Mamici norocoase de sept -oct 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 9
tzitziri spune:
Mami de Alexa, pai eu ce zic...ca pare pe bune
...
Andy.p, azi faceti si voi o lunita.Cum stati la moment de bilant?
...asa i-a zis dr de familie, ca cica la o luna facem bilantul...de aia ma infoi si eu aici cu 'momentul de bilant'![]()
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
kid2003 spune:
Am fost si noi in parc cu o mamica de la iulie-august...A fost frumos si a dormit fetita mea dusa (desi ma comentau bunicile ca era doar in costumas de catifea, fara patura si fara caciula...am vazut niste bebei in cosmonauti din aia de iarna si cu caciuli peste urechi, bietii de ei).
Eva mare noroc ca doarme asa bine Luca. Noi am avut vreo 2 saptamani cand Maria nu s-a mai trezit noaptea, adica se culca pe la 23.30 si se scula direct la 7 sau 8...Acum nu am mai reusit sa imping prea mult baia, ca i se face foame pe la 9, asa ca cel tarziu la 22.30 ne punem la supt si suge vreo o ora si apoi ragaie si se mai maimutzareste inca vreo juma de ora si pe la 12 adoarme tun. Dar se trezeste la 4.30, e ceas...
noroc ca suge si adoarme relativ repede la loc. Si incepe sa geama si sa icneasca si sa mai planga 30 de secunde si iar doarme...asa ca inchid usa de la camera ei si o inchid si pe a mea ca altfel nu adorm, o ascult pe ea cum face ca o iapa...Si doarme pana pe la 8 de obicei...e destul de bine, adica foarte bine, cu Alexandra ma trezeam la 3 ore pana la 4 luni si adormea f greu dupa aia, ma declar odihnita.
Am vazut pozele cu Luca, e un frumos si jumatate, si imi place mult cum il tii imbracat in casa, e f bine asa...O sa o las si eu pe a mea in body cu maneca scurta si pantalonasi (azi chiar asa am lasat-o in casa incurajata de pozele tale). Ii mai puneam eu un costumas de bumbac cu totul peste body, dar mai bine o las asa...e mai sanatos.
Andreea_and ma bucur ca ai mai dat un semn. 
_irina stai linistita cu fetita, nu o duce la doctor, nu are nimic, ii deranjeaza burtica, d-aia mai gem in somn...eu nu imi fac probleme, a mea a fost asa de cand s-a nascut. Doar intre 12 si 4 doarme fara gemete, in rest icneste la greu in somn.
Anis Ne mai zici cum e cu bebe 3 in casa? Ce au zis fetele mari?
Babytza Dar cum de e tati acasa la ora asta? E in alea doua saptamani de concediu? 
Am auzit ca s-a votat legea, dar nu cred ca o prindem...eu tb sa intru in CIC inainte de 1 ianuarie, nu cred ca voi intra pe schema noua...ce se poate face? Sa iti iei medical, fara plata, ceva???
tzitziri spune:
Kid, pai eu cred ca se aplica de la 1 ianuarie pentru toate mamicile, inclusiv pentru cele care sunt deja in CIC.Adica cred ca poti sa fi si de un an jumatate in CIC, mai beneficiezi de lege ultimele 6 luni.Nu vad de ce ar conta cine cand intra in CIC...dar asta e logica mea, astia pot sa zica 'sa se scoata' ca se aplica doar pentru copiii CONCEPUTI de la 1 ian 2009![]()
Daviduta
preety spune:
Buna fetele 
Ma bag si eu in vorba desi nu am inregistrat prea bine ce se vorbea inainte
, lucru ptr care va rog sa ma scuzati!!!
S-a aprobat modificare la Legea mamelor... dar ce aiureala auzeam la tv era ca s-ar aplica ptr mamele care nasc dupa 1 ianuarie, chestie care mi se pare absurda si sper sa fi fost o exprimare idioata a crainicei... oricum noua ne-ar trebui ac concediu de la anul dupa cele 126 zile de sarcina si lauzie...
Citeam intr-o revista de profil despre frecventa scaunului si scria acolo ca unii bebei ies afara de nenumarate ori zilnic si altii odata la cateva zile... si indemnau mamele sa nu se panicheze ptr ca conteaza nu cantitatea ci calitatea scaunului (culoarea in special)...
Gargaritza, multumesc ptr tot.
38+ cu mult dorita
Sorina
andy.p spune:
Noi ne chinuim ff tare sa respiram ca avem nasucul infundat si degeaba aspiram,ca iar ne infundam.
eva
,ff dragutz luca
alina
tzitzi noi la bilant iesim bine,am crescu ,ne-am ingrasat si am reusit sa si racim.am vrut sa-ti zic ca n-am gasit la noi galactogil,numa galafor.ff imbucuratoare vestile care ni le-ai dat legat de cic
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
kid2003 spune:
Da, asa am auzit si eu, ca se aplica pentru mamele care intra in CIC dupa 1 ianuarie 2009...cele care sunt deja in CIC raman pe vechea lege...Asa a fost si data trecuta, cand au schimbat legea, adica cele deja in CIC au pastrat 85% din salariu, iar cele care au intrat in CIC dupa 1 ianuarie au intrat pe legea noua, adica 8 milioane (era pe vremea aia, acum sunt 6+2 alocatie), stiu sigur ca legea a intrat in 2005 cand eram eu cu Alexandra, noi am intrat pe schema noua . Pe vremea aia luam 8 milioane plus 240 000 alocatie...Cam la un an dupa au schimbat - cica inspre bine- adica au lasat 6 milioane plus 2 alocatie, si uite asa au mai luat din bani aia 240 000 alocatia...niste banditi
monica_dicut spune:
In sfarsit i-a luminat cineva si pe dobitocii din parlament.
Nu stiu daca stiti dar prin vara legea a fost respinsa la senat. Aveam o cunostina care lucra la guvern si a tinea la curent cu ce se mai intampla.
AMIN!!!
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
tzitziri spune:
Andy.p, noua ni s-a zis ca cu cat scoti mai multi mucisori cu atat poti irita mucoasa si sa fie si mai multi..asa ca si pompita sau batista trebuie folosite cu precautie...daca le folosesti si pe ele, nu doar ser fiziologic.In rest ma bucur ca sunteti bine si o sa treaca si raceala,daca sunt doar mucisori...si noi ziceam ca nu o mai scoatem la capat si acum suntem bine
Daviduta
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kid2003 Babytza Dar cum de e tati acasa la ora asta? E in alea doua saptamani de concediu? ![]() |
Tati lucreaza pe cont propriu, nu e angajat. Deci poate sa fie cu noi cand dorim , din fericire
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit poze
poze David
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Andy.p, noua ni s-a zis ca cu cat scoti mai multi mucisori cu atat poti irita mucoasa si sa fie si mai multi..asa ca si pompita sau batista trebuie folosite cu precautie...daca le folosesti si pe ele, nu doar ser fiziologic.In rest ma bucur ca sunteti bine si o sa treaca si raceala,daca sunt doar mucisori...si noi ziceam ca nu o mai scoatem la capat si acum suntem bine ![]() Mamica implinita de David (17.09.2008) Daviduta |
Ioi bine ca mi-ai zis ca am aspirat-o de nush cate ori ca ma enerveaza ca nu poate respira si stranuta si tuseste.Cat de de des poate fi folosita batista bb??Sau ce altceva sa fac ca sa nu mai fie asa??Ii pun in nas nazomer si apoi aspir.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ