Mamici norocoase de sept -oct 2008 (167)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

babytza, da' io vreau sa naaaasc.... si miine, daca se poate! da' prislea vad ca are alta agenda!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

cred ca iar ramin singura cucuvea pe aici.... somn usor, fetelor!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ia uitati www.flickr.com/photos/30462666@N03/2948868063/in/set-72157608108566196/" target="_blank">aici ce bucuros era fi-miu ieri, de ziua lui!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Ia uitati www.flickr.com/photos/30462666@N03/2948868063/in/set-72157608108566196/" target="_blank">aici ce bucuros era fi-miu ieri, de ziua lui!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

da a pus falcute, nu se-ncurca fii-tu`! si io ziceam de-a mea ca-i pepenas
vazut anda by 300. frumusica foc!

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

pupici,
of, tot incep cate un mesaj si nu il termin. acum sunt tot cu piti in brate, dar macar am o mana libera.

piti e cuminte, dar cere atentie 100% non stop. E intr-o faza de crestere, ma papa pe paine si nu prea fac fata. Ieri a reusit sa goleasca ambii sani... asa ca a trebuit sa bag si supliment. Azi beau ceai sa incerc sa imi sporesc productia de laptik.

Leah si mie mi s-a spus ca laptele meu nu e bun, dar uite ca m-am incapatanat sa o hranesc de la san fara formula si uite ca bebelina creste bine. Doctoritei i-am zis ca i-am dat si formula si "se vede acum ca e mult mai bine, ia mai bine in greutate". In caz de forta majora insa nu trebuie sa lasi copilul sa planga non stop de foame. Dar inseamna ca laptele nu e suficient, nu ca nu e bun.
Important e sa fii calma, linistita, sigura pe tine si sa iti asculti instinctele.

Kid sunteti mortale. Ma bucur ca mai sunt fete atat de deschise si hotarate ca voi. Eu recunosc ca sunt mai inhibata, nu am curaj sa ma apuc sa alaptez in public, nu cred ca ar fi o masa prea linistita si fericita pentru bebe.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

O noapte linistita tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

buna dimineata. azi dau eu cafeaua cu mult lapte sau ceaiul. o zi frumoasa tuturor

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neata tuturor!
Sabinel ms de cafea!
Haideti fetelor, care nasteti azi???Nu se inscrie niciuna?

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

"neatza!
Sabinelul: mercic de tratatie!
illia: vrei sa nasti? de cand nu ai mai prestat? Ia incearca tu sambata noapte si poate te alegi cu dubla fericire!Ar fi mishto sa nastem in aceeasi zi!
simodina: sa vad daca ma apuc, subiecte as avea destule! As putea sa scriu o carte despre mosii si babele care "gusta" strugurii din Carrefour (intru de doua ori pe zi in cel de la unirii) si-mi spun ca sunt acri, ca prunele au viermi, iar saptamana trecuta am prins o baba, vroiam sa-mi iau prajituri din acelea in amabalaj de plastic, desfacand cutia, mirosind (salivand) si holbandu-se la un cremsnit Bineinteles ca am facut un scandal si am cumparat din galantar. Plus fresh-ul de portocale achizitinat, 13 lei litru, desfacut, plus desfacut si mirosit tot Lenorul din raft, iar madama tot a naftalina si a molii mirosea. Astea sunt subiecte din viata si la indemana, dar sigur gasesc io si de cupil, numai sa-l vad!
nerantula: ce scumpic este! Si imi vine sa-i mananc manuta aia grasa cu care tine frunza!

39+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Dragele mele,

as vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat referitor la alaptarea la san. Eu am lapte dar bebele meu nu doarme ziua DELOC si ma suge cand vrea el si seara dupa baita eu nu mai am lapte si plange la san. Asa ca seara ii dau san cat am + un biberon de 90 ml pe care il termina sau nu, in functie de cat a papat san.

Eu ma simt tare aiurea ca ii dau formula dar nu stiu ce pot face altceva. Au fost zile in care plangea la san si eu credeam ca are colici dar saracul copil plangea pentru ca nu avea ce sa suga. Stiu ca sanul produce non-stop dar, pentru ca el suge f des nu apuca sa se adune suficient cat sa am si "let down". El trage ce trage, vede ca nu curge si se enerveaza, plange. Ziua asa ne chinuim.

Am fost si la consiliere in alaptare si mi-a zis ca am lapte. Am facut si proba suptului si intr-adevar, este laptic dar numai daca el face pauze intre supt de 3 ore ceea ce nu se intampla.

Ce sa ma fac? Ca nu vreau sa-i dau formula.

Despre adormitul singur in patut - ai vostri bebici adorm singurei in patut? Care este formula reusitei? Ca al meu deja s-a invatat in brate si nu stiu ce o sa fac cu el la 7-8 kg

Va pup.

Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput