Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Astept tel tau, voi m incerca maine sa intru sa vad dak mi-ai lasat mesaj cu nr tau.Ma duc sa ma culc.Noapte buna si sa aveti o seara linistita.

Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

ioana, activeaza-ti te rog PM ca sa iti pot trimite, eu l-am notat pe al tau, vb. maine, cum am repere clare in programul meu cel haotic.

PM se activeaza de la Pofil personal, ai acolo optiune

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Da-mi si mie nr tau.

Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Sara buna, zuzici!

Azi am fost si noi la controlul de 9 luni..Matei sta binisor...nu foarte bine (este pe curba 25-50% la greutate, muult mai putin ca la 6 luni cand era pe 75% si la 8 luni pe 50%), are 8.546 kg si 74.9 cm, circumferinta capului 45.7 cm...Doar la inaltime este inca pe curba de 90%...Asta este..vorba LaleiD..manechin...
I-a luat si proba de urina..foarte misto pungutele la astia...punguta are niste chestii care se lipesc pe piele, astfel incat sta bine merci acolo fara a putea fi data la o parte prea usor...
I-a luat si sange din degetelul de la picorus (pt. analiza de calciu si altele..)...A fost cumintel Mr. astazi..a schitat doar un gest de a plange dar s-a linistit repede (i-am distras atentia cu un telefon de jucarie din acela cu lumini si sunete si afost mai atent la ala decat la ce-i facea acolo)..I-a boscorodit pe doctor si pe asistenta la sfarsit de le-au mers fulgii!

Aaa..mai zicea cineva aici dar nu mai stiu cine de bebe care scrasneste din dinti...Iaca si Matei face la fel..aoleu ce ma enerveaza..plus ca ma ingrijoreaza..I-am zis astazi doctorului si a zis ca nu este nimic d edfacut decat sa speram ca nu o sa mai faca asa si la al doilea rand de dinti...Incerc sa-i dau cate un bobarnac peste gurita cand face asa si sa-i zic sa nu mai faca pe un ton mai rastit, poate o pricepe ceva...

Grati, draga mea, iti multumesc tare mult ca ai citit povestea si vreau sa-ti zic ca m-a emotionat profund mesajul tau!

La multe, multe lunitze, clopoteilor sarbatoriti ...intr-o zi de 14...

-flacaii lui Ginger
-Alexandra Maria (danavio)
-Evita de Elle
-Isabella Andreea (madanic)
-Alexandru Luca (TinnaS)
-Mihnea Adrian (Teo2Irina)

Si un La multe, multe lunitze si pentru clopoteii zilei de 15...ca
la voi este deja 15..

-Biencutza (Lala20)
-Dom' inginer Serban (doculet)
-Sarita (Stoisor)

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

alina, vezi ca ti-am trimis mesaj pe yahoo, ca PM nu ai activat si din motivele mele nu-mi dau nr. de tel pe forum public.

sau maine dimineata iti dau un sms de recunoastere

cati, multumim de urari, azi serban face 9 luni, inca nu-mi vine sa cred, in magazin inca ma uit dupa hainute de 6 luni, zici ca am ramas in urma. nu stiu cand au trecut 9 luni si vreau sa treaca mai incet, imi place de mor asa mic si dulce si bucuros si tzupaitor si explorator si cu privirea aia de zici ca pricepe orice, asta pana sa ia si sa bage in gura...
creste prea repede! si nu stiu daca voi mai ave ainca un copil, si vreau sa ma bucur tare-tare de vremea asta si ma enervez ca sunt prea obosita sa ma bucur de fiecare lucru, dar d emult eori ma uit la el cum sta la masa si studiaza cate o bucata de conopida cum iese printre deget ecand o strange si imi propun sa ma uit si sa NU UIT NICIODATA cum e asa mic. of, ma ia cu nostalgie de-aia de lucruri simple

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Doculet, draga mea, sa fie sanatos dom' injiner si sa te bucure toata viata cu fiinta lui draga! Deci, ai spus exact...dar exact...ceea ce simt si eu... ma gandesc de foarte multe ori si cad in nostalgie...Ma doare, aproape fizic, faptul ca Matei creste asa repede...si eu ma oftic rau de tot ca sunt asa obosita si nervoasa si nu ma pot bucura la maxim, sa-mi umplu fiinta petrecand cat mai multe clipe cu Matei...Sunt tare trista pe tema asta...Si Matei s-ar putea sa fie unicul nostru copil si mi-as dori sa dilat timpul si sa ma bucur de perioada asta, cea mai frumoasa...Of...

Eu i-am facut lui matei si vaccinul antigripal astazi..Voi l-ati facut?

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Stancutza ma bucur ca Sofia e mai bine. Rulou gonflabil avem si noi dar eu i l-am scos si o sa i-l dau la un an pentru ca a incercat sa se ridice in picioare sustinandu-se de el, a alunecat si s-a speriat destul de tare, asa ca m-am convins ca nu degeaba scrie ca e pentru un an.
Cati o fi Matei manechin, dar ce manechin! Cu scrasnitul din dinti si noi avem probleme, probabil o sa treaca. Deocamdata nu prea stie la ce ii folosesc dintisorii si a gasit un mod de a scoate zgomote cu ei. Emma scrasneste si in timpul somnului.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa!!!!

Ieri nu am mai apucat sa intru... Dimitris a continuat sa faca febra destul de mare. Doctorita nu era in bucuresti dar am vorbit cu ea la telefon si mi-a schimbat tratamentul. Sper sa mearga mai bine cu noul antibiotic....
Imi pare rau ca ieri trebuia sa ma intalnesc cu mitsu-bishu si bebe Conrad dar nu am mai apucat....

Astazi sunt la birou asa ca... sunt cu voi !!!!

Stiu ca ieri a fost 14.... so:

LA MULTE LUNITE/ANI FERICITI SI SANATOSI
EVA
ALEXANDRU
ISABELLA

si pentru astazi:

BIENCUTZA
SERBAN
SARA

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Ufff, vad ca micutza theuta este bolnavioara.... Ce diagnostic i-a pus doctorita? Poate fi tot un fel de viroza la stomacel...?? Sanatate multa si sper sa ia cat mai usor bioticsul acela in mucilagiu de orez~!!

Ven, oh, virusii astia ca tropaie in toate gradinitele.... Multa sanatate lui markus!!! Doamne ce greu este sa-l vezi bolnavior !!! Ai grija ca stii ca poate sa-i transmita si lui mathias.... Eu asa am patit cu boala luata de dimi de la gradi si impartita "frateste" cu sora-sa...
Bravo lui Mathias pentru papa bun de oameni mari pe care a mancat-o!!!
baietii frumosi!!!!
Despre cadou markus... eu ma gandesc sa-i iau o carticica d'aia sfrumoasa cu multe povesti dar povesti nu referate din povesti... am vazut una la aproape 1 milion de lei cu povesti clasice, frumoase. Si, bineinteles - eterna masinutza... Dimitris al meu este fan al filmului Cars ,cu Fulger McQueen... Are pijama cu fulger, tricouri cu fulger, ghiozadan cu fulger, si multe masinute din film... Din pacate nu am mai gasit noutati pentru dimi...Dimitris mai are nevoie de role ca nu i-am luat pana acum. Si vrea si skateboard... dar nu prea sunt de sezon astea... Yaya a lui dimi ii ia de sf. dumitru un trenulet playmobil cu sine si baterii. So, o sa am si mai mare nebuneala in casa....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Ellenutza, ce-i dai lui bitzi de tuse? Lui eleni ii dau 8-9 picaturi de ambroxol de 3 ori pe zi. plus aerius dimineata si nurofen.

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miutza

Laura_dimitris, ereena si anca_b a primit Maya pupiceii cu mult drag multumesc fetelor care s-au gandit la noi!
din hemoleucograma a reiesit ca are un pic de anemie iar cu virusul inca nu stim ce e/a fost, intrucat petele de pe cap i-au trecut, au ramas doar punctulete pe burtica si spate. sa fie pojarel, sa nu fie... azi i-a simtit un ganglion inflamat dupa ureche deci ar putea fi pojarel totusi. uffffff medicina asta, bat-o vina! gatul e super ok, am scapat de punctulet! Laura, i-a bagat tati violet de gentiana in gurita cat de adanc i-a permis...nu stiu daca i-o fi ajuns si la locul cu pricina dar...mai mult nu s-a putut. Dimi cum se mai simte???

avem poze noi aici http://good-times.webshots.com/photo/2288630590103734880AqRYwn

ps: am vazut clopoteii-vedeta pe coperta desprecopii si am fost mandra ca sunt "in gashka" cu voi ca sunt tare frumosi! am s-o fac si eu pe Maya vedeta in curand hihi
noapte buna tuturor!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Miutza, sunt fascinata de fetita ta !!!!!
Este tare frumoasa!!! Si ce frumos poza ea... ce ochisori minunati are, ce blond nordic ii "prezic" a avea!!
Dulce foc in toate ipostazele!!!!

Stai linistita cu violetul de gentiana,... si daca nu -ia dat in locul cu pricina... a inghitit ea si a ajuns si unde trebuia cu putina saliva!
Anemia se rezolva cu fier. Ti-a prescris asa ceva?
Nu inteleg, daca a vazut-o dr.,... nu ti-a spus daca are sau nu pojarel ???

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput