Colectia de toamna - iarna 2005 (213)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Meems , eu am reusit sa vad pozele voastre aici.

Anda , are dreptate Nichita sunt foarte multe masini murdare in oras , chiar azi ma uitam la Dacia la niste masini de ocazie, aveau praf pe ele de 2 degete!

Cami , frumoase pozele voastre iar Daria are o figura asa de expresiva , iar tu arati foarte bine

Gandacel , ce mai sunt copii tai! Stefania cel putin parca e alt copil.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noki, ce bine ca Sarah e mai bine! Si ce frumos stii sa colorezi si sa decupezi

Alinush, ma imprastii de ras la fazele missei. E totala!
Ora de culcare si aici in America e destul de devreme. Dar la noi nu merge, suntem romani in toata regula la faza asta. In general ma straduiesc s-o pun pe Rianna la nani inainte de 9:30 ca pana la 10 sa fie deja adormita. Se trezeste intre 7:30-8 dimineata si de obicei mai baga 1.5-2 ore de nani la amiaz.

Promisiuni de jucarii sau nu, dar daca si Nic face la olita... inseamna ca Rianna e codasa colectiei. Nu vrea, dom’le, si gata!

Asa... sa vad daca mai pot trage un pic chiulul de la lucru ca sa vizionez pozele din contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ANDAAAA...esti?? ti-am trimis un pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Alinush, si aici copiii se culca relativ devreme fata de Romania. De fiecare data cind am fost in Romania - Noki poate isi aminteste - am ramas socata ca la ora 9 p.m. vedeam copii in parc.
Pina vara asta, Smaranda se culca pe la 8 p.m. Din pacate, incepind cu vara asta si-a pierdut bunele obiceiuri si nu o pot culca mai devreme de 9.30 cind nu doarme dupa-amiaza si 10 cind doarme. Din cauza asta eu platesc pre-school de la 8.30 si nu ajungem niciodata mai devreme de 9.30 -10 a.m. :-(

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

sa va mai zic ca eu INCA aud voci de copii mici in jur de 2 ani in spatele blocului la ora asta??? Sunt seri la rand cand aud un copilas cam la 1.5-2 ani care plange....de rupe pe la 21.30. Apoi nu se mai aude. si ma gandesc ca ori a adormit la masa'n brate afara ori au intrat in casa.
Imi vine sa tip la ele sa duca copii in casa cand le aud cum le zic copiilor: da ce ai de urli/plangi asa??? pai le-o fi si lor somn, nu???

Vazut poze la gandacei...care mi s-au parut schimbati radical...adica mi se par asa de maturi de cand nu i-am mai vizionat. Vazut poze de fetitze pe patine...MEEMS se vede c ai-a placut.

si gata, ca-s rupta pe ziua de azi. Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

bic-o lasi toata ziua ,in fiecare zi la pre-school?
noi avem o scoala foarte aproape de casa ,dar trebuie sa aibe 3 ani si sa faca la olita. deci din ianuarie.

noki- ai talent ,nu gluma.sanatate multa si o noapte fara febra pt micuta balerina.

cami- Daria e o papusa mica si delicata ,iar voi ca doi porumbei.
ganda- simpatici pitici tai.
meems- wow, patinaj!

culcatu- Claire se spala pe dinti pe la 7.30 ,se mai foieste ,mai citim o carte la 8 o vreau in pat, cu trezit la 7am.
cea mica daca doarme peste zi se culca la 9-9.30, daca nu doarme in timpul zilei, adoarme si singura la 7pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda77

cami, cinste patronului de la cheile gradistei ca a facut ceva cu aspect foarte civilizat, adica un lucru RAR in romania. cat despre de unde a inceput... stii ce frumos as construi si eu cand aproape toti banii ar fi din fonduri nerambursabile SAPARD, dar pe numele meu, ca in cazul d-lui garbacea? uai, numai sa ma vezi...

.....

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Anda, ai dreptate, e absolut superb acolo!
Nu cunosc toata poveste, doar ce am auzit acolo un grup de turisti discutand ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

LA MULTI ANI KRISZTIAN!!!!

Sa cresti mare si sanatos, sa aduci celor dragi numai fericire. Melinda si tati, felicitari pentru puiul vostru minunat!

N-o sa uit niciodata duminica in care eu invitasem nasii Anei la noi, sa-i chemam de nasi oficial si a sunat Mandy si mi-a zis: "am livrat" Am tremurat ore in sir de emotie, de bucurie, se deschidea fantana nasterilor la noi in colectie, pentru ca Roxi nu era atunci pe la noi Kriszti a fost cel mai grabit bb.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mandy la multi ani lui Kriszti! Sa ramana mereu la fel de dragut, cuminte, inteligent, sa fie sanatos si sa aiba o viata fericita! Ai un super-copil!

Nati de dimineata 37.8 . S-a trezit la 6 si ceva, cand o sculam pe Silvia sa plece in excursie.

Sa vedem cum o scoatem la capat ca in week-end-ul asta e invitata la 2 zile de nastere de copilasi. Incerc sa o programez azi sau maine la ca o tine cu raceala de vreo saptamana - doua si acu febra. Ori s-a complicat raceala, ori e un virus nou-nout de la gradi.

Noki
Super frumoase lucrarile voastre

Ma uit si in contul comun la poze cand apuc.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI, KRISZTI!!!
Sa cresti mare si cuminte,
Multi ani de-acu-nainte
S-ai parte de fericire
Sanatate si iubire,
De tot ce-i mai bun pe lume
De la mine ganduri bune...
S-ajungi 100 de ani
Mult noroc si LA MULTI ANI!

Mandy draga & tati de Kriszti, sa va traiasca minunea de baiat si sa va umple viata de bucurii!
Mie sa-mi traiasca ginerica!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput