Mamici norocoase de sept -oct 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 14
bitza2008 spune:
Anca la fel am patit si eu aseara cu Lucas, inainte de baita nu reuseam sa-l linistesc...i-am dat SabSimplex si m-am plimbat vreo 10min cu el prin camera si s-a linistit. Sunt si singura pana in weekend si am refuzat ajutorul soacrei.
printesa.

Piersicutza 

Aly fruntea sus ca usor se rezolva toate.Un pupic mare grasunelului.Sigur e cel mai grasun! Al meu la o luna jumate are 5 kg.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
babytza spune:
Neata burtici si mamici 

Piersicutza 

Aly ce greu este sa iti vezi puiul asa....Sper sa iasa bine analizele si sa fiti bine . 

Anca si Valentina a avut o perioada de vreo doua saptamani cand plangea zilnic in jurul orei 6 dupa amiaza fara motiv...O scoteam putin la plimbare si se mai calma. Avea cam 2 luni. Si colici nu erau...Mai au si ei momente cand plang pur si simplu. Era ca un ceas. Cum se facea 6 incepea circul...Si a trecut de la sine...
Pretty poti lua linistita smecta si sa bei multe lichide ca sa nu te deshidratezi. 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
tzitziri spune:
Preety, pai atunci ceai de menta scrie pe tine.Sper sa treaca repede
.Si legat de lege, ieri s-a zis la tv ca se aplica inclusiv pentru mamele in CIC acum, cat mai au de stat acasa.
Andy.p, va fceti bine!
Sabinel, muuulte inainte!Cum iese la 'bilant'?
Aly, eu stiu ca icterul poate dura mai mult la bebeii hraniti la san.Nu stiu cat de mult, dar nu si-a pus nimeni problema asa si la voi?Chiar ca ai un urias
.
sa fie bine!
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
babytza spune:
Felicic mai ai putin !!!!
Dar ce se intampla la Elias ??? S-au pus toate mamicile pe nascut ? ![]()
![]()
![]()
pretty la ultima intrebare pot sa iti raspund eu. Da, trebuie sa ai 12 luni consecutive lucrate anterior nasterii. Eu am 11 luni la ultimul loc de munca si pauza de cateva luni fata de locul anterior. Si din cauza asta nu pot lua indemnizatia. Nu conteaza ca in total as avea cativa ani pe cartea de munca....niste idioti.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
Raluca83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza2008 Neat si de la noi! Mami de Alexa nici la mine n-a coborat burta pana la nastere! Corina bine ca s-a rezolvat; la noi era canalul lacrimal obturat. Cu mucii ne-am luptat si noi vreo saptamana, il aspiram cu batista bb de vreo 3 ori pe zi..acum s-au rarit il aspir o data pe zi.Sa va traiasca finutul.Mey, ce nasic mandru!! Raluca ti-am trimis PM O zi buna tuturor! Acum scriu cu o mana, cu cealalta tin copilul mufat la tzitzi. FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |

Mersi, o sa incerc , dar sper sa nu mai fie nevoie
Raluca
mamica feticita de Bianca Florentina

iepurila spune:
| citat din mesajul lui Piersicutza Plec spre spital, am contractii destul de dese si dureroase!!! Sper sa nu fie alarma falsa. O zi minunata va doresc si sper sa revin cu vesti bune! 40+ ![]() Piersicutza |
DOAMNE AJUTA! Tinem pumnii si te asteptam cu minunate vesti
Eu, iepurica
38+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
iepurila spune:
| citat din mesajul lui aly_c20 neata nu am mai intrat de cateva zile...sunt f trista... am fost marti la pediatru si Sebi e suspectat de hipotiroidism (scoate limba des afara, doarme cam multicel,...)plus icter prelungit si hernie ombilicala.ieri am fost la spital pt analize.mititelu, l a intepat in manutza...plangea si el, plangeam si eu. ![]() la eco abdominala e totul normal, nu-i marit ficatul.asteptam maine rezultatul la sange!mo rog sa fie totul bine! si la masuratori...59 cm si 6,100 kg (la o luna si 13 zile).nu stiu daca sa ma bucur de greutate...nu se incadreaza in limitele normale, dar el e hranit exclusiv la san.o dr si vreo 2 asistente mi au zis ca nu e problema si inseamna ca am eu lapte bun! cu greutatea asta, cred ca Sebi e in capul listei la odiseea noastra mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)![]() minunea noastra |
Pup mamica ingrijorata. Pup si puiutul. Doamne ajuta! Va fi bine, ai sa vezi.
Eu, iepurica
38+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
anca81 spune:
Aly, imi pare tare rau ca esti supi. Dar esti sigura ca au pus diagnosticul bun?
mamica curajoasa.
Multumesc fetelor pentru raspunsuri. Adevarul este ca piti meu plange mult, nu-i place sa stea singura in patut decat daca doarme, daca stai si te joci cu ea e insa super. Dar nu singura. Asa e ea, mai posesiva inca de pe acum. Si inca o chestie, nu mai mananca atat de bine ca inainte, ne cam chinuim la fiecare biberon si greu papa 130 ml. Si numarul de mese s-a redus la 5-6/zi. Parca imi placea mai mult cand era mancacioasa 
Iesim imediat la plimbare, i-am luat ieri o salopeta de cosmonaut si ii este mica intre picioruse. Marimea e de 6 luni dar nu corespunde, sper sa mi-o schimbe cu alta mai mare.
Muuh, mi-au venit salopetele de la Quelle, le-am trimis repejor inapoi. Sunt foarte subtiri, nu merita, deja vine sezonul rece. Si stai si mult dupa comanda.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
musettepink spune:
Neata!!!!!!!!
Kid scuza-ma, nu te-am mai sunat ieri ca ti-am zis il tineam pe Luca pe burta sa adorme si am adormit amandoi
,m-am trezit dupa o ora jumate anchilozata toata de la grsanu' de fimiu.Astazi iesi?
Simodina eu am luat niste marturii f dragute,sunt si pe net cateva si sa stii ca in realitate arata exact ca pe net,am fost si le-am vazut ba chiar la magazin am mai multe modele.iti dau Pm cu detalii.
Andy galro multumim de felicitarii.bafta cu colicii!!
Bitza bine ai revenit!
Piersicuta bafta!!!!!!!
Felicic deci sa inteleg ca duminica e ziua cea mare????????
Babytza
Delphinas
sper din suflet sa ai parte de 2 liniute!
noi suntem bine,putin rasfatati si am inceput sa gangurim,m-am topit toata.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
alexa si mami spune:
piersicutza multa bafta!
sarbatoritilor de azi!
de carla nu mai stie nimeni nik?:(
laura, bitza
multumesc de raspunsuri.
aly, sunt sigura ca nu e nik grav
la voi.