Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 19
nemary spune:
Dany, am vazut si noi pozele cu Maria dragalasa. Voi ii dati sa manance inainte de a o impartasi? mie mi-a spus parintele ca pana la 1 an pot sa-i dau.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Lala_D spune:
Dany e belea mare cu jucarelele astea de suflet 
Prietenii mei au facut odata drumul inapoi la mare ca a pierdut pruncul catelul iubit
si a plans toata noaptea ca nu il avea.
Gata, s-a trezit maimuta si ataca tastatura, ma duc sa ii rastorn sacul de jucarii poate ii dau de lucru![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
irlandeza spune:
Salutare lume.....
Eu ai dau sa manance atunci cand ai e foame. Totusi inainte cu 10-15 min. de impartasanie, incerc sa nu-i dau , ca sa aiba gurita goala.Eventual, dupa impartasanie, mancam.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
nemary spune:
Irlandeza 
Lala, borcanelul acela avea doar morcov, orez si vitel. prefer sa mai aman introducerea rosiilor, mai ales dupa ce a patit Adela Roxanei.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
danybv spune:
Nemary da , ii dau Mariei sa manance pe la ora 8 dimineata isi bea laptele iar la ora 10 o impartasesc , copii mici au voie sa manance inainte de a se impartasi
LalaD ce patanie cu catelul pierdut
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
irlandeza spune:
Noi tot fara dinti suntem
, desi de cateva nopti o chinuie rau de tot, si nu prea doarme, in schimb recupereaza ziua. Azi de exemplu , al doilea somn a fost de la 12 si inca doarme , desi e 14.42, la noi.Si asa am si eu timp de net
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
irlandeza spune:
Nici noi nu prea agreem rosiile si ardeii, la borcanel sau proaspete/fierte. Cred ca-i face acid la stomac. Asa ca evitam. Si tot mofturoasa e la ce gatesc eu
, prefera borcanse. F. rar imi gusta mancarurile........Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni
danybv spune:
Ce sa va zic ca Maria mea urla cand ii da preotul sfanta impartasanie de zici ca o taie cineva ,nu-i place deloc , este asa de smechera ca nu vrea sa o tina culcata cand i se da ci vrea sa fie tinuta dreapta in brate
. Andrei de mic l-am dus la impartasit si niciodata nu a tipat , Maria e cireasa de pe tort
tipa duminica de duminica
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
irlandeza spune:
Scumpa de ea.....am vazut si aici multi bebeiurlatori
, noua in schimb ne place mult, mai ales vinul
, se linge pe buze si mai deschide gurita inca o data.![]()
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni
Anandrei spune:
Ne-am intors din parc. Observ ca sunt prima care scrie. A fost tare frumos, relaxant, exact pt o zi de duminica!
Felicitari stoisor pt dintisor!
Felicitari pt "mama" ancasoare!!!
Nu pot sa mai scriu ca nu ma lasa dujmanu'
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul