Mamici norocoase de sept -oct 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

piersicutza
piersicutza
piersicutza

musette: da, sper ca duminica sa fie, in limita locurilor disponibile!
preety: o precizare, 12 luni lucrate consecutiv, dar nu neaparat la acelasi loc de munca, poti sa fi lucrat in zece parti, trebuie sa ai continuitate, atata tot! si sa vedem , paragraful ala este gresit in loc de 01.01.2008, ar trebui 01.01.2009. Cand a intrat in vigoare vechea lege, s-a referit la copii nascuti dupa 1 ianuarie, acum vedem ce precizari se fac.
Ar trebui un pic studiata, dar vad ca si Marius de la pag legislativa se abitne de la speculatii.
babytza: nu strica sa faci o intrebare la CAS daca poti plati "din mana" acea luna care iti lipseste si atunci sa faci stagiul de cotizare(ar merge daca nu ai avea carnet de munca, ci doar contract de munca, cu ceva "atentie", daca ai scris in carnetul de munca, nu mai poti face nimic )

39+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mami de Alexa

Asa doarme Carla

Oricat am incercat sa o fac sa doarma pe spate sau pe laterale n-am reusit, asa-i place ei cel mai mult. Am asezat-o pe o parte si atat s-a foit pana s-a intors pe burta, se vede si in poza ca e de-a curmezisul patului. Ce sa fac cu ea? I-am scos paturica absorbanta de sub cearceaf, acum nu are decat salteaua de cocos prin care circula aerul, poate sa respire. E tare incapatanata.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Mami de Alexa

Asa doarme Carla

Oricat am incercat sa o fac sa doarma pe spate sau pe laterale n-am reusit, asa-i place ei cel mai mult. Am asezat-o pe o parte si atat s-a foit pana s-a intors pe burta, se vede si in poza ca e de-a curmezisul patului. Ce sa fac cu ea? I-am scos paturica absorbanta de sub cearceaf, acum nu are decat salteaua de cocos prin care circula aerul, poate sa respire. E tare incapatanata.

Piti mic se face mare

Anca le punem pe fetele noastre sa se ia de manutza....nici Alexia nu doarme altfel

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

babytza: nu strica sa faci o intrebare la CAS daca poti plati "din mana" acea luna care iti lipseste si atunci sa faci stagiul de cotizare(ar merge daca nu ai avea carnet de munca, ci doar contract de munca, cu ceva "atentie", daca ai scris in carnetul de munca, nu mai poti face nimic )

39+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Am incercat....nu merge. Si ai dretate, poti sa lucrezi in 15 locuri , important este sa nu fie pauza mai mare de 7 zile. La mine era pauza mai mare....din pacate....

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Apropo de salteluta de cocos. La voi se lasa acolo unde doarme bebe ? Ca la mine asa se pare...Cand schimb cearceaful intorc si salteluta pe partea cealalta...

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy

Babytza, nu se lasa foarte tare, dar o mai intorc si eu din cand in cand. Chiar m-am mirat ca nu s-a facut groapa la cat se foieste asta mica.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Apropo de salteluta de cocos. La voi se lasa acolo unde doarme bebe ? Ca la mine asa se pare...Cand schimb cearceaful intorc si salteluta pe partea cealalta...

Soricelul meu iubit

poze

poze David

La mine e sin aia sandwich si pana acum n-am observat sa se lase.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Vad ca tot de indemnizatii vorbim...

Noi suntem in focuri cu botezul, nu stiu inca meniul, am aproape gata invitatia, vreau marturii si tort (asa ca Musette, astept detalii pe PM, pretty please si ... te iert pentru ieri ) Azi nu ies, din pacate, mi-a promis sotul ca ma scoate la pranz, sa vad la ce ora poate sa plece sa manance si hop si eu dupa el!

Maria a fost agitata azi dimineata, Infacolul, Sab Simplex si Espumisan-ul nu mai fac fata. Nici ceaiul Calma Baby...Asa ca, Simodina, daca merge Colief-ul ala zi si aici si il importam! Chestia e ca am citit pe site-ul lor si pare cam complicat de administrat, mulge lapte, pune picaturi, da-i lui bebe si abia dupa aia pune-l la san. Maria sigur s-ar enerva si nu ar avea rabdare...
Acum are burta ca un balon, trage partzuri, ragaie si mai scoate si lapte pe gura...e plina, balonata si nefericita. o Activia ar merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

M-am intors de la spital, alarma falsa . Acasa aveam contractii si dureri, acolo m-au lasat toate si era din nou bine. M-au trimis acasa.
Acum iar am contractii, nu stiu deloc cum sa interpretez asa ceva.
Mi-a spus ca daca timp de 2 ore masor o anume regularitate, sa merg iar la spital. Cica perioada asta latenta dinainte de nastere poate dura intre o ora si 4 zile. Offf, credeam ca nasc si eu azi.
Asta e, mai asteptam o tura.

Multumesc din suflet celor care mi-au facut galerie!

Macar cu ocazia asta am vazut cum e in rezerva de asteptare si cum se poarta o moasa cu noi si cum esti tratat in general. Si pot sa zic ca sunt foarte multumita.

40+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Piersicutza, eu cred ca nasti...dar ce sa le spui alora ca te-au trimis acasa???Ufff, asa e prin Vest. Fa si tu un dus cald, pune-te in pat si monitorizeaza contractiile sa vezi la cate minute sunt...Eu zic ca maine esti cu bebe in brate

Mergi la inceput