Pepenasi de iulie-august 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
bobitamica spune:
Hi,
ANKALAURA...nu-mi vine sa cred ca ti-ai adus aminte de mine....Suntem bine acum Slava Domnului. Eu am mai intrat si am povestit cum ca am facut depresie dupa nastere,dar cum nu mi-a scris nimeni nu am mai intrat o vremepentru ca oricum am fost foarte preocupata cu fata. Multumesc lui Dumnezeu ca este bine. Este sanatoasa si asta e cel mai important. Am stat destul de mult afara cu ea,iar cand intram in casa trebuia sa fac o gramada de lucruri. A avut si colici foarte puternici...plangea si cate 5 ore continuu....acum am scapat si dormim aproape toata noapea...adica 7 ore legate.
MARYB...Felicitari si sa iti traisca puiul mic !!!
DARA-D...tu intrebai cine se plimba prin Tineretului. Eu ma plimb in Tineretului. Poate ca ne-om fi si vazut,dar nu ne cunoastem.Sunt o gramada de mamici acolo cu fetite mici. AI un carucuir landou cumva de la chicco???Ca am tot vazut o mamica cu landou si cu o fetita cam de-o seama cu a mea...poate ne vedem intr-o zi...
EU NU POT SA BOLDUIESC SI SA SCRIU COLORAT
Poate reusesc acum sa vad...
Va pup pe toate fara sa dau nume pentru ca voi nu cred ca ma mai stiti.Pe DARA am salutat-o pentru ca o stiu de mult,de cand incercam noi su mult spor sa avem un bb.
Bobitamica- mami de IRINA 9 zisa acum si SURI- dela micutele suricate)
anaxena spune:
heiii!!!vb de cumparaturi fara sa bagatzi pe blonda in seama??? si apropo de diversificare...azi am implinit 4 luni si am papat primul nostru suc de morcovi care ne-a foarte placut,acum nu shtiu dc mai repet faza prea curand...studiez link-ul lui Boti si vad ce fac
Flo sa inteleg ca te dai la alte fete????
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
bobitamica spune:
DECI CHIAR NU REUSESC SA BOLDUIES ...asta e..o fi de la calculatorul meu?? eu am Linux instalat si cine stie...posibil...habar nu am..
VA ROG MULT DACA MAI FACETI COMANDA IN UNGARIA SA MA ANUNTATI SI PE MINE.
VA pup ..acum merg la nani pentru ca ora 4 sunt in picioare...se trezeste SURI.
O sa incerc sa pun si eu niste poze pe picassa...sa vad daca reusesc ca 9 luni nu am putut. Trebuia sa instalez softul si mereu faceam altceva...
Bobitamica mami de SURI
Anilansa spune:
Buna seara mamici
sa incep prin ai spune bun venit ooka
Azi a fost o si obositoare pt Darius, am fost cu soacra mea la tara, la sfintirea unei biserici si am trecut cu Darius prin altar, tati nu a vrut sa stea cu noi la coada ... sa cunoscut ca la tara e arerul mai tare, ca strunful a dormit mai tot timpul si papa fff putin... cand am ajuns acasa deabia ia venit pofta de laptic ...
Dupa aia am hotarat sa mergem prin magazine sa ne uitam de fotoliu(iar va inebunesc cu acest subiect) si ... l-am pus in fotoliu scoica 0-13 kg pot sa spun ca nu statea bine deloc(inghesuit) si plus de asta a inceput sa planga ... nu am vazut scaun care vrem noi sa ii luam dar am gasit un model asemanator si l-am probat cred ca luna viitoare sta numai bine in el.... asa ca miine dam comanda de fotoliul cu care v-am stresat sapt trecuta
.
Am
la o ceasca de ceai ca discutati despre salteluta de joaca.. eu cred ca ias luao pe degeaba, al meu nici acum nu sta intins in pat decat atunci cand doarme ca in rest sta in leagan si in brate tontoroi![]()
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
mamici si voi unde puneti poze cu pepenasii vostri ca vrem si noi sa fim acolo linga voi![]()
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bobitamica DECI CHIAR NU REUSESC SA BOLDUIES ...asta e..o fi de la calculatorul meu?? eu am Linux instalat si cine stie...posibil...habar nu am.. VA ROG MULT DACA MAI FACETI COMANDA IN UNGARIA SA MA ANUNTATI SI PE MINE. VA pup ..acum merg la nani pentru ca ora 4 sunt in picioare...se trezeste SURI. O sa incerc sa pun si eu niste poze pe picassa...sa vad daca reusesc ca 9 luni nu am putut. Trebuia sa instalez softul si mereu faceam altceva... Bobitamica mami de SURI |
Eu vreau sa cumpar ceva pe de acel site si Carmeneala tot asa si ea vrea cate ceva .Vorbim maine.
Eu in parc merg pe la partea cu mcdonalds si caruciorul nu e landou e chicco sport .Poate ne vedem.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
Caprioara spune:
Dara, trebuie sa-i fac analize Ilincai, dar e aproape sigur ca are daca io am. Maine ma duc sa cumpar recipient pentru kk si marti sper sa le duc la laborator.
Intre timp io m-am apucat sa mananc usturoi
. Mi-a fost teama ca o sa refuze fata sanul, dar vad ca suge
fara sa comenteze.
Asta seara am facut baie in cada mare
. I-a placut as zice, dar nu a dat din picioare cine stie ce. A stat asa, atenta, a mai intins picioarele sa atinga fundul cazii, si si-a tot supt degetul. Insa nu prea i-a convenit cand am scos-o
. Nu am bagat-o cu capul in apa, oare trebuia? Cred ca o sa repetam experienta si saptamana viitoare. Doar Duminica umplem cada, cand face Matei baie (noi facem doar dush).
Alina, avem cont comun pe picasa. Iti trebe parola. Si asta o poti primi doar pe pm. Daca il ai activat iti trimit eu.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
narcisa.s spune:
Bobitamica, cred ca saptamana viitoare facem comanda.Vb cu Carmenela...Scuze ca n-am reactionat cand ai avut depresie.Of fii fost cu capul in nori, alte fete cu bb-i, altele pregatite sa nasca.Nici eu nu pot boldui prea bine
[b]Ana, deci saptamana viitoare facem comanda de pe c-sales.ro.Uita-te daca iti place ceva.A baut sucul de morcovi Maria?Cum a reactionat?
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
Carmenela spune:
sara buna fetele,
ma pregateam sa scriu un mesaj lung si placut, presarat ici colo cu glumitze piperate...da'..na, ca nu pot. Fii-mea e o anemica si jumatate (la propriu) si am inceput sa ii dau fier, asa ca azi am stat toata ziua sa o conving ca nu o doare burta...chiar daca ei asa i se pare...

Mada de Irlanda....

Mada_mxm...[pup]
..asa din princiiu...
Sormio, nu ti tieme, ca io sunt d'aia ca lupii...pi viata si pi moarti, cu tini mor, fata!
Fetele care stau in Bucuresti (sau oriunde in tzara) si vreti comanda din Ungaria, scrieti-mi pe carmendavid1@yahoo.com (mamaaaa, daca nu m-am saturat sa dau mailul asta, cred ca pana si psihopatii il au deja)ce vreti si sa scriu alora sa ii intreb daca au pe stoc. Nu imi scrieti aici, ca de multe ori nu am timp sa intru, iar daca mai si scrieti de ziceti ca va fugareste careva...fro dooj'de pagini/ora...chiar nu am timp sa caut mesajul vostru... Deci, bagati articolele cu nume clar (eventual si pretul, ca sa nu fie nici o confuziune)si cum primesc mail de la unguri, il forwardez...
Nimeni nu deranjeaza daca vrea sa faca comanda. Doar nu le car in carca, fetelor! Singurul lucru este ca va trebui sa va instructionati sotii sa se intalneasca cu al meu ca sa ii dea banii sa ii poata baga pe card...that's all... E drept...o aventura reala sa ne punem sotii in legatura....

No, vroiam sa va scriu mai mult, sa ma arat inteligenta si spirituala...da' nu merge azi, ca nu e loc...
Anaxena...vreau si io sa scriu ceva la subiectul ala cu mirese unde se vb de tine...dar nu mai stiu linkul...si nu am timp nici sa il caut... ma ajuti? Sunt intr-un mood de razbunare, asa ca sunt numa' buna de trimis sa musc!

Sormio.....plec sa caut si subiectul cu salariile de profi...ca mananc pe oricare spune ceva de sormia si de meseria ei! Pai io unde o dau pe fiimea la meditatii daca se supara sormia? Cine ii esplica ei cum e cu nemurirea sufletului si persistenta materiei in poiemele alia di tot felu', nene?

![]()
No, gata, ca m-am intins, rusine sa imi fie.
OOna, bine ca venisi! Na urare!![]()
![]()
![]()
Narcisa...ne dedusi de gol fataaaaaaaa....era sa patim grele de la sormia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gata fetele, va pup, astept mailuri cu comenzi (cred ca imi deschid un butic - a se citi chiar butic, da?).
Paaaaaaaaaaaa
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
narcisa.s spune:
Madutz din Londra, Mada de Irlanda, pe la voi ati vazut piscine din astea?Ia ajutati-ma.Ca vad ca astia de pe amazon nu livreaza in Brazil, livreaza numai in SUA si cuscra Biri vad ca nu mai da pe aici
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000667LKK/ref=ord_cart_shr?_encoding=UTF8&m=A1VC38T7YXB528&v=glance
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu