Mamici norocoase de sept -oct 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

tzitziri, ai nostri invata alfabetul inainte de-a mergeprecocii
mandra a tras azi un baaaaaiiiii de-mi venea s-o mananc nu alta. si mai nou are porecla pepenas ca are capul rotund ca un pepenas. nu-ti zic ca la masaj cand o pun pe burtica isi ridica capul si-l tine asa o buna bucata de timp

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

simodina si multumesc,bagam la greu
ramo,imi pare rau ca a patit asa,de obicei scosul firelor nu doare deloc
tzitzi la noi nu ies inca singuri mucisorii desi stranutam de numa,mai si tusi cand ne inecam.
Alexia plange cu laaaa,laaaaAndy ma intreaba;Ce face>?Canta?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Sabinel vazut poze cu pepenasul....e o scumpa aia cu hora e tare rau...

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Sabinel vazut poze cu pepenasul....e o scumpa aia cu hora e tare rau...

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

sarumana vazut si eu azi pe david. creste, creste

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

sa nu ma dati disparuta, sunt aici, acus sunt un pic nervozata.
Am fost la monitorizare in Elias, m-am umplut de neeeeeeervi! Am dat de o moasa cretina, C., m-a intrebat daca am contractii, i-am zis ca am vreo doua, ca am urcat pe scari si tampita mi-a chemat toata echipa de garda, un dr si doi rezidenti Bineinteles ca am servit control pe masa si indesat degete in colul meu deschis si moale.(si de la un rezident) Dr imi zice, daca aveti contractii, va oprim aici, eu nu, ca io nu nasc, am venit doar ptr monitorizare, el zice: da, dar nici mult nu mai aveti
Clar, ca doar nu sunt elefant sa am perioada de gestatie 12 luni
Asa ca, mai mult decat oricand, vreau sa nasc duminica, cand este dr meu de garda, sa nu mai experimentez astfel de chestiii. Noroc ca aseara m-am epilat, oricum ma epilez din trei in trei zile de cand imi zice dr ca nasc, altfel muream de rusine sa ma vada cu tepi trei masculi, si acum ma ustura tot locul de la betadina aia nenorocita cu care m-a dezinfectat. Si mi-am patat si bluza. Si vaca secolului de moasa a iesit din tura dupa tot circul pe care l-a facut
gata, m-am descarcat!
Monitorizarea este ok, bebe este bine!
si mamicile si boboceii!

39+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ufff ce bleaga am putut fi...am fost azi la bimbocel la spital si i-am facut 2 poze si ca o idioata le-am sters. imi vine sa ma dau cu capu de toti peretii.
oricum e foarte frumos...finut, 2 falcute dolofane.s-a nascut de 4250 de gr, 52 cm si apgar 9. pus banut la surubel...
dormea mititelu...tocmai il alaptase. nu m-am putut abtine sa nu-l pupe mama oleac.
evident lacrimi siroaie intregi...emotii cat china. mamica se simte bine.
am uitat cadoul pt bb acasa, asa agitata eram si cat s-a dus sotu dupa el eu am asteptat la nasa mea, si ea e internata.
ii trimisesm supica si ceiucul pe vara mea. saraca ii era asa foame. a mancat un borcan mare de supa cat ai clipi.
am facut ceiuc de fenicul si anason. atat am gasit la plafarul de langa mine.
oricum va zic ca sunt indragostita pana peste cap de bimbocel.
va pun niste poze cu hainutele date de unicef. nu toate mamicile primesc, vara mea le-a pastrat pt cunostinte, fiicele dr. sunt asa mumoase...trusou bimbocel
babytza nu stiu cand fac test. am facut unul de ziua mea si a iesit negativ. nu mai vreau o noua dezamagire. astept uratii in continuare.
felic sa treaca durerea pricinuita de moasa nesuferita. da mama bataie..hmm...face sa sufere pe fata mumoasa...
poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Noi avem 5 zile si mai dormim la mami pe burtica. Azi am socat-o pe mami cand am mutat caputul de pe partea dreapta pe stanga fara nici un fel de ajutor. Pur si simplu l-am ridicat si l-am intors ca un copil mare!

Am iesit 5 minutele cu nasucul la vant si soare si normal ca am ramas placut impresionata de toate astea. Am adormit instant.

Singurul īnconvenient e ca maia (buni) ne-a infofolit cu caciula si o paturica peste hainele de casa si mami a boscorodit de i-a venit rau ca e prea mult. Dar va fi mai bine pe viitor.

Acum imi fac somnul dupa baita

40+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna seara

Sa va zic si de noi..
am ajuns la Breaza, e nebunie curata cu fetele mele..o studiaza pe IRIS, daca se mista in carucior..nu mai zic daca plange ,alearga amandoua la mine...si ma striga..pana si aia mica ma trage de pantaloni si zice ..da cu o voce dulce.."iris..bebe"

In rest Iris papa NUMAI LAPTE DE LA MAMI, sper sa am sa nu ii dau deloc lapte praf..si maine o sa ma mulg s a ii dau si un bibe cu lapte de la mine, ca sa stie si de biberon..stiu eu ce stiu ca daca am patit-o..de aia zic.

In rest doarme cate 2-3 ore pe terasa la soare in fiecare zi, , doar intr-o salopeta ,fara caciula..si alte tampenii..de alaptat o alaptez la cerere
Nu o tin in brate decat cat e necesar la alaptat sau la schimbat, nu o legan, nu bataii caruciorul si alte chestii, in schimb vorbesc cue a f mult cand sta in patut si deja i fac ritual de baie...am niste jucarii care canta si o anunta ca vine baie si la culcare mangaiem printese..ehee peste cateva lunii isi va da si seama..dar acum i le tiparesc sa zic asa
Vreau sa va zic ca aerul de aici e mana cereasca pentru ea..e de vis.Colici avem cand si cand...vad ca merge cu baby gripe water, dar nu ma imbat cu apa rece..maine facem 7 zile..avem timp de colici..poate ne uita ..cine stie..

Am fost si la dr mea neonatolog, care o am de 4 ani, Iris e sanatoasa tun..madam Constantinescu de la Elias e o vaca..aia vede hernie ombilicala la toti nou nascuti..asa ca m-am linistit.

In rest eu sunt ok..ma refac ..cu crema de galbenele ceaiuri de alaptat si toate cele..

Apropo are cineva ameteli f mari cu tremurat de maini, dupa alaptat??Eu pana acum la ceilalti copii nu am avut..acum am dar cam rau...

Aaaaa, si piciorul meu a inceput sa arate f bine, desi nu cred ca scapd e operatie..dar bine ca am scapat de clexane.

pupici mamici si burtici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

fetele am reusit sa punem si noi cateva poze,,cand m-ai avem timp promitem sa mai punem,,,
raportam ca astazi implinim o lunita,,,citesc si eu din urma si revin,,,andrei ma stoarce de toata energia si imi ocupa tot timpul
pupam mamicile si burticile

''bimbirica'' mic si frumos

mami de andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

anis eu aveam la inceput asa ceva. era mai bine cand beam ceai indulcit cu galactogil in timpul alaptarii ( nu stiu de ce simteam si nevoie crescuta de dulce atunci )

delphinas e foarte OK trusoul unicef, intradevar. pentru lactatie sunt bune si semintele de marar - tot de la plafar le iei - pe langa chimen, fenicul si anason. sa-ti traiasca bimbocelul - il botezati pana la urma?

300pupam fata care o uimeste pe mami . Si cred ca tre' sa o supraveghezi si sa o trainuiesti bine pe buni in primele zile ca majoritatea au apucaturi din astea cu infofolitul si indopatul mai incolo. dar las' ca se invatza ea...

Declaram si noi oficial inceputul colicilor. Credeam ca am scapat cu Mara dar se pare ca au inceput dupa 6 saptamani. Am primit din anglia colief, un medicament minune cica dar ma cam enerveaza ca tre' amestecat cu lapte si am uitat sa ma mulg inainte de alaptat- azi l-am primit. Am sterilizat acum o lingurita si incep la masa urmatoare. A mai si luat sotul 3 cutii ca disperatul. Oricum daca are efecte mirobolante va anunt - apropos cuscra (kid) tu ai folosit la cumva la alex ca nu mai stiu?!

Musette sau fetele care mai stiu, de unde ati luat marturii pentru botez? Exista si vreun magazin in care le poti vizualiza sau de pe net? Voi cum ati facut? Ca tare mi-e teama sa nu arate bine in poze si in realitate sa fie kitch...

In rest am aranjat cam tot pt botez, am fost azi si la degustare de meniu si am fost ft multumiti, ne-am intalnit si cu dj-ul, am stabilit si decorarea restaurantului ( minima din fericire ca e unul super decorat deja, mai nonconformist si nu mai merg decat niste floricele discrete pe masa ).

Mergi la inceput