizionez pozele din contul comun.
Bic spune:
Alinush, si aici copiii se culca relativ devreme fata de Romania. De fiecare data cind am fost in Romania - Noki poate isi aminteste - am ramas socata ca la ora 9 p.m. vedeam copii in parc.
Pina vara asta, Smaranda se culca pe la 8 p.m. Din pacate, incepind cu vara asta si-a pierdut bunele obiceiuri si nu o pot culca mai devreme de 9.30 cind nu doarme dupa-amiaza si 10 cind doarme. Din cauza asta eu platesc pre-school de la 8.30 si nu ajungem niciodata mai devreme de 9.30 -10 a.m. :-(
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
joy04 spune:
sa va mai zic ca eu INCA aud voci de copii mici in jur de 2 ani in spatele blocului la ora asta??? Sunt seri la rand cand aud un copilas cam la 1.5-2 ani care plange....de rupe pe la 21.30. Apoi nu se mai aude. si ma gandesc ca ori a adormit la masa'n brate afara ori au intrat in casa.
Imi vine sa tip la ele sa duca copii in casa cand le aud cum le zic copiilor: da ce ai de urli/plangi asa??? pai le-o fi si lor somn, nu???
Vazut poze la gandacei...care mi s-au parut schimbati radical...adica mi se par asa de maturi de cand nu i-am mai vizionat. Vazut poze de fetitze pe patine...MEEMS se vede c ai-a placut.
si gata, ca-s rupta pe ziua de azi. Noapte buna
pumba spune:
bic-o lasi toata ziua ,in fiecare zi la pre-school?
noi avem o scoala foarte aproape de casa ,dar trebuie sa aibe 3 ani si sa faca la olita. deci din ianuarie.
noki- ai talent ,nu gluma.sanatate multa si o noapte fara febra pt micuta balerina.
cami- Daria e o papusa mica si delicata ,iar voi ca doi porumbei.
![]()
ganda- simpatici pitici tai.
meems- wow, patinaj!
culcatu- Claire se spala pe dinti pe la 7.30 ,se mai foieste ,mai citim o carte la 8 o vreau in pat, cu trezit la 7am.
cea mica daca doarme peste zi se culca la 9-9.30, daca nu doarme in timpul zilei, adoarme si singura la 7pm.![]()
camelia_daniela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda77 cami, cinste patronului de la cheile gradistei ca a facut ceva cu aspect foarte civilizat, adica un lucru RAR in romania. cat despre de unde a inceput... stii ce frumos as construi si eu cand aproape toti banii ar fi din fonduri nerambursabile SAPARD, dar pe numele meu, ca in cazul d-lui garbacea? uai, numai sa ma vezi... ..... mami de poet(09.12.2005) poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual "cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti" |
Anda, ai dreptate, e absolut superb acolo!
Nu cunosc toata poveste, doar ce am auzit acolo un grup de turisti discutand ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Morgano spune:
LA MULTI ANI KRISZTIAN!!!!

Sa cresti mare si sanatos, sa aduci celor dragi numai fericire. Melinda si tati, felicitari pentru puiul vostru minunat! 
N-o sa uit niciodata duminica in care eu invitasem nasii Anei la noi, sa-i chemam de nasi oficial si a sunat Mandy si mi-a zis: "am livrat"
Am tremurat ore in sir de emotie, de bucurie, se deschidea fantana nasterilor la noi in colectie, pentru ca Roxi nu era atunci pe la noi Kriszti a fost cel mai grabit bb.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
lavi02 spune:
mandy la multi ani lui Kriszti! 
Sa ramana mereu la fel de dragut, cuminte, inteligent, sa fie sanatos si sa aiba o viata fericita! Ai un super-copil!
Nati de dimineata 37.8 

. S-a trezit la 6 si ceva, cand o sculam pe Silvia sa plece in excursie.
Sa vedem cum o scoatem la capat ca in week-end-ul asta e invitata la 2 zile de nastere de copilasi. Incerc sa o programez azi sau maine la
ca o tine cu raceala de vreo saptamana - doua si acu febra. Ori s-a complicat raceala, ori e un virus nou-nout de la gradi. 
Noki
Super frumoase lucrarile voastre ![]()
Ma uit si in contul comun la poze cand apuc.
Va 
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI, KRISZTI!!!
Sa cresti mare si cuminte,
Multi ani de-acu-nainte
S-ai parte de fericire
Sanatate si iubire,
De tot ce-i mai bun pe lume
De la mine ganduri bune...
S-ajungi 100 de ani
Mult noroc si LA MULTI ANI!
Mandy draga & tati de Kriszti, sa va traiasca minunea de baiat si sa va umple viata de bucurii!
Mie sa-mi traiasca ginerica!![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.