Mamici norocoase de sept -oct 2008 (167)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilia_99 stii, felicic, m-am amuzat oarecum cu dr marti la control cind mi-a zis ca daca nu se intimpla nimic ne vedem din nou sapt viitoare. zic: ar fi culmea ca, dupa nastere la 26 de sapt, sa ajung acum la provocare!!!! Doamne, sper sa nu! cert e ca urmeaza o perioada de zile aniversare pt mine: pe 19 soata si cu mine facem 7 ani de cind ne cunoastem, pe 20 e ziua mica-mii, pe 21 e ziua lui fiu-meu, pe 25 e ziua celui care ni-l va boteza pe bb din burtica si pe 30 e ziua lui fii-mea! oare ce data dintre astea isi va alege bb Maxi sa faca cunostiinta cu noi? ![]() |
Da stiu ca sunteti aglomerati saptamana care vine...
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
poze
poze David
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
babytza spune:
Claudina ma bucur de vestile bune
Gata..va pooop, ma duc in pat ca sunt obosita. Bag un pic de nani pana se trezeste tzancul. Noapte buna fetelor. Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
claudinna spune:
noapte buna, babytza! fug si eu acum, dar nu inate de a va intreba ce a patzit CD?? ca n-am mai citit din ruma si nici nu cred ca voi avea timp prea curand...
multa sanantate, oricum!!!!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
simodina spune:
Nu trageee domn Semacaaa! Nu a fost ceva super planificat, io m-am dat plimbareata ieri si pe musette a pescuit-o kid in drum ca ele stau aproape. Oricum da si tu un PM cu id-ul tau de mess si cand mai organizam de astea facem anuntz.
kid uitasi sa zici ca erau Elenele amandoua, adica si udrea deci paparazzi 99% prin preajma. Oricum ar fi fost mortal sa scoatem noi tzatzele printre toate vip-urile de acolo
Leah subscriu la ce ti-au povestit Muuh si Kid si daca vrei totusi sa mai incerci natural anunta-ne. Daca nu te rugam sa nu te superi, stim ca e grea decizie la primul copil ca doar si noi toate 3 am facut la fel...
Felicic bagam majoretele?
Nausica bine ai revenit si refacere rapida Ania cuminte si papacioasa. Dar sa strangi din dinti si sa te misti chit ca te doare operatia ca trece mult mai repede. Centura e ft buna in primele zile, nu mai simti ca-ti cad toate organele pe jos...Si te astept in parc sa plimbam fetele ca acush acush vine gerul.
simodina spune:
Si afara ploua, ploua
Si-i trecut de ora 9...
merg si eu sa imbaiez fata si sa
Noapte buna mamici, pitici si burtici!
LE: Nocom, am uitat sa-ti spun ca si mie mi se pare ft frumoasa fetitza ta desi nu-i a mea
felicic76 spune:
kid, simodina, musette: cred ca l-ati lecuit pe chelner de "bidoane" ptr mult timp de acum incolo cred ca de-acum incolo nu mai vede silicoane in fata ochilor, ci se gandeste daca sunt tzitzi cu lapte
Tb sa faceti poze!
Apropo de dr, il durea capul si ne-a intrebat(pe mine si pe asistenta, care este gravi, daca avem ceva de cap si amandoua am spus: No-spa, la care el: ba, am zis ca ma doare capu', nu ca am contractii
simodina: de maine seara incolo astept majoretele
illia: sunt curioasa ce petreceri onorezi si pe care le amani!
am mancat ca Fulga am avut chef de carne de porc prajita in tigaie
, oricum nu cred ca mai pup curand asa ceva, nu?
acum ma duc la
, cred ca am un contorsionist la purtator, ptr ca in momentul asta am burta in "colturi", nu mai este rotunda, sper sa nu-i vina vreo idee lui fii-miu in seara asta
39+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
simodina spune:
Stai ca n-am plecat ca fat doarme tun si tot vreau sa-i zic ceva lui felicic: te rog dupa ce nasti sa inventezi un subiect de genul d-ale lauzeniei ca sa am si eu ce sa mai citesc sa ma distrez Sunt bestiale povestile tale, am ras cu lacrimi la unele dintre ele. Nu-ti faci blog?
Nerantula spune:
Simodina .. dar daca afara e vanticel (cum a fost azi), ramane valabil fara caciulita?
Claudinna, sa-ti traiasca bimbocelul voinicel si fotbalist, ma bucur ca ati scapat de griji si ca totul este ok! Da, noi tot pe 25 avem botezul, sper sa iasa bine, ca avem vreo 80 de participanti confirmati!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
ilia_99 spune:
feli, m-ai omorit cu meniurile tale!!! vezi miine s-o lasi mai moale, sa fii fresh duminica oau.. nu-mi vine sa cred ca miine seara bag agitate pt tine!
cit despre petreceri, iete, nu onorez niciuna ca n-am chef deloc! o sa iau un tort acasa pt fiu-meu si o sa chem bunicii si nasii, iar fii-mea, de ziua ei, e in tabara la Sighisoara. Asa a vrut ea, asa ca am scos banu'! Cit despre mama, n-are decit sa vina ea la mine cu tort, ca eu... pas! (io tot mai sper sa nasc duminica, de aniversare! ar fi ff frumos!) ca sa nu te simti nici tu singura.. 38+
simodina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Simodina ![]() Claudinna, sa-ti traiasca bimbocelul voinicel si fotbalist, ma bucur ca ati scapat de griji si ca totul este ok! Da, noi tot pe 25 avem botezul, sper sa iasa bine, ca avem vreo 80 de participanti confirmati! www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit Cu siguranta azi fara ca a fost o caldura de numa', vreo 25 gr cred. Si nici Mara, nici Maria de Kid nici Luca de musette nu au avut nika pe crestet, chiar daca nici par nu aveau prea mult cum e Mara de exemplu ![]() ... once upon a time ... |