Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor, io cred ca bblusha mea are lipsa de calciu.
Transpira f tare la cap. Si nu e nici f cald in casa, si nici nu sta imbracata gros...si nici macar nu are cine stie ce par sa zici ca transpira de la asta.
La inceput am zis ca e de la zbenguiala, dar nu e de la asta. Si cand doarme (acoperita doar cu scutecel ziua) si cand sta cuminte.
Io dupa capul meu am diagnosticat'o cu lipsa de calciu.
Nu i'am dat nimik pana acum inafara de Vigantol. Voi cand ati dat calciu la bbi, le'ati facut analize inainte?
Vreau sa'mi spuneti ce Ca sa'i cumpar?
As vrea sa'i dau de luni.

Sfatuiti'ma !

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Yannis Cristian

[red]Buna zuzici. Sa va zic de Ioana. De cand am inceput sa ii dau Pikovit, Ioana mea mananca mai bine, si lapticul il bea m bine ca inainte. Asteptam dintisorii sa iasa, roade tot ce intalneste.[red]

Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Shose, calciu i-am dat lui Stefan vreo 2 luni, cate 10 zile din luna... erau fiole dar neuronul meu obosit nu-si aduce aminte cum se numeau. analize nu am facut inainte, i l-a prescris dupa fontanela ca era prea mare, iar dupa cele 2 luni nu ne-a mai dat, fontanela fiind ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Fetelor, io cred ca bblusha mea are lipsa de calciu.
Transpira f tare la cap. Si nu e nici f cald in casa, si nici nu sta imbracata gros...si nici macar nu are cine stie ce par sa zici ca transpira de la asta.
La inceput am zis ca e de la zbenguiala, dar nu e de la asta. Si cand doarme (acoperita doar cu scutecel ziua) si cand sta cuminte.
Io dupa capul meu am diagnosticat'o cu lipsa de calciu.
Nu i'am dat nimik pana acum inafara de Vigantol. Voi cand ati dat calciu la bbi, le'ati facut analize inainte?
Vreau sa'mi spuneti ce Ca sa'i cumpar?
As vrea sa'i dau de luni.

Sfatuiti'ma !

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Eu zic ca da, e lipsa de calciu. Eu i-am dat Vi-Sol timp de 10 zile.Nu am facut nici o analiza, doct mi l-a recomandat pt ca Razvi bea foarte putin lapte si nu isi lua cantitatea necesara de calciu.Mi-a zis ca ei acum au nevoie de mult calciu pt oase si pt dinti.
Si Razvi transpira foarte tare la cap inainte sa ii dau calciu.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

avem si poze noi pentru cine are timp si chef de vizionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Fetelor intru si eu cu rugamintea sa va dati cu parerea...m-a speriat f tare Daria. S-a trezit acum cateva minute in niste urlete groaznice...si a tinut-o minute bune...sunt sigura ca a fost plans de durere...abia am linistit-o. Oare ce poate fi? Sa-i fi amortit oare manutza? E prima data cand se intampla asa ceva...Acum incearca sa readoarma in patut, dar vad ca tot e cam agitata...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

Cati, multumim ca ati intrebat de noi... azi am fost iar la . Sofia isi revenise f bine dupa tratamentul initial, insa de ieri a inceput cu mucisori si tuse si un pic de februta. M-am speriat sa nu fie o complicatie de la laringita, asa ca azi ne-am programat repede la ce dr am putut. Nu e nimic grav din fericire, am primit ca tratament doar Eurespal si eventual Colargol. In seara asta nu le-am gasit pe nici una in apropiere, i-am dat Stodal pt tuse si maine mai caut.

Mi-a fost greu la serviciu azi, am avut evaluari cu oamenii din echipa mea si am fost foarte ocupata, dar tot timpul ma gandeam la Sofia - tanti imi spusese ca ii ard palmutele si capul e cald si mi-era frica tare de complicatii...uf. Vorba aia, numai mama sa nu fii...cateodata.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancasoare

avem si poze noi pentru cine are timp si chef de vizionat

Bad Dobby!

BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24
povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250

M-am uitat la cateva poze si mi-a placut f mult asta si ce cutu fain aveti.Sau nu e al vostru?Oricum Stefan parea foarte interesat de el.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Stancutza - sanatate multa Sofiei si tie putere si energie!

Ramonab – si Stefan ranjeste cand vere aparatul iar de cand am pus o camera de supraveghere se uita numai la ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Cine-mi spune si mie Colargolul asta pt. ce e exact si cum se admin.? Stiu ca s-a discutat de 1000 de ori, dar noh, numai cand te loveste beleaua te intereseaza.....

Stancutz, multa sanatate Sofiei. Stiu cum e sa te tot gandesti la copil/copii......eu am tot incercat zilele astea sa vorbesc non-stop, sa rezolv ex. cu ei, nu-mi lasam intervale goale, in care sa ma apuce gandurile, ca simteam cum vor sa-mi vina lacrimile i n ochi.....nu radeti, e drept ca-s mai plangacioasa de felul meu....

Mergi la inceput