Mamici norocoase de sept -oct 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor am si eu nevoie de putin ajutor !!!
De vreo cateva zile sunt stricata la stomac... pana acu a fost cum a fost, dar astazi am ajuns sa fac apa ...
Nush ce sa fac!!!
Ce pot sa iau?? Afecteaza cumva sarcina??? A... si am inceput sa transpir noaptea ca . Ma trezesc fleasca. Ce-o mai fi si asta?
Precizez ca nu mai ajung la dr pana pe 22 cand scoatem bebelina.
Apreciez anticipat orice sfat.

38+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna dimineata mamici cu bebitzi si mamici inca 2 in 1. va servesc cu sau ceiuc ce pofteste fiecare.
simonida asteptam intrebarea din partea parintilor. ieri am dat semnale bune ca am vrea sa-l nasim pe bimbocel.
abia astept sa merg din nou la el si sa-i mai fac cateva poznici.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!
delphinas: lasa-le mama de semnale, intreaba clar: da ori ba!
anis: ce frumos trebuie sa fie cu trei fete! (Si noi suntem trei fete la parinti SA-ti traiasca, sa fie sanatoase!
300: pupam!
Tzitziri: cand reusesti sa deslusesti legea cu indemnizatii, imi spui si mie, te rog frumos! Eu am venituri salariale brute foarte mari, 85% reprezinta mai mult decat castig acum si am mai scris, la noi ar tb sa intre tati in CIC, ca eu nu pot sa le suspend, dar daca este adevarat tb sa fac o manevra, ceva, Ar fi o caruta de bani venita din cer pentru mine lunar si as putea sa stau cu bebe mai mult!

39+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

felicic buna idee. o sa intreb direct azi cand merg din nou la ei. sa stiu sa ma apuc de cumparat sa il scot pe bimbocel din spital. ce tolomaca am fost de am sters pozele.
Vlad ce zice? mai sta in burtica la mami lui?

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
iris, e frumusel foc andrei. sa va traiasca!
preety, stiu ca smecta nu face rau, incearca si cu ceai de menta. multa sanatate!
anis, sper sa scapi de operatie. poze cu junioara nu ne pui?:)
am si eu o nelamurire. daca la sarcina anterioara cu citeva zile inainte sa nasc mi-au spus citeva persoane ca mi-a coborit burtica, acum, daca bb e in pozitie pelviana, se mai poate spune asta? se mai vede cind coboara sau nu?:(
plecam mai spre amiaza la dr si aduc vesti noi deseara.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

feli eu asa am facut cind am vazut ca se vorbeste de veniturile brute! oare asa de darnici sa fie astia!!! vreun semn ceva de nascare? sa nu-mi zici ca esti tot la munca!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

bitza, pana la urma am mers la oftalmolog (ii lacrima un ochisor lui Mihnea) si ne-a pus diag de conjunctivita lacrimala, i-a prescris niste instilatii oftalmice preparate in farmacie - cate 1 picatura de 3 ori pe zi in ambii ochi. Ieri am fost la ctrl dupa 10 zile de tratament si e ok.

felicitari si de la noi pt noile mamici si tinem pumnii stransi ultimelor gravidute, sa fie bine

Duminica Mihnea a fost nasic, l-am botezat pe finutul nostru care e cu 10 zile mai "in varsta" decat el, asa ca s-a gatit frumos:
http://good-times.webshots.com/photo/2354204810103994286jIRDcm
http://good-times.webshots.com/photo/2654185370103994286oAureL
http://good-times.webshots.com/photo/2651827690103994286meTObA
http://good-times.webshots.com/photo/2235154540103994286OMpjbO

ieri am fost si la pediatru - 5430 g si 56 cm, totul normal, mai putin mucii....i-am luat batista bblusului si il aspir, sper sa treaca repede..

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

preety: caldurile si transpiratiile cred ca sunt normale, doar avem un cozonac la cuptor (eu dorm cu geam si usa deschisa la dormitor) iat bebelinei cred ca-i place zgomotul scos de intestinele tale(eu sunt tot timpul deranjata la stomac, nici o problema)
delphi: sper sa-ti trimit sms duminica, aseara era full la spital, sper sa plece fete pana atunci, ca altfel nu ma interneaza daca nu sunt urgenta
mami de alexa: da" unde sa fiu? nu-mi prieste acasa, cu cracii in sus, ma dor toate daca stau in pat
corinna: sa va traiasca finul! Sa fie nasicul sanatos si sa va vedem si la nunta finuntului, in aceeasi formula!

39+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata si de la noi!

Preety, ai incercat cu d'astea babesti?Ceai de menta(desi sa cauti pe net daca e ok in sarcina) sau si mai bine cu orez?

Felicic, nu se stie nimic de aplicare...uite de pe hotnews:
Deocamdata, nu se stie daca procentul de 85% se va calcula din venitul net sau din cel brut, Guvernul urmind sa stabileasca metodologia si normele de aplicare ale legii pana la sfarsitul anului. Conform initiatorului Lavinia Sandru, normele de calculare ale idemnizatiei ar trebui sa se faca dupa ce se platesc toate impozitele la stat. Astfel, unei persoane care ar beneficia de indemnizatia in cuantum de 85% ar trebui sa i se calculeze aceasta din salariu ramas, adica cel net..
Dar cum o fi oricum e mai mult decat 600ron

Mami de Alexa, eu am stat cu burta sub sani de de-abia respiram pana in momentul 0....asa ca nu stiu daca in pelviana are cine/unde sa coboare...la noi poponelul s-a angajat in travaliu, deci atunci a inceput sa coboare.

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Daviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata La noi e tare urat si ploua, cred ca s-a terminat cu zilele frumoase de toamna.

Corrina, e tare dragalas Mihnea

Felicic, hai ca tii tot spitalul pe ghimpi, i-ai bagat in priza serios

Carla a plans tare mult ieri seara, nu stiu ce are, nu pare sa o doara burtica mai mult ca de obicei. Are toane, plangea cate 20 de minute iar apoi incepea sa rada iar eu treceam de la disperare la extaz. Ia uitati-va aici: big smile for my mommy

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput