Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (203)
Raspunsuri - Pagina 5
cecilia L spune:
Sim, e super ok.
si multumim.
Ma intreb cum mai ai timp si de asta?????
eu ma retrag in glorie.....la baiatul meu bolnavior, azi pe langa tuse au mai aparut si mucisoriiiiiiiii.
noapte buna
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Erina spune:
Roxana, macar de ar fi asa de simplu. Daca aleg ce e bine pentru Daria (aer curat si casa ei) pierd din relatia cu sotul si tot asa...Sunt mai multe probleme in joc.
Stau in Militari.
Sim suna bine mesajul. Si eu m-ás reintoarce in Germania.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
sim_stoian spune:
Aaa, apropo de tuse. Am citit ce contin Mucosolvanul si Prospanul si am decis ca o sa iau un Plantusin de la Fares. L-am folosit si eu in sarcina si e foarte bun, plus ca e din plante. Maine dimineata o sa iau de la farmacie. Vad ca azi m-a luat si pe mine tusea, Danut e capsat si el, deci suntem 'aranjati' toti 3. Inclin sa cred ca se datoareaza faptului ca am transpirat in sala si am tot iesit pe hol asa.
Jurnal de calatorii
Roxana_G spune:
Eu nu am patit nimic, in afara de faptul ca m-a doborat Bubu. Nu sunt atat de racita, dar cred ca am o criza de sinuzita pentru ca am dureri mari de nas.
Necazul a fost cu Andrei care a plans ingrozitor, Teo va poate confirma ca ma sunase si nu ne puteam auzi om cu om. Nu stiu ce a fost, de pe la 7 jumate a inceput cu maraiala, a devenit din ce in ce mai suparat pana a inceput sa planga isteric si neconsolat. E oricum plin de muci transparenti si nu respira bine. Plansul a agravat si mai mult problema mucilor si a fost nevoie de aspirat. Numai ca nu am reusit sa il tin, a fost ceva infiorator, s-a zbatut, lovea in toate directiile si a plans pana se invinetise. Apoi nu a fost chip sa il mai potolesc jumatate de ora, plangea cu sughituri. La un moment dat s-a potolit si am incercat sa il culc, asa fonfait, ca nu a fost chip sa il mai aspir. Nu va spun ce urlete erau. Pana la urma l-am luat si l-am leganat un sfert de ora, dupa care a adormit in brate. Cum am pus baiatul in pat a reinceput scandalul, dar un plans disperat. Nici gand sa ia un Nurofen sau ceva de durere, nu inchidea deloc gura. Pana la urma i-am pus supozitor, oricum febra nu avea. Si cu greu a adormit dupa o noua portie de plans.
Cam asta a fost problema. La care se adauga Alex geloasa si nervoasa, pe care o apucase foiala si zdupaiala exact cand adormise frate-sau. Ce sa mai zic...
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sim_stoian Inclin sa cred ca se datoareaza faptului ca am transpirat in sala si am tot iesit pe hol asa. Sim, mami de Stefan (25.08.2007) Jurnal de calatorii |
Eu sunt convinsa ca asta a fost problema tuturor.
Rox ,
Poze
papanash spune:
Sim,mie mi se pare ok textul, cu mentiunea ca eu as scoate din ultima fraza dulceturi si papanasi, se repeta de prea multe ori si peste tot. As lasa simplu " mamicile si taticii de septembrie-octombrie 2007 "
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Roxana_G spune:
Va las ca ma asteapta o jumatate de ora de prestat aerosoli fetei. Am fost cu ea la ORL, avea si muci si are si polipii maricei. Deocamdata are de facut tratament sa vedem daca se mai retrag ( o saptamana: Floxal si Colargol in nas si aerosoli de 2 ori pe zi). Daca nu, doctorul zice de operatie, eu nu prea sunt de acord cu asta, probabil voi mai cere o opinie. Insa deocamdata facem tratamentul si asta banuiesc ca insotit de scandal.
Asa ca nu contati pe mine pentru palavre in seara asta. Noapte buna!
Rox ,
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sim_stoian Daca ar fi insa sa aleg o alta tara unde sa locuiesc acea tara ar fi Germania, iar orasul Garmisch (da' mai vorbim la vara dupa ce o sa vad si Elvetia |
Toata lumea stia ca tu alegi Germania!
Si stai sa vezi Austria, partea dinspre Elvetia, dar nu de pe autostrada! Daca e sa aleg intre Elvetia si Austria, ultima, of course! Casele sunt mai faine in Austria, mai aranjate si mai ingrijite. Parere personala!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
Rox,multa sanatare piticilor.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Yaia spune:
Roxana, uite un
sa treaca supararea.
Noapte buna!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze