Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Salutari si de la noi!

Tocmai ne-am intors din parc, cam rece, dar trebuie sa iesim ca altfel la iarna ce mai zicem? Am prins putin soare, bebelacu' a marait doar putin, poate se ia si el dupa Sara lui Andreap sa uite de urlatul in carut.
Am facut niste pozici de familie, le puteti vedea de acilica
(de acolo inapoi, ca am pus link la ultima pozna )
Pup
By the way noi am avut o noapte buna cu o trezire la 3 si una la 6 apoi trezirea finala la 7.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Vianne, ti-am admirat printesa!!

Fetele, vad ca va plangeti toate de copii agitati. Pana ieri credeam ca am scapat, dar uite ca intram si noi in club offf. De ieri nu stiu ce are Sara,..nu vrea nimic, plange aiurea, mananca doar jumatate din cat manca de obicei..nu vrea afara, nu vrea in casa, nu vrea tzitzi, nici joaca...nimic..m-a disperat.

Zilele trecute vorbeati de MagneB6. Mi-am luat si eu dar scxrie ca e interzis daca alaptezi. Ce sa fac????

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Vianne, ti-am admirat printesa!!

Fetele, vad ca va plangeti toate de copii agitati. Pana ieri credeam ca am scapat, dar uite ca intram si noi in club offf. De ieri nu stiu ce are Sara,..nu vrea nimic, plange aiurea, mananca doar jumatate din cat manca de obicei..nu vrea afara, nu vrea in casa, nu vrea tzitzi, nici joaca...nimic..m-a disperat.

Zilele trecute vorbeati de MagneB6. Mi-am luat si eu dar scxrie ca e interzis daca alaptezi. Ce sa fac????

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

io iau doar elevit, pt ca is discutii controversate...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Ralu_t, multumim de complimente!
Cum sa vorbim cu ea este si problema noastra.. Noi vrem ca ea sa invete toate 3 limbile:romana, engleza, portugheza. Teoretic ar trebui sa vorbim cu ea, eu romaneste, Edson engleza si portugheza. Spaniola o lasam pe mai tarziu.. Dar le cam amestecam. Ma controlez insa cat pot sa vorbesc numai romaneste cu ea.
Muzica e faina si mie imi place, melodia se numeste “The girl from Ipanema” in variant Stan Getz & Joao Gilberto (1963). E celebra nu numai in Brazilia. Ipanema e un cartier fain din Rio de Janeiro.
Iuhuuu, ce montaj am vazut cu Tudor!!! Supeerb!!! Si melodia si voi..tineri si frumosi! Ce melodie e? Are Tudor niste ochi..multe inimi o sa franga. Pup pe obrajorii bucalati!

Reallaura, e nemaipomenit Mirci cum rade, l-am chemat si pe Edson sa ii arat. Pupici!
Formatie de dans nu prea stiu/stim sa iti recomand, noi ascultam bossa nova si, in general, muzica mai soft. Deh, varsta. Dar iti spun ce imi place mie. Roberto Carlos e un clasic al lor, are melodii tare faine, romantice, apoi Mart’nalia (se poate dansa pe muzica ei dar nu e samba), Stan Getz, Joao Gilberto, Milton Nascimento. Eu am ceva muzica in calculator, daca imi dai ID-ul tau de messenger facem transfer. Sper sa iti placa.

Nicole, am uitat sa zic, super tort!!!!!!!

Cleo, Stefana s-a trezit ba la o ora, ba la juma de ora, ba la 40 de min, haos total. Si eu sunt zombie si mi-e ca nu se satura. Drept pt care am inceput cerealele si le-a mancat f bine.

Simona, multumim frumos!!! Da, melodia am ales-o eu pt ca nu imi placeau cele “impuse”

Gabitza, bine ai facut cu cremele, meriti!

Jady, multumim din suflet!

Lorich, faina familie!

Alysh, uite ca acum nu mai stiu sa iti zic cum il faci mare, dar mai incerc si cum descopar iti spun.

Alina_anto, multumim frumos! Pupam si printesa ta!

Reallaura, pt tine si nu numai:
Mart'nalia

Roberto Carlos

Stan Getz & Joao Gilberto "Corcovado"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Salutari si de la noi!

Tocmai ne-am intors din parc, cam rece, dar trebuie sa iesim ca altfel la iarna ce mai zicem? Am prins putin soare, bebelacu' a marait doar putin, poate se ia si el dupa Sara lui Andreap sa uite de urlatul in carut.
Pup
By the way noi am avut o noapte buna cu o trezire la 3 si una la 6 apoi trezirea finala la 7.

bebele frumos si scum,vorba voastra sa stiti ca avem cei mai dulci bebeluni ....de pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui jady

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Salutari si de la noi!

Pup

bebele frumos si scum,vorba voastra sa stiti ca avem cei mai dulci bebeluni ....de pe forum

mami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze.

Pe cuvant ca eu ii ador de toti bebicii de pe odiseea noastra, fiecare e altfel si minunat. Fiecare are ceva-ul lui.

Vianne vizionat montaj cu bebelina de zahar

Getuta pe al tau l-am pierdut, daca mai vrei sa mai dai o data link...

Acum ma bag sa ma uit si la bebic scuuump de Ralu_t

Mergi la inceput

Lorich, multumiiiim! Pupici puiului tau frumos!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Cleo, si eu am inceput sa iau elevit. dar ma gandeam sa fac o cura de calciu si Mg...O sa intreb maine dr. Succes pt tati cu serv!

Lori Foarte frumoase pozele cu voi 3! Mi-am propus sa fac si eu cateva poze in parc, asa imi plac nuantele toamnei!

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Tocmai a papat Sara si nu stiu de ce imi refuza supa... Pana acum 3 zile manca fara probleme, dar de vreo trei zile pur si simplu nu o maivrea... Si am pus aceleasi legume, nu am schimbat nimic.. Pana la urma tot la bib am recurs..offf.
Fructele le mananca cu placere, dar supa ba...
Ce ma sfatuiti????

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Alina_anto, eu nu stiu ce sa iti spun, noi nu am ajuns la supica inca.

Fetelor, cum se modifica semnatura?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput