Mamici norocoase de sept -oct 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 10
simodina spune:
Babytza ce bine de voi ca tati poate sa stea acasa cand vreti!
Am vazut si eu ca s-a votat legea si mi se pare super! De abia astept sa vad care sunt normele de aplicare ca sa ma gandesc cum fac sa intru in 2009 in CIC ca mie mi se termina concediul de maternitate undeva in decembrie. Parca nu-mi vine sa cred ca pot sta acasa cu copiii si sa iau mai mult decat daca as merge la serviciu...Cred ca ma razgandesc si nu ma intorc in campul muncii mai devreme de 1 an cel putin
Evace s-a lungit baietelul tau! E un scump Luca, sa va traiasca! Si Mara mea e destul de lunga si mai subtirica asa, are niste colacei la picioruse si manutze dar nu impresionanti... Mai dar nu-i mai da atata Redbul, sa nu-i faca rau![]()
Andyp imi pare rau ca e racit puiul! Baga ser fiziologic des si trebuie sa fie caldutz ca sa inmoaie mucozitatile ( incalzesti fiola la bainmarie inainte ). Sper sa treaca repede 
babytza spune:
Pana la urma ce stim de Lucutta ? E bine ? A nascut ? A trimis cuiva mesaj ?
Delphinas cand faci testul ? ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
bitza2008 spune:
Salut!
Ne-am intors de la dr, am fost la plimbare si acum doarme puiutul meu.Ma bag si eu la un nani scurt ca aseara m-a trezit din ora in ora, i-am facut baita mai devreme si nu cred ca e bine..diseara revenim la vechea ora de baita sa doarma mai muuult!
A zis dr ca am un baiat de nota 10.
Raluca cica e normal si dak face de 6-7 ori pe zi si dak face la 3-4 zile. Mi-a zis sa-l ajut cu termometrul,l-am ajutat si...a mers.Tre sa recunosc ca eu am mai incercat cu termometrul dar nu faceam bine.
Am ajuns la 5 KG!!YUPIIIIIIMAine merg sa cumpar PAmpers nr 3 ca 2 e mic deja.
Am admirat si eu boboceii..sunt cei mai frumosi copii din lume.
Babytza, Alina 

Babytza multa bafta maine!!
MA duc la nani
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
300 spune:
Buna seara de la Valcea!
Ce frumos povestiti voi de bebelusii vostri! O placere sa citesc asemenea lucruri
.
Laura, ma gandesc la voi, sper sa nu se agraveze raceala Alexiei.
Burticile ce mai fac? Un pupic pentru each and every one of you, va urmaesc fiecare postare. Mai greu cu scrisul, inca stam greu pe scaun dupa drumul ala rau, iar pe telefon e mai greu de scris totusi. . De fapt nu atat drumul cat firele care incepusera sa intre in carne ma jenau. Le-am scos de cateva ore, slava domnului.
In alta ordine de idei, la maternitatea din Valca trebuie sa dai banul inainte ca la curve, altfel patiti ce am patit eu. Am fost la 3 cabinete gine, si nu era program decat dupa amiaza si cum spunam mai devreme, la mine era cam ziua limita de scos cele 3 fire de pe piele. (am si resorbabiile). Negasind nimic deschis m-am dus unde nu voiam sajung, la maternitate. Am mers la cabinetul de consultatii si m-au poftit inauntru. Tanti gine era pe un scaun si nu putam sa ii strcor banii plasati deja strategic in buzunarul pantalonilor, asa ca am zis ca o prind eu in timp ce sau dupa. S-a nimerit a fi dupa, spre nefricirea mea. Idioata a tras de fiecare copca inadins ca sa ma doara, si exasperata am intrebat de ce dor asa (ma gandeam ca am vreun hematom, ceva... incenta de mine). SI tipa imi povesteste pe fata de prestari servicii, si i-am explicat ca "serviciile" ei nu ramn "ne". cum s-a putut gandi la asa ceva. I-am pasat vro 300 de mii sub niste hartii pe birou si s-a mierosit toata dupa aia, ba mi-a recomandat niste vitamine in locul elevitului, care sunt cam la fel dar mai ieftine. Nu ar fi meritat, dar am vrut sa-i dau peste ochi. Bine intels a si asistenti i-am dat 50 de mii. Creca toata ziua n-a facut atata ciubuc de la babele care au trcut sa se consulte...
Ma rog, am simtit nevoia sa ma descarc, in bucursti spaga parca se da mai finut, chiar nu ma gandeam ca trebuie sa flutur banii efectiv la intrarea in cabinet.

Anda e bine, o papacioasa, eu nu pra am avut pofta de mancare, dar o sa incerc sa mananc sa ii fac suficient laptic. M-a chinuit mama cu mulsul azi, ca sa pot pleca sa doctor am scos vreo 25-30 ml de laptic dupa ce ma supsese aia mica, si a fost tare chinuitor. Vine sotul acum cu o pompa manuala (dar mi se pare scumputza avent ISIS, sper sa isi faca treaba).
Am uitat ca trebuie sa stau pe o parte si acum ma cam doare, asa ca pup fetele, va urmaresc din umbra. Poze o sa pun cand punm mana pe un cablu de date. Am deja o gramada de poze.
Gargaritza, un pupic special pentru tine, unde esti?
40+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
sabinel spune:
pitica mea a inceput sa scoata si alte sunete decat aaa, o fi prea devreme sa ma bucur sau chiar incepe sa gangureasca?
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
tzitziri spune:
Andy.p, nu stiu daca exista o limita pentru batista bebelesului (si noi am folosit-o mereu cand am considerat necesar), dar la noi acum merge si doar cu ser fiziologic...si cand stranuta elimina singurel sau oricum ii aduce mai inspre 'iesire' si poti fi luati mucisorii usurel cu pompita...
La stirile ProTv au zis ca legea cu indemnizatia de 85% se aplica inclusiv mamelor care sunt acum in CIC si ca nu e vorba de cand se naste copilul ci de cati ani are la 1 ianuarie 2009.Deci vestile zic eu ca sunt bune pentru toata lumea!
Sabinel, noi azi am avut in program un 'uuuuuu'![]()
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
Raluca83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza2008 Salut! Ne-am intors de la dr, am fost la plimbare si acum doarme puiutul meu.Ma bag si eu la un nani scurt ca aseara m-a trezit din ora in ora, i-am facut baita mai devreme si nu cred ca e bine..diseara revenim la vechea ora de baita sa doarma mai muuult! A zis dr ca am un baiat de nota 10. Raluca cica e normal si dak face de 6-7 ori pe zi si dak face la 3-4 zile. Mi-a zis sa-l ajut cu termometrul,l-am ajutat si...a mers.Tre sa recunosc ca eu am mai incercat cu termometrul dar nu faceam bine. Am ajuns la 5 KG!!YUPIIIIIIMAine merg sa cumpar PAmpers nr 3 ca 2 e mic deja. Am admirat si eu boboceii..sunt cei mai frumosi copii din lume. Babytza, Alina ![]() ![]() Babytza multa bafta maine!! MA duc la nani FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |

Multumesc de raspuns.. M-am mai linistit...
Si eu am incercat cu termometrul, dar nu am reusit!!

Raluca mamica fericita de Bianca Florentina

Raluca83 spune:
Fetelor,
mai am o intrebare...
...Voua dupa cat timp va venit lapte mai mult? Nici nu stiu daca piticii ii ajunge lapticul meu sau adoarme de oboseala
..Are si mese cand chiar nu se satura dupa ce sta cate 2 ore aproape la san , bine cu reprize mici de adormire si ii mai dau supliment... E ok?
offff....cte intrebari si cate griji am in minte..
babytza spune:
Raluca ce gasunica ai tu acolo....

Sa iti traiasca !!!!
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
Raluca83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Raluca ce gasunica ai tu acolo.... ![]() ![]() Sa iti traiasca !!!! Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |

Multumesc la fel . Sa ne traiasca bebei si sa fie mancaciosi, sanatosi si cumintei!!