FIV in Ungaria 45
Raspunsuri - Pagina 17
andicu spune:
Hello..![]()
Pussilina, cu intarziere si iertare (caci am o scuza care se numeste Antalya
), LA MULT ANI! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume! 
Dragele mele "vechituri", mi-ati dat in ultima vreme cele mai frumoase vesti: ZoRi, Mi-Ka, Auburn, gravidutze fericite!!! 

...ce mi-e dor de-o intalnela in Iulius Mall, la fotolii..!![]()

Auburn, felicitari din suflet pt bebe nr 2! sa fiti sanatosi amandoi! 
Cris, mult noroc! ca rabdare, optimism si curaj stiu ca ai! 
Felicitari proaspetelor gravidutze de Ungaria, si bafta multa celor ce sunt sau vor fi in focuri!
[red]Moni[/b], un
special pt tine si 

sa fie bine de data asta! ma gandesc la tine si-ti tin pumnii!!! 
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel
, Filip la 1an
Asa cresc
pussi spune:
andicule mersi frumos! Dar nu te iert daca nu vad pozele....Si..vezi ca tu urmezi la burtoase
natural sau FIv nu ma intere.... Ca urmatoarea sunt eu ![]()
Zoricut tu ce faci???
v-am pus pozici noi ..
http://good-times.webshots.com/photo/2600582010104078634qfQQqW
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
ZoRi spune:
Pussilina facem bine, multumim de intrebare. Luni merg la eco morfofetala de trim II. Am vorbit cu Auburn la tel si astept sa ma sune ca sa ne intalnim, poate poti sa vii si tu. Vorbim la tel.

tie si printeselor.
Andicu cum a fost in concediu? Ce face nazdravanul? Noi dupa cum vezi punem de o intalneala te poftim si pe tine. Si mie mie dor de intalnirile noastre de la mall.
tie si nazdravanului
Liana sa stii ca ma gandesc la tine 

ZoRi
20+ cu 
andicu spune:
Mai, Pussi, ma omoara fetele astea ale tale! 

sunt frumoase foooc! mor de dragul lor! una din ele, tot mi-o dai pt baiatul meu, asa-i?! ![]()
Cat despre poze, uitati aici din concediul din Antalya..in trei!
.
edit: ZoRi,
. Bafta la morfo-fetala!
In concediu a fost frumos si bine, ne asteptam la mai greu, cu Filip, dar s-a acomodat repede si bine. A dormit de-a rupt, mai rau a fost cu mancarea si kk, pt ca statea sa-i iasa o maseluta si n-a prea mancat, si a mai stat si pe tratament pt burtica deranjata. Dar astea nu i-au stricat buna-dispozitie, slava Domnului! noi am fost si cu mama si matusa mea, deci am avut ajutor, il culcam pe rand, alergam dupa el, pe rand..deci a mers perfect asa!
singuri nu stiu ce concediu am fi avut! 
Vremea a fost super, 28-32 gr C, apa marii 22-23 gr, super, ce mai! aveam emotii cu vremea, dar se pare ca am avut noroc!
La anul mergem la Delphin Palace, Pussi, ce zici? merita banii? ca eu asa am auzit!
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
steliana04 spune:
Pusii, LA MULTI ANI si din partea mea! Sa iti traiasca printesele si sa va dea Dumneyeu multe, multe bucurii!
Andicu te pup
Liana30 spune:
ZoRi sa stii ca stiu
te pup si bafta la morfo..
va pup pe toate..

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
pussi spune:
zoricut bafta la morfo! ma bag la intalneala, dar weekendul nu sunt TM. ... merg sa-mi recuperez Tustele!
andicule iti dau una...pozele sunt superbe, cred ca v-ati distrat la maxim! o sa te intreb mai multe cand ma apuca plecatul in concediu. Cu gravideala cum ramane? Sper ca tragi tare
steliana multumesc frumos!

legaturoooooooooo nici nu ne spui ac suntem "mumoase"
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Liana30 spune:
pai mai e nevoie fatooooo sa spun io??????
se vede clarrrrrrrr..![]()
va pup si sa ma anunti cand ajungi la nea Zadori sa tremet spionii sa va faca poze![]()
andicu va pup nici la voi numai e nevoie sa va spun..va admir in fiecare zi..mai ales pe bebe cand il vaz cum sta la tine asa cuminte in brate..am vazut!!nu ma insel nu?voi sunteti.

"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
adaca spune:
VALERIA

Suntem alaturi de tine si de puiutii tai.Bunul Dumnezeu nu va lasa.4 x
LIANA In sfarsit ai mai aparut si tu. Ce faci? Cum te simti? 

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Moniland spune:
Andicu, multumesc mult, mult. Chiar am nevoie de pumnii stransi. 
Pussi, ti-am admirat printesele. Frumusele foc.