Pepenasi de iulie-august 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am vazut poze cu Andreea a lui Dma care arata precum o printesa cand doarme si mi se pare ca seamana cu ambii parinti.
Kimmy ce mare s-a facut Timea si este o scumpica.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata
Acum a plecat si doctorita avem 66cm si 7 kg, suntem bine dupa control.Are probleme cu constipatia si ne-a spus sa luam HUMANA MILCHZUCKER, o fi bun voi ce stiti?? sau cum faceti cu contipatia??
Daca sfornaie Sterimar si preventiv sa avem in casa si nurofen daca va fi cazul.
In rest acum doarme si eu vreau sa fac un dus .
CE cumparati voi din ungaria ?? ce preturi sunt puneti-ma si pe mine la curent poate vrem si noi ceva......
Pupici.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Noi am racit adik Ari si incepe si Ami deci iar vomat noaptea si etc.
Dana sa va fie de bine botezul si pupici la mica crestina, asteptam pozele.
Dara ma bucur ca e ok cu soldul si era numai o alarma falsa.
Diana .
Maitreyi drum bun.
Anaxena eu apa de la chiuveta folosesc da o filtrez inainte am filtru brita si apoi o fierb.
Kimmy felicitari pt printesa mare care adoarme singurica. E un lucru bun ca adoarme pe la 8-9 seara asa ar trebui pe la varsta asta si a noastra tot asa face si mai incolo o sa adoarma si mai devreme si da papa de la 5-6 e aia de dim. Deci papa o sg data pe noapte.
Mada te bat cu cake-ul tau cu tot.
Dia felicitari. Mai legat de caditza si noi vrem in weekend sa ii punem apa multa in cada si sa o punem pe bebe sa o invatam cu apa mare ca la Ari nu am avut cum ca unde stateam nu era numai baia noastra si nu aveam cum sa facem mescherii din astea si acuma e greu ca nici la piscina nu am dus-o ca ea mereu a fost bolnava si nu aveam cum.
Marimar uite www.nhsdirect.nhs.uk/articles/article.aspx?articleID=457" target="_blank">aici explica despre ala fara hormoni e ala cu, cupru, aici ii zice IUD ala cu hormoni e IUS. Si www.fpa.org.uk/information/leaflets/documents_and_pdfs/detail.cfm?contentid=151" target="_blank">aici de la o organizatie care se ocupa numai de contraceptie si etc. Cel cu hormoni e www.fpa.org.uk/information/leaflets/documents_and_pdfs/detail.cfm?contentid=151" target="_blank">asta. Mie doctorul mi-a zis ca daca am avut pb cu pastilele care au hormoni mai bine aleg ceva fara adik IUD asta.
Insanatosire grabnica , nici aici nu se fac antigripale si din astea la copii nici la adulti nu fac.
Sorry trimit asa mesajul ca mi s-a inchis de doua ori deja laptopul am sa mai scriu restul mai incolo ca acu avem program de culcat pe ari si hrasnit bebitza mica

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

ma poate ajuta ineva sa pun poze la pepenasi?nici cum nu reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bufi cu placere. Sorry ca nu te pot ajuta mai mult.
Diana da mai nare lumea ce face si da cu speculatii ce mah e fata frumoasa si are si fotograf bun ete na e vina ei ca altele nu au avut fotograf asa priceput la nunta?
Anka mia placut faza cu verzi de invidie ca asa e. VUlpea care nu ajunge la struguri zice ca-s acri.
Biri pupici si speram sa treaca perioada dificila cat mai rapid.
Kamelya ms.
Camy ma bucur sa aud ca l-ai visat pe Darius ce pot sa spun nu ma pricep la cuvinte prea bine si eu citesc mereu la sufletul credintei si plang mereu cand citesc dar nu stiu ce sa iti zic decat ca stii ca suntem aici pt tine pt orice ai nevoie, nu vreau sa zic ceva si sa te ranesc nu pot decat sa imi imaginez durerea imensa din sufletul tau si sa te imbratisez virtual si sa iti transmit cele mai bune ganduri din partea noastra.
Gini daca gasesti leagan din ala pt noi si eu vreau.
Vazut poze Dma f frumosi sunteti toti trei si eu zic ca are putin de la amandoi.
Kimmy uite www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_categoryid_MCC_BOTTLE_FEEDING_CA_GB_CONSUMER/#/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_SCF135_06_GB_CONSUMER/Milk-Powder-Dispenser SCF135" target="_blank">aici alea de la Avent eu am de la Tommee Tippee adik www.tommeetippee.co.uk/product/closer_to_nature_milk_powder_dispensers_pack_of_3_/" target="_blank">astea. Eu am incercat si ala de la avent da nu m-am impacat bine cu el astea de la tomme dupa mine au fost mai bune sunt 6 intr-un pachet si incap 9 masuri de lapte maxim bine cam inghesuit dar incap.
Caprioara da site-ul ala din ungaria e cu lucruri noi sau second?
Fug la rpintese revin.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Andrey daca dai click pe albumul tau, se deschide si vei gasi un buton "upload" - e chiar pe randul cu "photos" si "explore". Da click pe "upload" si se deschide o fereastra, da click pe "select album" (vei vedea ca din lista cu albume, al tau e albastru, deci selectat) si apoi ai niste casute cu "browse" - alegi fisierul unde is pozele si dai click pe "open". Dupa ce ai pus linkul in casute, dai click pe "start upload". Sper ca s-a inteles ce-am explicat, daca stiai unii din pasi, scuze pt. ca ma repet.

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salutare de la bacau!!!

nu stiu cat pot sta..

CAPRI multumim. si eu le astept pe cele din bora-bora. Bai eu cu legea asta sunt in marte incurcatura...am zis ca ma intorc la munca din februatrie...da daca "e" mai multi bani asa...cu legea...imi cumpar o tesla!!!!!!!

BUJO ce chefuiala soro? poti cu shmecheru' langa tine???? Iar cu SOR'MIA... asa e, avem acelasi nume de familie.Mishto aventurili cu grecu'.

KAMELYA pai pozele..astea sunt...ar mai fi ele cateva...da sa vedem cum le facem resize ca nu ma pricep si nu vreau sa monopolizez site-ul.pup iu dulshi

DARA WELCOME BACK si astept sa vad poze.

CAMY when does this end??????? un pentru inimioara ta!

NARCI

ANKALAURA buna asta cu bona vs gradi

MADA, TECKY multumim de aprecieri. pupici dulci

DANA sa va fie de bine botezul. Esti suparata pe mine? am intrat da nu mai erai. si pregatisem vreo 3 texte...scuze....

ARIADNA Ci fashi , maica???incerci sa omori bietele la dietele????ai innebunit???

DIA eu de 2 zile in spal in cada mere. nu de alta da nu mai incape in aia pentru el. si ma distreaza la maxiom cum da din picioare parca e o broscutza.

MY FAVOURITE DOCTOR ma tot uitam ca tampa la id si ma gandeam...o fi ea...n-o fi ea...hmmmmm! creezi diversiuni asa????ai mai aflat ceva de prevenal????

KIMMY n-am idee despre ce e vb.

am comentat si eu la faza cu trucatu'. Fetili care se simt in interventia mea, sac-sac-sac, nu puteti ajunge pana la bacau sa faceti ce v-ati propus, na!!!

ma duc sa ma intalnesc cu o gagica, aka IOANA de ANNABABY. sper sa nu intre SOR'MIA azi sa citeasca. O data hai, mai accepta ea, da de 2 ori in aceeasi saptamana....nu cred. bine daca se trezeste golanschi care se pare ca a adormit .

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mada, nu sunt second, sunt noi.

Dara, siteul e c-sale, uite www.c-sale.ro/" target="_blank">aici.

A, deci mai am poze de vazut, de la Tecky si Kimmy. O sa pun si io mai tarziu un pic, ca i-am facut azi poze de 3 luni.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

super legea asta, a facut si sandru ceva bun, dar oare se va aplica la toate mamele aflate in CIC la 1 ian, sau doar ne aburesc?

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare!
Fetelor, nu va pot povesti aici ce e cu id-ul. A fost o situatie speciala.

Felicitari tuturor pepenasilor crestinati! Sa fiti sanatosi, ca de frumosi nu mai zic!

V-am zis ca azi-noapte m-am uitat la poze, am o lista lunga rau :
-imi plac falcutele lui Mihaita (poate mai pune mami cateva poze, ca are cu cine sa se mandreasca)
-Patrick Ioan a avut la botez un costumas galben ca de pui , frumoasa poza cu fratiorul de pe coperta
-Allegra Cara este o fetita scumpa foc . Mami, ma intreb cum ai facut poza "camera Allegra - vedere din patul ei" . Mi-au placut si pozele cu tati si cu faimosii afghani .
-salopeta ca a lui Theodor avem si noi, pupam grasunelul
-mezina odiseei, Alexandra Valentina, e o dulce, o fetita f. expresiva
-domnisoara Alexandra m-a dat gata, tati o vrea "pe picioarele ei" . Si are niste ochisori ca prietenul ei, veverita .
-Anthony e un scump, are niste ochi ca si surioara lui (cred ca aveti gene false ), ii dam un pupic chiar daca a luat-o pe Anais inainte sa apucam sa o cerem noi .
-Alex...Laremi, ma tot tin de mult sa-ti spun ca sunt haioase foc pozele cu bebe in scutec dar cu manusi si botosei . Imi place pozitia de dormit .
-Daria Ecaterina, copie fidela a lui tati (care, apropo, are look de...
-Raisa Andreea, o papusica roz (cum mai sunteti?)
-bebe Luca, un dragut cu prosop verde praz (culoare care il prinde perfect! )
-Sara Alecsia, o frumoasa ca si mamica ei
-Radu Mihai care se duce la birou
-bebe Raul, "leu" cu clopotel la mana (pe bune ???)
-Claudia, cred ca esti tare mandra de fetele tale, va trebuie o pusca in curand
-Flavius-Casian, ce blond este si ce freza are!!!
-Camy, nu cred ca ti-am zis, ingerasul tau este special
-Mara Alexandrina, o bebelusa cu ochi superbi, viitoare micolog
-Andreea Maria...cred ca seamana cu tati, oricum sunteti o familie f. frumoasa!

Revin mai tarziu.

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput