Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Anca si Ramo saru'mana. Deci nu sunt nebuna...chiar asta cred ca e. Am inteles chestia cu 10 zile pe luna. Cum li'l dadeatzi?
Ramo si acum nu mai transpira bb?
Ancutza e vba de albumul 'cu mami si tati' nu? E un frumos bb, si vad ca e si el mare amator de 'lectura'.

Alina k sper sa adoarma usor. o fi fostvre'un dintzisor de vina. si noapte usoara

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Ramona, cainele e al nostru, ila vem de 7 ani dar de cand avem bebe e asa de greu cu el...latra in parc la alti caini cand adoarme Stefan, tre s-o tundem mereu ca lasa par... altfel e un catel afectuos si jucaus. De cand se da piciul cu premeregatorul o vaneaza prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Shose, il dadeam cu seringa cate un pic cate un pic, eu ii dadeam toata fiola... ma rog, o parte o mai scuipa chiar si dat cu seringa. albume noi sunt cele incarcate pe 17 oct.

Mergi la inceput

Offf Ven am citit de bb ca e bolnavior. Tu nu esti plangacioasa, esti o super mama care isi iubeste puiutzii tare.

Stancutz bine ca merge tratamentul. Cand ma gandesc si la tine si la Ven ca mai mergetzi si la munca ... imi imaginez cum sta sufletelul vostru ca pe ghimpi.

Ioanact sa vina repede si usor dintzucul. pt mancacioasa

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Anca si Ramo saru'mana. Deci nu sunt nebuna...chiar asta cred ca e. Am inteles chestia cu 10 zile pe luna. Cum li'l dadeatzi?
Ancutza e vba de albumul 'cu mami si tati' nu? E un frumos bb, si vad ca e si el mare amator de 'lectura'.

Alina k sper sa adoarma usor. o fi fostvre'un dintzisor de vina. si noapte usoara

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Nu mai transpira fara motiv.Adica doar cand doarme cand isi mai trage pe cap patura sau se da aproape de protectiile de la pautz.Atunci ii transpira capul.
Dar asa ca inainte nu.Atunci transpira si manacand.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancasoare

Shose, il dadeam cu seringa cate un pic cate un pic, eu ii dadeam toata fiola... ma rog, o parte o mai scuipa chiar si dat cu seringa. albume noi sunt cele incarcate pe 17 oct.

Bad Dobby!

BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24
povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250

Aha....pai asa zi Anca!
Acum v'am vazut la iarba verde cu catzelul. Ce frumos e...Va fi prietenul cel mai bun al lui Stefan in curand.
Ce bine ca ati avut vreme asa frumoasa de stat la iarba verde.
Am vazut si seringa, cred ca d'aia tre'sa folosesc si eu la Ca.
Ma gandesc acum - numai sa accepte sa'l inghita. Nu prea cred eu sa aiba gust bun.
frumosilor

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Nu mai transpira fara motiv.Adica doar cand doarme cand isi mai trage pe cap patura sau se da aproape de protectiile de la pautz.Atunci ii transpira capul.
Dar asa ca inainte nu.Atunci transpira si manacand.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

De luni o bag 10 zile la o cura de Ca.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Shose . A adormit acum dar din cand in cand tot mai suspina...Oooofff sper sa nu fie nimic...Ma bag si eu la culcare ca sunt fff obosita...
Apropos de calciu, eu i-am dat Dariei Cipcal sirop - este un calciu natural obtinut din cochilie de scoica. Mie mi s-a parut f bun.
Miri ma bucur ca ne-ai dat de veste si ca sunteti bine!
Ancasoare am vazut pozele cu bb Stefan - ce baiat mare si frumos ai tu acolo! Si tu esti o mamica f frumoasa si finutza!
Ellenuta f frumos setul! Sa le poarte sanatoasa Eva! Cred ca o sa trag si eu o fuga in Carrefour we-ul asta. Am observat ca au inceput sa bage hainutze f frumoase si mai mereu cand am mers sa cumpar mancare, m-am intors cu hainutze pt Daria Si imi place si mie f mult movul...
Grati imi pare rau ca nu te-ai simtit bine...cum au spus si fetele - multa odihna si analizele! Sanatate multa!

Gata.. va doresc o noapte buna si linistita!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Cine-mi spune si mie Colargolul asta pt. ce e exact si cum se admin.? Stiu ca s-a discutat de 1000 de ori, dar noh, numai cand te loveste beleaua te intereseaza.....

Stancutz, multa sanatate Sofiei. Stiu cum e sa te tot gandesti la copil/copii......eu am tot incercat zilele astea sa vorbesc non-stop, sa rezolv ex. cu ei, nu-mi lasam intervale goale, in care sa ma apuce gandurile, ca simteam cum vor sa-mi vina lacrimile i n ochi.....nu radeti, e drept ca-s mai plangacioasa de felul meu....

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Draga de tine, cu doi bolnaviori, si tu asa sensibila (eu recunosc ca nu plang usor, adica "ma tin tare")...Ce greu cred ca ti-a fost. Sunt mai bine puiutii acum?

Colargolul se pune in nasuc - mai multe nu stiu.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Am vazut pozici frumoase de doi Stefanei scumpi si care seamana leit cu mamicile lor. Anca si Florina, sunteti doua frumoase!

Azi m-am "mess-uit" putin cu Irinouka, care mi-a aratat si niste poze cu Palugel. Nu vreti sa stiti ce frumos e, si cu cine seamana asa frumos :-) Ei sunt bine, Irinouka se va intoarce in curand la serviciu si spera sa aiba mai mult timp de stat cu noi.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput