FIV in Ungaria 45

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Fetelor am intrat sa va dau vesti despre Valeria72 ... are mare nevoie de rugaciunile noastre! De cateva zile se afla in spital, dupa ce i s-au rupt membranele prematur ( la 25 de saptamani ) si a pierdut o parte de lichid amniotic!
Valeria, draga mea, ai incredere in Dumnezeu, in tine si in puiutii tai! Ei sunt puternici si vor rezista!

25+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Valeria, draga mea ma rog si eu pentru tine . Trebuie sa fie bine, nu te poate lasa DD acum.
ZisaCami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Moni draga mea, trebuie sa fie bine de data asta si la tine! Tot norocul din lume iti doresc!
Sandica ne gandim la voi si va asteptam cu cele mai bune vesti!

25+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Valeria, pumnii stransi si toate gandurile bune pt tine si feciorii din burtica, sa rezistati cu bine cat e nevoie sa fiti toti 3 sanatosi ! Doamne ajuta

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Valeia iubita Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ajute o sa fie bine Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Valeria ne rugam pentru tine si micutii tai. Va fi bine, ai sa vezi.
Cami noi maine vom afla ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ssy spune:

fetelor....am tot citit despre voi...si eu asi dori sa ma inseminez in ungaria,am 20 ani dar imi doresc enorm un bebic si de la anul de prin februarie,mi-asi dori si eu si al meu sa ma inseminez!!eu asi avea o intrebare la voi: daca sperma sotului nu e buna deloc ptr. a concepe...va trebui sa platesc ptr.o alta???cum trebuie sa facem?si cam ce preturi sunt?cunoasteti un doctor bun de acolo? si inca ceva: eu sunt foarte plinuta,ma ingras repede si pe baza de stres(fara sa mananc)!ma va insemina fara probleme chiar daca am aproape 100 kg la 1.70 m ?sau ma va pune pe slabit?nu de alta dar dulce nu mai mananc,lucrez in 3 schimburi...sper sa nu ma mai ingras in iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Valeria Dumnezeu sa va ajute sa fiti bine.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Valeria, Dumnezeu sa fie cu voi !!!

Klu.

Mergi la inceput