Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ralu super filmulet!!!
Multumim si noi tuturor fetelor care ne-au vizionat si pe care le-am facut sa rada!!! Simonix, Ralu, Stefany, Sis, Andrada, Inais, Nicole
Mai eu nu stiu ce are Mirci, nu mai mananca, nu mai doarme, miorlaie tot timpul...o sa il imbrac gros sa iesim afara...cred ca Prevenaru l-a dat peste cap, dar nu a facut febra...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Eseea , se dau bani.
Raportez noapte dezastru. Eu zombi, maine suntem nasi deci sunt fericitaaaa
N-am timp sa scriu poate mai tarziu.
Fir-ar ea de luna plina

mami de Edvin Sebastian
Sebastian

multumesc

Mami de fetita si de baietel 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Ralu_t e superb, Doamne ce obraji are! Un grasun mic si scump!

Cleo si mie imi face asa cu supica, ma termina mai mult o da pe babetica decat ii intra in gurita si se enerveaza si incepe sa planga apoi e musai ca vrea san si dupa ce se linistete ne intoarcem la supica dar cu biberonul. Maine voi incerc sa ii dau direct cu biberonul ca la lingurita mai rau face. O sa mai insist mai incolo. Asta e!

[ url = " http://good-times.webshots.com/album/567793880tAERsI?start=48 " Poze Tiberiu ] [ / url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetele care ati facut montajul pe one true media, spuneti-mi si mie cum sa fac sa iasa format mai mare ca la mine se vede f mic filmuletul, abia se vede fatza lui Vlad pe unele slideuri.

Am vazut pozici si filmulet cu Mirci. Tare scump mai e copilasul asta, m-a amuzat asa tare, mi-a facut dimineata frumoasa! Nu mai zic cat de frumos se face pe zi ce trece!

Cleo, si noi ne cam facem varza si de la supica si de la piureul de fructe. Vlad se si zbate in toate directiile, n-are stare deloc. In final mananca tot dar bag cam 3 masini pe saptamana de la un timp.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, acum am ajuns si l-am vazut pe Mirci razacios, este adorabil, cred ca v-ati prapadit de ras pe linga el

Am fost in Feeria, si am vazut asa in fuga doua fete frumoase cu trupa din dotare fiecare. Una a fost Lorich cu sotul si un Robert foarte cuminte si zambaretz, se vedea ca ma cunoaste deja. Si Leeloo cu sotul, Stefan si Tudor. Baietii sunt mult mai frumosi decat in poze, iar Gabi era infloritoare.

Tot am zis ca ma bag si eu la cheltuieli, am intrat intr-o parfumerie, m-am dus direct la standul Clinique si mi-am luat doua creme, una de fata si una de ochi. Nici nu m-am uitat cat costa, am zis sa mai iau ceva si pentru mine, ce Dumnezeu, ca tot copiii si barbata-miu se aleg cu cate ceva. Acum sper sa-mi aduc aminte sa ma si dau cu ele, ca ele promit ca ma fac din nou tanara si bella

Am mai bagat si doua comenzi pe net, de la Minimode, am prins o oferta buna cu reduceri, si ceva jucarii pentru baieti, ma pregatesc de Mos Nicolae, Mos Craciun, Sf. Andrei, Sf. Stefan, etc, etc (Andrei este si Stefan).

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Laura m-am uitat la videoclipul lui Mircica si cat vizionam eu, a ciulit Mufitza putin urechile si se uita mirata sa vada de unde vine sunetul...l-am pus iara, l-am dat mai tare si radea fata mea cu o pofta...

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vianne

Gabitza, mie imi apare pagina de start, acolo unde e montajul.
Cum ziceam, imi prind urechile, m-am apucat eu sa fac inginerii
Melly, am bifac casuta cu "let other people se..."

Mai incerc, nu ma las
Dar www.onetruemedia.com/my_shared?z=31ab4b8fd6ba6e5e50957a&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">acum
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

ffff dulce ,sunt ff impresionata de frumusetea printesei...si voi ,sa va traiasca!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna,
Dupa cum vedeti sunt noua.
Ma numesc Camelia (28 ani) si am o fetita - BIANCA MARIA - 10.06.2008

Azi noapte nici noi n-am dormit. Nu stiu ce se intampla. Cred ca este ceva legat de varsta sau este ceva in atmosfera.

Noi am ajuns la sucul combinat de morcov (morcov cu varful rotund ca e mai dulce) cu mar - azi am mancat cel mai mult 80ml si cateva lgt de mar ras (nu prea ii place).

Vreau sa va intreb ce fel de ceai beau bebeii vostrii ca a mea nu vrea nimic, nici apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

si inca ceva...nu m-am apucat eu inca de colaje, dar am un filmulet si vreau sa va distrati si voi cu Mirci care se strica de ras!
IA VEDETI

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

ce dragut e si scumpic dulceata mica si iubita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Laura, am vazut pozele si filmuletul cu Mircea. E scump foc!! S-a facut asa mare! Si Sara rade mereu in hohote si acum, auzindu-l pe Mircea imi dau seama ce diferenta de voce este intre un baietel si o fetita, chiar de la varsta asta.. Aceeasi greutate are si Sara, 7400. Imi rupe spatele...
Profit ca Sara e la sot, pe genunchi si incerc sa citesc si eu din urma.

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput