Pepenasi de iulie-august 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 8
Kimmy spune:
Neatza!
Nu am reusit sa citesc tot din urma dar am o intrebare,poate imi raspunde cineva pana citesc.Zicea cineva de dozatoare de lapte praf de la avent...cum se numesc exact ca eu am intrebat la sensiblu si nu auzisera de ele.Deci eu am inteles ca puneti in ele masura exacta pentru portia de laptic,si la nevoie doar amestecati cu apa.Asa e?Ca daca da,m-ar interesa si pe mine
.Puneti eventual un link sa vad despre ce e vb
Thank you!
Revin
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
ladymina77 spune:
Gabi ms
Cami 

Exact Anka,am fost platita la negru si acum ma duc pe capul lor sa-mi de-a diferenta de la 6 mil sau 7 cat o fi legal la cat mi-i se cuvine pt salariul real.Acum nu stiu daca cei 85% se aplica la venit net sau brut?
Nu prea au ce face sefii mei ca o au si pe nepoata lor ,colega mea cam in aceeasi situatie (ea naste in noiembrie).Sper sa-i conving ca daca nu imi vine sa le dau pumni in cap.
Gata fug la treaba ca nu mai termin azi.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Caprioara spune:
Mina, spor la trebi!
Camy,
. Ma bucur ca l-ai visat pe Darius, si mai ales ca te mangaia. A fost felul lui de a-ti spune ca el vrea sa te linistesti, sa te gandesti cu seninatate la el, sa nu te mai chinui si sa plangi. Asa se va putea odihni in pace...
pup you,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Tecky spune:
Buna fetelor!
Dia si mie mi-a montat dr steriletul dupa prima menstruatie.
Kamelya deci si pe tine te-a chemat dr la control dupa o luna si ceva de la montarea steriletului.Se pare ca numai Anaxenei i-a zis dr ca este ca noua.Cate pareri....
Cristina si Raluca are cam acelasi program ca Mihaita.![]()
Se stie daca cei 85% se dau din salariul net sau brut?
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
dma2007 spune:
salutare si de noi
am pus ceva poze
raporatam: 2 luni, 4850g si 60cm, vaccnin facut totul ok, broscuta nu doarme si mami n-are timp de forum
eu rupta de spate, trebuie sa fac fizioterapie dara stept sa vina soacra pe la noi ca sa pot merge
va
pe toate! am vazut poze cu pepenasi...sunt topita dupa ei!

camy
dulce!
sun???????????unde esti???????????
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
Caprioara spune:
Carmenela si fetele cu comanda din Ungaria, azi dimineata am reusit sa punem caruselul. E SUPERB
! Si muzica e DIVINA! Si Ilincai pare ca ii place, insa trebe sa vad mai incolo ce reactie are, ca dimineata oricum avea ea o perioada in care statea singura in patzut si vorbea. Asa ca vreau sa o pun si mai tarziu si sa urmaresc ce face. Nu mai spun de Matei, care abia asteapta sa-l fatzaie cu telecomanda
. Am avut io ghinion sa fie contactul ala bulit din fabricatie cred, ca nu se aseza unde trebe ci fix langa; da bine ca i-a dat de cap barbata-miu si a corectat defectul (cica i-a pus nu's ce placuta sa atinga ce de ce trebuia), ca ma 

daca nu reusea.
O sa punem si poze. Trebe sa-i fac fetii sedinta foto de 3 luni
.
Gini, ma bucur ca va place leaganul.
Anka, cum e scaunelul?
Daca mai face cineva comanda sa-mi spuna si mie, da?
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Caprioara spune:
Dma, vazut pozici. Ce tare e aia cand a facut-o parintele avion! Sunteti toti trei niste frumosi
! Si semanati toti intre voi
. Sanatate iti urez!
pup you,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Kimmy spune:
Am mai pus ceva poze intre timp...si da,mai am de citit din urma 
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
Tecky spune:
Fetelor am pus poze pe picasa de la intalnirea de ieri dintre David a lui Rontzy si Ralu a mea.![]()
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
dma2007 spune:
caprioara 
ce ma bucur ca am descoperit site-ul ala si ca v-a fost de folos!sa se bucure piticii de noile achizitiile!
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png