Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

stancuta , ma ajuti cu marimile pt LR ? matei are 10 kg si 76 cm ,pt iarna asta ii iau haine 81 ,oare 86 sunt mari pt vara urmatoare? tu ce masuri ii cumperi sofiei ?
ce face micuta? se simte mai bine?

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Sofia e bine, multumim de intrebare
Ea pana acum s-a potrivit la fix cu masurile de la LR, adica la 6 luni avea 67 cm, la aproape 9 luni are 71 si probabil la un an o sa aiba 74. Exact masurile lor. Deci eu pt vara urmatoare i-am luat 81 la tricouri si rochite de exemplu. La Matei, as zice ca 86 o sa-i vina la fix.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Lala HELP! -iar .
Ai dat acum cateva sapt. un site cu incaltzari frumoase pt bblusi. Am bagat la favorite, sau asa am crezut, caci nu'l mai gasesc.
Vreau sa'i iau si eu Pip-ului ceva de incaltzat.
Iti mai amintesti oare situl??

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

EVA MARIA
Sa fii sanatoasa si sa ii faci pe parinti fericiti.

Elizaam inteles ce a zis Elena,numai ca eu m-am referit la faptul ca nu e prima data cand sta in picioare afara, nu i-am facut eu poze.
laura dimitris
Ellenutaam inteles ce ai vrut sa zici,iti dai seama k iesim afara.

Acum sa zicem de noi...suntem la Ct, Joi plecam, poate ne intalnim fetelor care sunteti din Ct.Ioana azi a mancat bine , chiar si lapticul l-a baut (450 ml), am facut poze, dar nu putem sa le descarcam decat cand vom ajunge aksa ( la Vulturu).

Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:

stancuta , ma ajuti cu marimile pt LR ? matei are 10 kg si 76 cm ,pt iarna asta ii iau haine 81 ,oare 86 sunt mari pt vara urmatoare? tu ce masuri ii cumperi sofiei ?
ce face micuta? se simte mai bine?

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Sofia e bine, multumim de intrebare
Ea pana acum s-a potrivit la fix cu masurile de la LR, adica la 6 luni avea 67 cm, la aproape 9 luni are 71 si probabil la un an o sa aiba 74. Exact masurile lor. Deci eu pt vara urmatoare i-am luat 81 la tricouri si rochite de exemplu. La Matei, as zice ca 86 o sa-i vina la fix.

Poze
Povestea nasterii Sofiei

tare ma bucur ca e bine sofiuca
am tot pus hainute de vara ,ca mai e putin pana la 1 nov. am luat numai 86 ,la un calcul simplu m-am gandit ca ii vor fi bune. multumesc de lamuriri.la premergator/impingator an renuntat pt ca de 2 zile merge pe mobila, pe canapea ,mai bine ii iau alte jucarele

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

eva nu a mai facut febra insa tuseste .. suntem cu tratament .. nasol, ce sa spun ...

si tot legat de eva .. sunt tare suparata .. luna asta nu a pus un gram pe ea .. mai mult a pierdut 155 g pe traseu .. ce ma fac????

Elle, multa sanatate Evei! Micuta, de ziua ei, e bolnavioara :-( De slabit - stiu ca nu te consoleaza dar mai sunt si altii - si Sofia a slabit aproape 100 grame in ultima saptamana. Din cauza febrei, sunt sigura. Nu a mai mancat asa cu pofta. Dar la noi asta e nasol, a scazut sub 8 kg. O sa ma uit pe graficul d ela OMS sa vad pe unde mai suntem...uf.

Moni, oi fi eu mai paranoica, dar vazand ca Sofia, la inceputul diversificarii, avea gazute in burtica si plangea de la ele, am hotarat ca trebuie sa fac ceva. Asa ca eu ii dau o data pe zi vreo 20 picaturi de Bonnisan. Scria pe prospect ca previne si agitatia cauzata de eruptia dentara, si m-a incantat destul de mult asta. Si uite ca nu am avut mari neplaceri la iesitul celor 2 dintisori. Dar poate e doar o coincidenta? Pe de alta parte, Roberticul s-ar putea sa fie in faza in care e asa de incantat de puterile proprii, incat simte nevoia sa si le incerce non-stop.

Raca, acum am vazut si eu pozele voastre. ce minunatie de baietel ai tu acolo! Imi place la maxim in alea cu treningutul gri.

Fetele, voi credeti ca sunt bune jucariile tip rulou? Adica ca asta: http://www.laredoute.fr/vente-rouleau-gonflable-smoby-cotoons.aspx?productid=324128583&documentid=419508&single=false&categoryid=49061678 ? Cica sunt bune peste un an, dar oare pana atunci n-or fi utile?

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

stancuta, matei are rostogol din asta de la chicco de pe la vreo 4 luni ,e super incantat de el . merita.
am descoperit ca pe LR si gaseste si asa ceva http://www.laredoute.fr/achat-beaute-et-forme--adultes.aspx?categoryid=22935691

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Ioana la 9 luni a avut 8,600 si 76cm.Nici un dintisor.

Ioana la 5-8 luni
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Laura_dimitris, ereena si anca_b a primit Maya pupiceii cu mult drag multumesc fetelor care s-au gandit la noi!
din hemoleucograma a reiesit ca are un pic de anemie iar cu virusul inca nu stim ce e/a fost, intrucat petele de pe cap i-au trecut, au ramas doar punctulete pe burtica si spate. sa fie pojarel, sa nu fie... azi i-a simtit un ganglion inflamat dupa ureche deci ar putea fi pojarel totusi. uffffff medicina asta, bat-o vina! gatul e super ok, am scapat de punctulet! Laura, i-a bagat tati violet de gentiana in gurita cat de adanc i-a permis...nu stiu daca i-o fi ajuns si la locul cu pricina dar...mai mult nu s-a putut. Dimi cum se mai simte???

avem poze noi aici http://good-times.webshots.com/photo/2288630590103734880AqRYwn

ps: am vazut clopoteii-vedeta pe coperta desprecopii si am fost mandra ca sunt "in gashka" cu voi ca sunt tare frumosi! am s-o fac si eu pe Maya vedeta in curand hihi
noapte buna tuturor!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Mergi la inceput

[red]Nu e nimeni din Ct, sa ne intalnim maine?[red] Docdecap am vz ca esti din Ct.Esti cumva pe forum?Poate ne intalnim maine...

Ioana la 5-8 luni
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:

stancuta, matei are rostogol din asta de la chicco de pe la vreo 4 luni ,e super incantat de el . merita.
am descoperit ca pe LR si gaseste si asa ceva http://www.laredoute.fr/achat-beaute-et-forme--adultes.aspx?categoryid=22935691

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Ereena, ai vazut ce link ai pus?:))))
Super tare faza!!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput