Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

zuze unde umblati ?

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

madalina frumoasa cu dintisor!

miky acum citesc si eu si vad ca nu s-a hotarat nimic, dar eu mi-as dori sa ne intalnim in cismigiu
Elle tu vrei sa vii?Cine mai vrea sa vina?

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am facut si eu un slide show cu Razvanel.Il vedeti la semnatura.
Mi-a placut cel al Adelei, si am zis sa nu fie 'fratesu' mai prejos

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Grati, of...saracuta de tine..cred ca te-ai speriat si tu f. tare, pe langa Ozi! Da, n-ar fi rau sa-ti faci un set de analize! Sper ca te simti mai bine...

Miky_mamica, multumim mult pentru cuvintele frumoase!
Ce mai face nazdravanul Luca?

Stancutza, multi, multi ! Cum se mai simte Sophiucul?

Miriculeee! Bine ai revenit! Te asteptam cu mesaje kilometrice dupa 2 noiembrie!

Elle, foarte dragute caciulita, fularul si manusile! Eu cu caiulitele am rezolvat-o..Mi-a trimis cineva din Romania din astea care se leaga sub barbie, groase, de iarna..ca la astia aici..numai tampenii am gasit...

Ven, pup si-mi pare tare rau de situatia asta prin care treci, cu amandoi puiutii bolnaviori! Sper sa treaca mai repede ca sa-ti recapeti linistea si sa te odihnesti!

Alina023, sanatate si tie si Anitei!

Roli, ce m-a amuzat bebe mic cum a coborat el din pat, ca un om mare!

LalaD, tare frate, Andreiu'! Pai Matei, pana nu se stramba si nu face fitze la absolut orice..nu e Matei...

Ereena...foarte tare, frate!..faza cu sotul..Si Matei are o fimoza f. stransa (exact asa cum ai descris-o tu)..cand am fost in Romania, pediatra ne-a zis sa-i facem o usoara decalotare si am facut un timp..dar astia de aici zic sa-l lasam in pace..si l-am lasat..acum sa vedem cum o fi..vad ca, deocamdata, nu s-a inrosit si nu s-a inflamat nimic pe acolo...

Si ca veni vorba de "lucruri" d'astea...Mai nene, Matei este de groaza...cand il schim, isi pune mana acolo si strange de mi se face mie rau...mi-e asa de mila de bietele testicolase..parca ma doare pe mine..ii dau usor peste manuta dar el rade ..zice ca ma joc cu el..si mai rau face

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Si eu am o stare de kkao...Imi este, sincer, frica, sa nu am un inceput de "probleme" psihice...Acum, cand imi doarme copilul toata noaptea, eu nu pot sa dorm..Azi noapte am dormit o ora, de la 12 la 1 (cand m-a trezit Matei - s-a trezit plangand, ceea ce nu s-a mai intamplat de ceva timp) si n-am mai putut sa adorm pana la 7 dimineata..M-am zvarcolit, am plans de disperare (caci ma astepta o zi plina in fata) .. nimic..Mintea imi era clara, imi treceau 1000 ganduri pe secunda prin cap...spatele ma durea (cred ca am facut o contractura musculara cu nerv prins, caci ma arde spatele, mainile si picioarele)...Cu chiu cu vai am reusit sa dorm si eu vreo 2 ore chinuite de la 7 la 9..Desi este o chestie frecventa, la mine, sa am insomnii, de cand am fost data peste cap (de la nastere) totusi, in noaptea asta cred ca a fost de la durerea de spate care nu ma mai lasa de vreo 2 saptamani, incoace..Cred ca am o contractura musculara cu ceva nerv prins, pe acolo, caci ma ustura spatele si simt arsuri in maini si picioare..am mai avut eu, chiar inainte sa venim in state..in zona lombara, si abia mai puteam merge (aproape ca nu-mi mai simteam piciorul)...iar acum, s-a localizat in zona omoplatilor-cervical...tare nasol..
Ce-i mai curios, ca nu-mi este somn acum..il pandesc pe Matei sa se culce si o sa incerc sa dorm si eu..dar tare mi-e teama ca nu o sa pot..Si n-am nicun somnifer aici..of...

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna,

ghiciti cine a venit azi in parcul de langa bloc???? lavinia sandru .. numa' ca era doar socrella, i-a dat o carte de vizita si a spus ca revine sa stea de vorba cu parintii ..

cati imi pare rau de problemutele pe care le ai .. si eu mai am nopti din astea .. imi fac tot felul de ganduri, nu ma ia somnul deloc .. numar oi (nu radeti!!) sau pur si simplu incerc sa nu ma gandesc la nimic si usor usor ma ia somnicul. fata

grati ce sperietura! mai bine mergi repejor si fa-ti analize complete! sanatate multa

ema nu cred ca ajung ptr ca maine avem nunta .. cred ca vom sforai la acea ora ..

mada cu intarziere .. felicitari pentru la cat mai multi si sanatosi!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Am facut si eu un slide show cu Razvanel.Il vedeti la semnatura.
Mi-a placut cel al Adelei, si am zis sa nu fie 'fratesu' mai prejos

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

foarte frumos ,bravo mami bravo

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

GRATIELA am vazut-o pe OZI a ta ,aici la rubrica "sa ne cunoastem",ce sentiment fain ,sa imi zic "uite pe minunea asta frumusica ,o cunosc,e Ozi a Gratielei"
ai o papusa de fata
serios acuma fa un control de rutina nerutina cum vrei tu ,cauta un doc si fa niste analize,si eu am cazut din picioare cand avea Sara 2 luni,mai stii?a fost nasol,tu ai doi bobocei,deci,dublu ,te rog da?mamica

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

noapte buna d-nelor,...
in special Lalei 20 si Biencutei ei care nu stiu pe unda umbla ,dar de la Sb "noapte buna"sper ca sunte-ti bine da?

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Am citit mai pe sarite, dar recuperez.

Miri is back!Asa da. gashca bolnavioara si sanatate daca a mai ramas vre'un racit prin ea.

Ancutza Stefan e un ingerash. Un adevarat cowboy. Are telefon la fel cu al Pipetului....si absolut la fel il foloseste si ea.
Imi place asta muuult, muuut. Shose iepurasul.
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/2949224626/in/photostream/

Am vazut pe Bitzi si moda la caciulitze. Ii sta mortal cu cea cu coditze. iar geaca , fularul, manushelele si caciulitza mov sunt delicioase. sa le poarte sanatoasa.

Am citit ca Gratzi nu s'a simtzit bine. Sanatet multa.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput