Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 18
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancasoare STEFAN A ZIS MAMA!!! ![]() ![]() ![]() Bad Dobby! BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24 povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250 |
Bravo Stefan

Asta e cel mai frumos dar pentru mami

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
stancutza spune:
Noi nu iesim nici azi...inca avem muci, basca raguseala. Deci de intalnire, nici pomeneala.
Azi noapte s-a trezit de doua ori, pe la 11 si pe urma la 6.30. prima oara am potolit-o (plangea, bineinteles) fara s ao iau din patul ei, dar a doua oara nu. I-am dat sa pape si am luat-o cu mine in pat, unde am dormit amandoua pana la 10 jumate
.
Felicitari
bebelacilor dragi cu dintisori, cu chef de mers si catarat!
Noi suntem la faza tarat prin toata casa, lins cabluri, muscat papuci. Nu se ridica de jos, inca nu are curaj. Doar daca ii dau mainile mele, atunci e tup in genunchi, si de acolo sus. Ii place sa mearga si calca voiniceste, izbind cu calcaiul pe jos. Mie mi-e f frica de momentul in care o sa se ridice singura in patut, cred ca o sa cada si o sa se loveasca super nasol la cap de barele patutului.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Lala_D spune:
Stancuta lasa ca trec si afurisitii aia de muci odata si odata 
Cat despre cazaturi in pat sau in alte locuri ...obisnuieste-te cu gandul 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Odata doarme si copilul meu si am timp de net si nu e imbulzeala la vorbit pe aici 
Parca vad ca reveniti toate fix cand ma lupt cu el pentru dominatie asupra tastaturii sau si mai rau cand nu ma mai lasa deloc la ea ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
stancutza spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Stancuta lasa ca trec si afurisitii aia de muci odata si odata ![]() Cat despre cazaturi in pat sau in alte locuri ...obisnuieste-te cu gandul ![]() ![]() O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Da, ai dreptate Lala, stiu ca o sa tot cada, dar parca una e sa faca buf in fund pe langa canapea, si alta sa cada in picaj cu capul de barele de lemn. Cel putin, asta e pt mine un scenariu cam horror in momentul de fata. O sa incerc sa o invat sa se ridice pe langa canapea, si poate asa invata sa se tina si in patut.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
stoisor spune:
felicitari pui mic,BRAVO BRAVO
ai urcat-o pe mami in al 9-lea cer![]()
si o
pentru mami![]()
| citat din mesajul lui ancasoare STEFAN A ZIS MAMA!!! ![]() ![]() ![]() Bad Dobby! BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24 povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250 |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stancutza
Da, ai dreptate Lala, stiu ca o sa tot cada, dar parca una e sa faca buf in fund pe langa canapea, si alta sa cada in picaj cu capul de barele de lemn. Cel putin, asta e pt mine un scenariu cam horror in momentul de fata. O sa incerc sa o invat sa se ridice pe langa canapea, si poate asa invata sa se tina si in patut. Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Hai ca mi-ai trezit amintiri cu postul asta
La Bogdan aveam si eu scenariul asta in cap si atunci de frica am legat de marginea patului rulouri din burete, din alea de se pun intre geamuri pentru curent .
Au functionat o vreme pana cand maimutoiul le-a tras usor pe toate 4 in pat
Si acolo au ramas !!!
S-au transformat in jucarii atasament, nu dormea fara ele ( doar 3 , a 4 a avea altfel de dungi si nu a corespuns ) si s-au numit ...omizi
Vrei sa iti spun in cate hotele, concedii si deplasari au fost omizile alea
( chiar daca aratau execrabil) sau la ce varsta au decedat ?! La 6 ani a "murit" ultima de batranete, se facuse franjuri
La Andrei chiar a ras sotul meu de mine daca e cazul sa cumparam vreo 10 ca sa avem de schimb
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
nemary spune:
Lala D, notat si reteta de paste. eu nu ii dau Dariei rosii pana la 1an, asa mi-a spus pediatra.
Roxana, si mie imi pare rau ca nu ne-am intalnit azi, dar in Moghioros chiar nu avem cum ajunge, ar trebui sa traversam Bucurestiul. Poate data viitoare in Cismigiu. pupici Adelei 
Stancutza, daca tin bine minte, Sofia are patut la fel ca al Dariei. si se loveste in barele alea, dar nu f des. a invatat singura sa se ridice si sa se lase in fundulet fara sa se loveasca. cu capul da mai ales atunci cand este somnoroasa.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
danybv spune:
felicitari ancasoare pentru bebe Stefan 
ca a zis "Mama"
stancutza sanatate multa printesei Sofia Elena
LalaD esti o draguta
mi-a placut mult povestioara ta cea cu 3 omizi
si noi avem de umblat dupa noi cu Andrei si favoritii lui
ursuletul " Bubu mic" pe care il cara dupa el toata ziua
peste tot trebuie sa-l iau eu dupa mine , acum este la bunica dus cu tot cu Andrei
se intorc diseara acasa .
Mariei ii sparg cei 4 incisivi de sus , azi noapte am observat ca cel din mijloc stangul i-a spart deja se vede acolo un colt mic alb , ma bucur cel putin ca tura asta nu mi-a facut probleme , gen : febra ,insmonie etc
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui nemary Lala D, notat si reteta de paste. eu nu ii dau Dariei rosii pana la 1an, asa mi-a spus pediatra. Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
Mary dar de ce ?
Nici borcanase care au in continut rosii nu i-ai dat ?
Parca tin minte ca am vorbit noi de unul cu vitel. Ala din cate imi aduc aminte are rosii . Daca nu a avut nicio reactie la el ii poti face rosia in mancare. Cruda nu i-am dat nici eu lui Andrei .
Apropo trimite-mi si mie adresa ta de mail pe mesaje private. Vreau sa iti trimit pozele din parc. Daca o ai si pe a Simonei ar fi super

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze