FIV in Ungaria 45

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Liana pup austriaca!Am apucat sa te prind si eu scriind pe forum si sa vaz ce faci.Ma bucur ca stai cumintica si e burtica in cresterePup fata inimoasa si supercurajoasa!Esti mereu in gandurile mele!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ochi de vultur?????ce spui tu acolo????cum adica apucasi?da ce muma pleci?te pupp
Moni tu stiii ca pumnii nostri vor fi foarte aproape de tinesi ii tinem stransi bine..bine..
adela sunt mai bine acum.
mihaaaaaaaaaaaaa hai cu vestile de la doctor..va puppp
kluuuuuuuuu te puppppppp
gyongyi tunsa si fulgera pi la voi?numai aveti net?
buluna te pupppp sunt aci si astept..
mihaele te pup..
ramonicoooo tu ce mai faci?
gata ma opresc..mai revin io

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

salutare de la mare

asta este al treilea mesaj pe care il scriu, celelalte doua s-au sters dupa ce le-am terminat de scris, mor...ce ghinion

deci,
Pussi am vazut doua printese frumoase si cumunti, mai aveti putin si suflati in lumanare. cred ca nu mai au mult si o iau si in picioare ,sa te tii atunci dupa ele. Atomica mea nu sta decat noaptea cand doarme si atunci mai da din picioare.
Am vazut si un cavaler plimbaret de Andicu, frumos foc.Ce repede trece timpul, acum deja la disco, cu fete mult mai mari decat el, eheee...
Niste prieteni de ai mei au fost in august la hotel Delphin si au fost super incantati, nu atat ei cat copiii lor , nu s-au plictisit 7 zile cat au stat acolo,mancare si distractie pe cinste. Am vrut sa merg si eu,dar Ala era prea mica , poate la anul.

Liana te pupam si te iubim

www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Valeria multa sanatate iti dorim si ma rog la DD sa fie bine.

Eu ma gandesc serios la o a doua fertilizare, doar trebuie sa-mi fac curaj pentru a-i scrie doctorului. Nu vreau sa treaca prea mult timp, pentru ca imbatranesc si imi pierd rabdarea. Dupa calculele mele, prin primavara cred ca incep procedura, daca, Doamne ajuta,nu se intampla pe cale naturala . Am vazut ca s-au intamplat si minuni, si nu imipierd speranta.

www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ssy spune:

fetelor....asa imi place sa va vad unite!!!nu ma mai primiti si pe mine???asi vrea si eu sa fac o inseminare la szeged si cautam detalii:preturi,analize,durata,drumuri...care vrea sa stea putin de vb si cu mine sa ma informeze,o rog din suflet sa o faca!!!id.meu de mess e : qw22@yahoo.combafta la bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

ELA sa vorbesti cu Moarico mai repede de luna decembrie sa te programeze ca sar putea sa fie multe fete si sa nu te programeze pe ianuarie eu in ianuarie mam prog si numai pe luna mai am avut loc sa iti ajute dumnezeu sa fie cu noroc DOAMNE AJUTA JOVANA 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Valeria ne rugam la DD sa va ajute
Pussi, Andicu, Daniela sunt frumosi foc ungurasii vostrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Pusi, pe mine una, m-ai dat gata cu frumusetile tale! Sunt topita! Si ma imaginez si eu cu doua astfel de minunatii!Vai, ce fericita as fi!
Vad ca ungurii se pricep, nu gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

sandica cand apari sa te felicit si eu?

Micky 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ssy spune:

fetelor...pe mine nu ma ajuta niciuna???

Mergi la inceput