Mamici norocoase de sept -oct 2008 (167)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
mie pediatra mi-a zis max juma de ora in parc si avem 3s si 2zile...a fost racit dupa ce luni am stat cu el 1ora jumate afara si erau 20grade era si bine imbracat
cand a venit sa-l vada a zis ca am cam exagerat cu statul afara
i-am facut azi proba suptului a papat 150ml (daca e bun pacatosu ala de cantar de la chicco) din amandoua tzatzele, una a golit-o si una pe jumate
eu zic ca e ok dar nu papa tot timpul atat uneori abia goleste o tzatza
evaciteam ca mai ai de dat jos 10 kile, eu tot pe acolo sunt mai am 7 dar la inceputul sapt asteia aveam 10 dar cand mi-a facut bebe febra si am chemat dr am slabit in 2 zile 3 kile imi era asa mila de el ca avea si nasucul infundat
denisa si noi schimbam cam 8 pampersi pe zi dar azi cum a dormit mai binisor i-am schimbat mai rar si acum seara deja am vazut pielea un pic mai rosie
Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
babytza spune:
Fetelor eu va invidiez ca iesiti fara caciulita afara. Eu inca nu am curaj sa nu ii pun bascutza. Nu il infofolesc la hainute, azi am iesit cu pantalonas+body+ jachetica. dar cu bascutza ....Acum il incerc cu 50 ml laptic muls sa vad daca papa si la biberon. Maine as vrea sa ies si eu putin singura si sa il las cu mama. Sunt tare curioasa. Tina manca bine si cu bibe, asa mai ieseam si eu la o saptamana cateva ore fara ea....
In parc am ajuns si noi sa stam cate 2-3 ore si ne place foarte tare
Kaki facem de muuuuulte ori si ne place sa facem in pampers curat. Cum il schimb , cum mai face putin...Cam de 3 ori la o masa. De ieri e si putin iritat la funduletz...Il dau cu bephantene pana ii trece si apoi revenim la mustella ca imi place foarte tare si pana acum a fost ok.
Nerantula si la David am obsrevat ca ii tremura uneori manutele...e de la calciu ??? Habar nu aveam...
Va pooop Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
alexa si mami spune:
felicitari Piersicutza!!! ANNA, bine ai venit! multa sanatate!
la amindoua.
ramo, vazut frumoasa printesa sa va traiasca!
nusha dulce. asa ma gindeam si io
cum vrea DD, sanatosi sa fim.
nerantula, frumos program aveti! asa vad si la noi prin parc, copii super infofoliti. am o prietena care tinde spre aceeasi infofoleala, am batut eu niste apropouri, dar nu se prinde nik, asa ca o las in voia ei fiecare stie ce e mai bine pt copilul ei.
declar bagajul aproape terminat, spalat, calcat hainutele lui cipri deci mai suntem 6
active la subiect. feliiiii, unde esti?
alexa si
mami
simodina spune:
Nerantula Culcer mi-a zis asa: pe bb il imbraci ca pe tine, doar cand e frig ii pui o bluzita in plus. Exclus caciulita pana la 18 g, cacilita subtire sub 18 gr daca e vant dar altfel sub 16 gr pui caciulita. Il imbraci ft bine, stai linistita. Oricum uita-te daca are pielea marmorata - e singurul semn ca-i e frig, alfel poti sa-l imbraci si-n maneca scurta in casa...
felicic76 spune:
am ajuns acasa mai demult, dar mi-am tras sufletul....... am dureri jos, ma doare pasa rau si nu de la faptul ca umblu desculta
am fost la dr, bebe are in jur de 4000 gr (asa l-a aproximat) nu a mai luat mult in greutate ptr ca mi-a cedat placenta, s-a calcifi(c)at deja. Sunt un mister ptr.dr, comenta cu asistenta,: col deschis laaaaarg si placenta calcifi(c)ata, ambele motive de nastere prematura si eu tot 2 in 1! Bebe mi s-a parut inghesuit rau, asa ca daca nu se intampla nimic intre timp, duminica dimineata sunt la spital la ora 8,30, oricum tb sa-l scoatem. Inimioara este ok, 144 Bpm. Am ramas pe naturala, daca se intampla ceva schimbam macazul.
I-am povestit episodul de la spital, cu medicul de garda care mi-a zis ca ok, nu nasc in seara aia dar "nu mai am mult" si a inceput sa rada, zice: numai eu iti zic de o luna ca nasti si tu nimic si acum ti-a mai zis si ala
Am intrat intr-o stare de emotii, nu pentru mine, mie nu mi-e teama, eu stiu ca ma descurc orice ar fi, suntem nerabdatori sa aflam ca-i sanatos si sa-l vedem, sa-i vedem fatzuca 39+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
alexa si mami spune:
feli ma bucur ca ati iesit bine la control. duminica e ziua cea mare?! daca mergi pe naturala, inseamna ca te induce?
alexa si
mami
ilia_99 spune:
seara buna, fetelor!
pup toate mamicile si toti bebeii si putinele burtici ramase prin zona..
nusha, nocom, ce bine ca ne mai dati cite o veste..
eu sunt tot cum ma stiti, nicio modificare, nimic...
mai feli, tin pumnii pt duminica sa nasti usor si repede... oau.. 4 kile, ce curajoasa esti!!!! si ziceai ca eu o sa fiu o surpriza.. sanchi! marti intru in 40, ce zici de asta? 38+
felicic76 spune:
mami de alexa: da, imi rupe membranele si gata, este simplu la mine ca am "intrarea libera", colul este moale, aproape sters si am deja dilatatie 2-3, era nasol daca aveam colul inchis, lung si rigid, atunci nu as fi acceptat inducerea, ar fi insemnat sa ma chinui in travaliu mult si atunci as fi optat ptr cezariana din cauza placentei "terminate".
Nush daca gandesc bine, dar deocamdata m-am luat si ma iau dupa instincte.
illia:, chiar ma ga ndeam la tine!
39+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
alexa si mami spune:
DD ajuta feli! ai emotii?
io simt o presiune puternica pe vezica si parca s-a lasat burta, dar se poate sa fie de la "piticii" mei alexa si
mami
ilia_99 spune:
ooofff, neuronu'...
piersicutza, felicitari, sa te bucuri de bebelina, sa se faca mare si frumoasa!
ramo, vazut bebita frumoasa falcute!
nerantula, subscriu la sfatul bitzei pt cojitele de pe cap. daca nu trece incerc sa-mi aduc aminte ce solutie preparata in farmacie mi-a dat mie dr si-ti spun, da' acum nu mai stiu..
denisa, sunt si eu curioasa care-i treaba cu maxim o ora afara, ca mie mi-a zis dr mereu cit mai mult afara, daca nu e prea frig, adica sub 0 grade si daca nu e vint. asa ca.. nu inteleg! 38+