Mamici norocoase de sept -oct 2008 (167)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
babytza spune:
Felicic abea astept sa ii vad fatzuca puiului tau !!!! Nastere usoara mamicule
Mami de alexa tu cat mai ai ? Cand sa scoatem agitatele pentru tine ?
Mai sunteti doar 6 burtici.... nu imi vie sa cred...ce putin mai avem si trecem la scutecele....
LE: Apropo , a papat bebe din biberon ca un lup...in 3 minute era gol...50 ml un fomist
Si apoi am continuat ca san...
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
felicic76 spune:
am citit din urma.....
Felicitari Piersicutza!
Sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa !
eu am mai umblat la listuta, am cautat mamici si am mai descoperit pe la alte subiecte bobocei si i-am trecut in listuta, dar inca mai avem fete care nu au dat nici un semn, nu-mi amintesc acum decat de MImihoo. Fetelor, sa va traiasc bebelushii si dati un semn daca ne cititi!39+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
babytza spune:
Felicitari piersicutza !!!!!!!!!!Sa iti traiasca puiutul !!!Sa fie sanatoasa si papacioasa !!!!!
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
kid2003 spune:
Piersicutza eram precisa ca nasti!!! Felicitari! Sa iti traiasca printesa!!!!
Felicic ma cam doare inima cand aud ca ai dureri jos...vezi ca bebe la cat e de incapatanat, iar ii da planurile lui tutunaru peste cap...si se naste la noapte sau maine. Stai cumintica!!!! Tin pumnii!!!
Leah si eu cred ca nu exista sintagma lapte nesatios...faptul ca arata mai a apa chioara sau se branzeste mai repede decat cel de vaca la flacara aragazului este din cauza componentei sale care e f diferita de cea a laptelui de vaca. Mai ales laptele de inceput e transparent asa...are f multa lactoza, e altceva...In fine, eu iti respect decizia de a completa copilul cu lapte praf, fiecare mamica se ghideaza dupa instincte. Iarta-ma ca poate par insistenta, dar si eu am facut la fel la primul copil (si vad ca si Muuh)- completare la greu pana am pierdut lapticul...Faptul ca scoti putin cu pompa e din cauza mulsului, bebe scoate dublu fata de cat poti tu scoate cu pompa...Si am asa o parere de rau ca nu am alaptat prima oara si nici nu am avut un grup de suport (cum sunt fetele pe aici, Muuh, Simodina, Anis) care sa ma convinga sa incerc natural cat mai mult. Ranile la san trec, bebe suge des, nu se satura dar in 2-3 zile deja productia creste si se va satura etc...
Important e ca printesa sa creasca bine si sa fie fericita. Si mamica la fel (mai putin partea cu crescutul). Daca vrei sa continuam cu incurajarile, suntem aici. Pana atunci eu te pup, promit ca nu ma mai bag in seama , sa nu te superi!
Sa va zic peripetiile de azi. Am iesit noi, trei mamici, trei bebici si trei landouri in Herastrau. Adica moi, Simodina si Musette...si pt ca ni s-a facut foame de la impins caruciorul, ne-am asezat la terasa ca niste duamne sa mancam ceva (nu, nu la Casa di David ca era prea de fitze si era Elena Basescu la masa) ci la Quattro Stagioni. bebeii au dormit ei ce-au dormit pana s-au trezit la unison si ar fi trebuit sa stam totusi la Casa Di David, poate ne trageau si pe noi paparazzi de la Ciao in cadru sa ne fi vazut pe toate trei aliniate cu tzatzele in gurile copiilor (m-am simtit obligata sa folosesc pluralul), de fata cu oamenii de la terasa (am stat totusi oarecum cu spatele)...numai pe chelner l-am cam blocat un pic cand a venit sa aduca mancarea...A fost fain.
Repetam si poate facem ceva mai de anvergura. Va bagati?
alexa si mami spune:
kid, super tare descrierea ta
babytza, acum am 36S si 3Z. o sa dau de veste, dar nu stiu cui:(alexa si
mami
ilia_99 spune:
stii, felicic, m-am amuzat oarecum cu dr marti la control cind mi-a zis ca daca nu se intimpla nimic ne vedem din nou sapt viitoare. zic: ar fi culmea ca, dupa nastere la 26 de sapt, sa ajung acum la provocare!!!! Doamne, sper sa nu!
cert e ca urmeaza o perioada de zile aniversare pt mine: pe 19 soata si cu mine facem 7 ani de cind ne cunoastem, pe 20 e ziua mica-mii, pe 21 e ziua lui fiu-meu, pe 25 e ziua celui care ni-l va boteza pe bb din burtica si pe 30 e ziua lui fii-mea! oare ce data dintre astea isi va alege bb Maxi sa faca cunostiinta cu noi? 38+
claudinna spune:
pupici pt mamici si bebici!! dar si pt gravidutele noastre dragi!
abia mai apuc sa mai scriu, ca am atatea de facut...
sa va zi ce mi s-a mai intamplat...nu mai stiu daca am scris despre ctrl de 2 lunite. a propos, va multumesc frumos pt urari si numai bine pt voi si bebelushii vostri!!
deci, dr pediatra a zis ca bebe e in grafic, pe 14 avea 6 kg, deci a luat 1650 g de la nastere si 1600 de cand am venit acasa, adica de pe 31 august, deci f bine. de masurat nu l-a masurat, dar il masurasem eu cu o sapt inainte si avea 62 cm, fata de 55 cu cati s-a nascut.
stiti ca va zisesem de problema cu piciorushul. ieri am fost la Bucuresti, la Policlinica Dorobanti, la prof.dr. Jianu si a spus ca e perfect normal si ca-l declara fotbalist!:)
deci bebe are picioarele flexibile, asha cum tr sa fie si le mai aduce sa uneasca talpitele asha cum e pozitia din uter, cu care el inca este obisnuit. a zis ca piciorul stramb este rigid, nicidecum asha
uh, tr sa fug ca s-a trezit gandacul!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
claudinna spune:
alarma falsa!
kid, super tare faza din Herastrau!! poate totusi era vreun paparatzzi si pe acolo:))
Nocom, 300, superbe fetitele!!
Piersocuta, felicitari, mamico si refacere usoara!!!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
claudinna spune:
sa-mi trimiteti si mie, va rog, parola de la bobocei2008, ca am inteles ca s-a schimbat
asha, ca continui cu povestirile:)
deci am sunat pe cineva si mi-a aranjat un consult la prof Jianu, asha ca miercuri am primit telefon si miercuri seara am plecat la bucuresti cu bebe din dotare la bord. l-am fixat in scaunelul de maisna si a dormit imparateste pana la Bucuresti, adica 180 de km plus drumul prin Buc. acolo a papat pe la 1 noaptea si a dormit linistit pana la 5.30 dimineata. a fost o minune de copil. ieri, dupa ce am plecat super fericiti de la dr, ne-am vizitat finii, unde bebe a luat masa si apoi am plecat prin Auchan, sa-i luam ceva hainute. pe bebe l-am purtat in scoica pusa in caruciorul de cumparaturi si a dormit non -stop:)
la intoarcere n-a mai mers figura ca se cam saturase de dormit si i se facuse si cam foame, dar a stat cuminte, chiar l-am alimentat cu biberonul in masina in mers, el stand in scaunel.
de ceva vreme mananca de seara si se mai trezeste dimineata, pot sa ma odihnesc si eu. dar dimineata, dupa ce mananca, cam are chef de vorba si de plimbare. asta dupa masa 2, adica pe la 9-10, cand e musai sa-l scot in carucior. facem cam doua plimbari pe zi in oras si uneori il tin si toata ziua afara, in curte, ca a fost vremea aia buna. zic a fost, ca pe aici deja ploua...
anca, sa inteleg ca maien aveti botezul? sa va distrati si sa va traiasca bebelusha!
nerantula si voi tot pe 25 botezati??
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
babytza spune:
De ce nu m-ati sunat si pe mine ???????
Merg si eu data viitoare. Tradatoarelor Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David