FIV in Ungaria 45
Raspunsuri - Pagina 15
pamy spune:
sima1
.Eu sambata in 25 am avut 11 ani de la casatorie,si tot de atunci incercam sa facem copii.Nici noua nu ne-au gasit nici un diagnostic.De 9 ani am fost la Timisoara si acum am ales Szegedul.Felicitari pentru cele doua inimioare,dar sa stii ca iti calc pe urme
.pupici
tamaryllis spune:
Fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat:
ce ar trebui sa ii spun intr-un prim e-mail lui Zadori? sa ii prezint pe scurt povestea noastra si sa-l rog sa ma programeze pt consultatie?
Ma grabesc cu e-mail-ul daca eu as vrea sa merg la el prin iunie si prin august sa fac FIV?
Am inteles ca este o lista de asteptare destul de lunga! Cat timp a trecut intre consultatie si FIV?
Multumesc!
Micky2007 spune:
tamaryllis da, in primul e-mail ar trebui sa ii povestesti istoria, de cand incerci, ce ai facut pana acum, etc. si il rogi sa te programeze pentru consultantie, dar cu mentiunea ca vrei sa incepi prin iulie sau august.
Intre consultantie si FIV la mine a durat o luna(pentru anticonceptionale), asta pentru ca am zis ca vreau foarte repede. La consultantie eram in Z0 (ziua dinaintea CM) si m-a intrebat daca pot sa incep atunci, ca aveam analizele gata, dar nu am vrut. Asa ca poti sa incepi foarte repede dupa consultantie.
Multa bafta.
Micky
9+

zapp spune:
Buna fetelor,
N-am mai scris de mult pentru ca nu am avut net, dar am fost cuminte si am citit tot din spate.
Am facut FIV luna asta cu Dr Zadori si azi, in a 10-a zi dupa ET am avut BHCG = 15.25.
Ce ziceti, exista vreo sansa sa fie sarcina? O sa repet analiza peste 2 zile, dar ma macina gandul ca ceva nu-i in regula.
O sa va povestesc mai pe larg toata istoria acestui FIV, dar deocamdata trebuie sa ma linistesc putin..
Va pup pe toate si va doresc numai bine.
Micky2007 spune:
zapp sincer, eu la primul FIV am avut 30 si ceva si nu a fost bine, am vazut doar sacii embrionari, am avut ceva pete, dar nu mari. Dupa ce am lasat utrogestanul mi-a si venit problema.
Poate la tine va fi bine si chiar iti doresc acest lucru ca stiu ce inseamna sa iti doresti un bebe, dar eu am trecut prin 3 saptamani groaznice cu teste, ecografii si nu stiam ce se intampla de ce nu se vad bebei.
Te rog sa nu te superi pe mine, repet poate la tine va fi bine.
Mult succes.
Micky
9+

Micky2007 spune:
A....am uitat sa iti spun un lucru important, la mine nu se dubla valoarea la Bhcg.
Daca se dubleaza sau tripleaza este de bine.
Micky
9+

pussi spune:
zapp, ce inseamna pt. tine Z10? 10 cu ET sau fara ziua ET-ului. Daca e cu ziua ET atunci esti graviduta pe bune, daca nu ... eu in locul tau as mari doza de progesteron(utrogestan, prog. injectabil., duphaston)! La fel de bine poate sa fie o nidare tarzie.... baga ceai de cretisoara 1 l/zi ... in rest pat, doar mers la baie! asta e parerea mea!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
adaca spune:
PUSSI Eu l-am anuntat pe Zadori din timp ca vreau sa-i fac o vizita. Sa stiu daca e acolo. Am fost bucuroasa ca mi-a acordat 15 minute din timpul sau pretios pentru a sta cu noi de vorba.
CRISIS![]()
![]()
![]()
![]()
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE