Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 7
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena stancuta, matei are rostogol din asta de la chicco de pe la vreo 4 luni ,e super incantat de el . merita. am descoperit ca pe LR si gaseste si asa ceva http://www.laredoute.fr/achat-beaute-et-forme--adultes.aspx?categoryid=22935691 MATEIPrimul 5.10.2008PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI |
mda, si eu am descoperit cu uimire. francezii astia, cum se ascund ei dupa degete, auzi tu, "masseurs"! pana sa vad pozele eu am crezut ca e ceva bun pentru sanatatea omului ...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
miki_baby spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki_baby
Ereena, ai vazut ce link ai pus?:)))) Super tare faza!! Miki de Saara Maria 7.01.2008Miki www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga |
Scuze acum am inteles mesajul:). Citisem printre randuri si ma asteptam sa gasesc o jucarie pt copiluti:).
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Ereena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki_baby
Ereena, ai vazut ce link ai pus?:)))) Super tare faza!! Miki de Saara Maria 7.01.2008Miki www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga |
scuze
MATEIPrimul
5.10.2008PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
miki_baby spune:
Saara e mult mai bine. Cred ca dintii au fost pentru ca i-a trecut imediat de la nurofen.
CE ZICETI DE O INTALNIRE IN PARCUL MOGHIOROS DUMINICA, 19.10.2008, IN JURUL OREI 12? CARE SE BAGA?:))
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
docdecap spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena stancuta, matei are rostogol din asta de la chicco de pe la vreo 4 luni ,e super incantat de el . merita. am descoperit ca pe LR si gaseste si asa ceva http://www.laredoute.fr/achat-beaute-et-forme--adultes.aspx?categoryid=22935691 MATEIPrimul 5.10.2008 |
SUPER-TARE!! vibrator cu Ipod!! vibreaza pe muzica si in functie de volum! azi e seara House. sau mai bine prodigy! maine, celine dion, avem nevoie si de tandrete

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Shose spune:
Am apucat sa vad pozici cu Benji frmos foc, are o fatzuca de ingerash poznash.
Si pozici cu Maya grasunica cum ii sta bine unei 'portocale'.
http://good-times.webshots.com/photo/2210041280103734880RKDOiG
pupa Shose pe ea de gospodina chinuita cu ale casei.
Miki ce bine ca e Saratzica ok cu dintzucii!
Eree au LRistii de toate. ![]()
![]()
Ma maiuit pe la pozici si va mai scriu.
Lala sa nu ma uiti cu situl! Fie'ti mila de Pipeta ca ramane descultza.![]()
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ioanact spune:
docdecap am vz ca esti din Ct.Ai putea maine sa ne intalnim,de ziua domn'ului inginer?
Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
docdecap spune:
alina, acum am citit, maine sunt un pic inghesuita, dimineata luam cafeaua la o alta mamica forumista, apoi am lectii de condus cu mama si masina ei cea noua, pe dupa-masa ma duc in vizita la o mamica proaspata, sa mai dau un sfat, o vorba, o hainuta. deci libera de pe la 5-6 incolo. daca pentru tine e ok ora, cu placere ne vedem!
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Ioanact spune:
docdecap e ok pe la 5-6. Iti dau nr de meu de tel:0767084420, dak vrei sa mi-l dai si pe al tau...vom vb la tel unde ne intalnim.E ok?
Ioana la 5-8 luni
Poze
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Astept tel tau, voi m incerca maine sa intru sa vad dak mi-ai lasat mesaj cu nr tau.Ma duc sa ma culc.
Noapte buna si sa aveti o seara linistita.
Ioana la 5-8 luni
Poze
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)