Mamici norocoase de sept -oct 2008 (167)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Aurorra spune:
buna dimineatza fetele!
Imi pare rau ca nu am mai scris demult la odisee,dar am vazut ca voi ati fost atat de dragute si m-ati trecut in listuta cu bobocei de septembrie,va multumesc!
Asa cum stiti deja,am nascut pe 30 septembrie,asa cum mi-am dorit,in apa la Clinica Eva Brasov cu Dr.Baiulescu Cristian care este un om deosebit! De fapt tot personalul de acolo e de nota 20 as zice si poate e prea putin! A fost o nastere usoara, cu epidurala, si frumoasa,mai ales ca si tati a fost tot timpul cu noi si a si taiat cordonul lui bebe!
Acum suntem acasa,avem deja 2 saptamani si facem acusica 3 si ne acomodam incet incet! Suntem destul de cumintei,ne mai apuca cateodata plansul asa de alintare cred si nu prea ne place sa dormim in patut,mai ales noaptea, dar in rest e totul bine!
Felicit si eu toate mamicile si multa sanatate tuturor si bebeilor sa creasca mari si sanatosi sa va bucurati de ei!
Viitoarelor mamici le doresc sa aiba o nastere la fel de usoara ca a mea si amintiri si impresii la fel de frumoase!
Promit sa intru mai des,cel putin o sa incerc si poate o sa va povestesc si despre nasterea mea,sau puteti citi povestea la capitolul despre nasterea in apa ca acolo am reusit sa o scriu!
Va pup pe toate si bebeii si aveti grija de voi!
Aurora,mamica fericita de delfinas minunat Robert-Matei
http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristineescu/cristineescu.jpg)
cristineescu spune:
Completare la mesajul anterior ref la alaptat:
Iau de 2 sapt galactogil si ceai de stimulare a lactatiei si de o sapt nutrinatal. S-a vazut o usoara inbunatatire dar seara am aceeasi problema adik raman fara laptic.
Il scot in parc doar doar o dormi, papa la san in parc pe bancuta dar adoarme pt 30 de min, nu mai mult. Ajung acasa obosita si el ma ia de noua si vrea sa pape.
Ideea e ca nici in parc si nici acasa nu doarme. Eu dorm cat el, 5-6 ore noaptea si mi-e tare somn. Ma intreb care o sa cedeze primul
Hai ca va bat la cap cu problema mea dar chiar nu mai stiu ce sa fac si de fiecare data ca ii dau formula imi vine sa plang.
Eu insist cu alaptatul. Dupa baita stam si cate 4 ORE pana cand se satura si el saracul de la san.Dar mi se pare ca chinui copilu cu incapatanarea mea plus ca plange si ma raneste la san cu atata chin.
Of, of.
Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
preety spune:
Buna dimineata mamici si viitoare mamici .
Eu sunt . La ultimele analize facute sapt trecuta mi-a iesit la urocultura Klebsiella Spp (germen gram negativ). Ieri am luat analiza si cand am vazut, stiind ca analiza la urocultura trebuie sa fie negativa, am sunat doctora. Si a zis ca bine ca am sunat-o si sa trec urgent pe antibiotic, doza soc cu Cefuroxim, 500 mg la 12 ore.
Sunt . Am citit pe net o droaie de nenorociri referitoare la aceasta infectie, pe care sincer nu stiu de unde o puteam lua...
Singurul gand care ma consoleaza este ca pp ca daca era pericol ptr bebita ma chema de urgenta sa o scoatem!!! Cel putin asa cred. Ori dr a zis sa iau pastilele astea urgent ca pana la cezariana o sa am deja inghitite 10 pastile. Ma rog la Dzeu sa fie bine! 38+ cu mult dorita
Sorina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzitziri/tzitziri.jpg)
tzitziri spune:
Neata ,
Gargaritza, multumim!
Kid, daca trec prin Herastrau si vad 3 bebei agatati la tzatza, o sa stiu ca sunteti voi.Foarte frumos
Cristineescu, acum nu stiu ce scrie la carte, dar eu personal am preferat sa ma chinui cu el si 4-5 ore la inceput:sa pape, mai adormea, se mai trezea,iar papa....deci sigur nu era laptic mult si el obosea sa traga....dar am zis ca ne chinuim spre binele lui: daca el papa o sa aiba ce sa pape in continuare. E drept ca m-am simtit mama denaturata ca era evident ca nu mai e mult laptic, dar si daca s-a saturat dupa 4 ore si a doua zi ne-am chinuit doar 3 jumate ca a crescut productia eu cred ca e bine!
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
bitza2008 spune:
Cristineescu asa face si al meu, cu exceptia ca afara doarme non stop. Mie dr mi- zis sa-i dau cand cere dar sa treaca macar o ora intre alaptari.eu mai trag de timp cat pot ii dau suzeta, dansez cu el, il pun in bouncer...
Cand, in timp ce suge se enerveaza si trage de san si bate din picioare il mut la sanul celalalt si se linisteste.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
alexa si mami spune:
neata!
preety, imi pare rau de infectie:( sper sa se rezolve pina la cezariana.
babytza
au nimerit-o astia cu vremea, e asa urit afara:(((alexa si
mami
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
neata!
fetelor spuneti-mi si mie voi ce si cat mancati?ca incep sa cred ca nu e satios laptele meu de 2 seri se agita urla refuza sanul bea doar ceai
ce-i drept eu nu prea am pofta de mancare, de oboseala cred, dar ma chinui sa bag ceva in fizic cat de cat macar
Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)
bitza2008 spune:
Preety si eu am avut infectie cu Klebsiela de 2 ori in timpul sarcinii...am rapus-o cu amoxicilina. sa treaca mai repede
Feli pot sa te intreb cate kg ai luat? Ca mananci binee!Imi faci pofta de fiecare data cand postezi meniul, si eu ma lupt cu kg!!Mai am de dat jos 10
Muuh spune:
anca Dimitri se screme cam o ora o ora si jumatate zilnic pana face caca si nu face constipat. Se intampla cand face prima data pe ziua respectiva dupa aia merge mai lin. Eu zic ca e normal.
cristineescu un biberon de 90 ml la masa de seara nu e nimic rau. Stiu persoane care au alaptat pana la 1 an si dadeau seara un biberon de lapte din mai multe motive (simteau ca nu mai au lapte, vroiau sa obisnuiasca bebele si cu biberon in caz de ceva, vroiau sa participe si sotul la actul hranirii) deci cu asta relaxeaza-te, ii poti da linistita un biberon daca simti ca nu mai faci fata. Nu am inteles de cat timp dureaza situatia ta cu sanul. Daca e de cateva zile poate fi un puseu de crestere care se regleaza in doua trei zile. Pe de alta parte la mine treaba merge asa: o zi am lapte si copilul doarme si trei ore legat a doua zi sta lipit de tzatza mea cu scurte pauze de maxim o ora o ora jumate. Asa sunt eu e clar, la mine nu se pune problema sa ii dau doar un san/masa de exemplu. Acum, copilul suge cat sta la san sau doarme? Poti asculta si trebuie sa auzi cum inghite atunci inseamna ca suge. Este posibil sa ii placa sa doarma la tine in brate si chiar satul fiind sa planga si sa ceara in brate. Al meu ma folosea intrun timp drept suzeta, desi satul ma tzocaia pana adormea daca il puneam jos urla. Eu am rezolvat asta purtandu-l legat de mine dar iarasi este o optiune personala si nu o recomandare sau un sfat. Cel mai important, tot din proprie experienta este sa te relaxezi eu in ziua in care am zis: ii dau cat am cand nu mai am il trec pe lapte praf am avut sa ii dau garla si de atunci de fiecare data cand nu vad alaptatul ca pe o "obligatie" este mult mai bine. Pentru ca alaptatul dupa mine nu e o obligatie ci trebuie sa fie o placere.
bitza2008 spune:
Nushu si eu mananc f putin, beau in schimb multa apa. Ieri, de ex am mancat croisante cu 2 cani de lapte si seara salata boeuf si o tona de apa si ceai de musetel...si din pacate de la botez am inceput din nou sa fumez;si copilul a luat intr-o luna jumatate de la nastere 1,5kg.