Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Dany, am vazut si noi pozele cu Maria dragalasa. Voi ii dati sa manance inainte de a o impartasi? mie mi-a spus parintele ca pana la 1 an pot sa-i dau.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Dany e belea mare cu jucarelele astea de suflet
Prietenii mei au facut odata drumul inapoi la mare ca a pierdut pruncul catelul iubit si a plans toata noaptea ca nu il avea.

Gata, s-a trezit maimuta si ataca tastatura, ma duc sa ii rastorn sacul de jucarii poate ii dau de lucru

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Salutare lume.....
Eu ai dau sa manance atunci cand ai e foame. Totusi inainte cu 10-15 min. de impartasanie, incerc sa nu-i dau , ca sa aiba gurita goala.Eventual, dupa impartasanie, mancam.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Irlandeza

Lala, borcanelul acela avea doar morcov, orez si vitel. prefer sa mai aman introducerea rosiilor, mai ales dupa ce a patit Adela Roxanei.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Nemary da , ii dau Mariei sa manance pe la ora 8 dimineata isi bea laptele iar la ora 10 o impartasesc , copii mici au voie sa manance inainte de a se impartasi
LalaD ce patanie cu catelul pierdut

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Mergi la inceput

Noi tot fara dinti suntem , desi de cateva nopti o chinuie rau de tot, si nu prea doarme, in schimb recupereaza ziua. Azi de exemplu , al doilea somn a fost de la 12 si inca doarme , desi e 14.42, la noi.Si asa am si eu timp de net

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

Mergi la inceput

Nici noi nu prea agreem rosiile si ardeii, la borcanel sau proaspete/fierte. Cred ca-i face acid la stomac. Asa ca evitam. Si tot mofturoasa e la ce gatesc eu , prefera borcanse. F. rar imi gusta mancarurile........Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Ce sa va zic ca Maria mea urla cand ii da preotul sfanta impartasanie de zici ca o taie cineva ,nu-i place deloc , este asa de smechera ca nu vrea sa o tina culcata cand i se da ci vrea sa fie tinuta dreapta in brate . Andrei de mic l-am dus la impartasit si niciodata nu a tipat , Maria e cireasa de pe tort tipa duminica de duminica

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Mergi la inceput

Scumpa de ea.....am vazut si aici multi bebeiurlatori , noua in schimb ne place mult, mai ales vinul , se linge pe buze si mai deschide gurita inca o data.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Ne-am intors din parc. Observ ca sunt prima care scrie. A fost tare frumos, relaxant, exact pt o zi de duminica!

Felicitari stoisor pt dintisor!
Felicitari pt "mama" ancasoare!!!

Nu pot sa mai scriu ca nu ma lasa dujmanu'

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput