FIV in Ungaria 45

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela.d spune:

sunt noua pe aici, v-am urmarit de cateva luni si ma gandesc sa incerc si eu in ungaria o programare la debreten, jovana am vazut ca tu ai fost acolo si felicitari pt reusita, zi-mi si mie cate zile dureaza efectiv tratamentul pt fiv? la cate zile ti-a facut Et de la punctie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

V-am cautat, v-am cautat si v-am gasit .... pe pagina 2. Ce e cu lipsa asta de activitate? Nu mai face nimeni FIV in Ungaria? Daca ma iau dupa cata lume citeste subiectul asta as zice ca ar trebui sa se completeze un capitol pe zi.
Pussi cu intarziere LA MULTI ANI si din partea mea!!!
Adela scuze dar nu eram pe faza cand ai scris tu. Va pup si eu pe toti!
Danette si scuze! Doar ce venisera niste prieteni pe la noi! Am aceeasi problema cu telefonul asa ca nu pot da nici un semn.
Micky, Tia, Daniela2 si celelalte fete

Eu am fost super ocupata (cu nimic bun), dar sper sa se indrepte lucrurile cat mai repede posibil ca deja nu mai suport sirul asta de ghinioane.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

nu va mai insir, dar va multumesc la toate pt. urari!

adaca stiu ac tu ai fost cu "fratii dinamita" la Zadori, l-ai sunat inainte? Ti-ai facut programare? ca vreau sa duc si eu Tustele in noiembrie sa le vada, dar nu stiu cum sa procedez...

crisis sunt de acord cu tine cu scrisul si cititul...

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui auburn

Dragelor, nu reusesc nici sa mai citesc forumul de mult timp si nici pe fete nu le mai stiu. Dar voiam neaparat sa va spun ca la inceputul anului viitor voi avea un baietel. Ne-am gandit sa ne apucam din timp de al doilea copil si a reusit din prima luna. Au fost ani de zile in care credeam ca 'ramasul' din prima luna de incercari e doar o legenda.

Mi_ka felicitari. Ma bucur pentru voi...mai ales ca stiu cum e .

Va doresc tuturor sa nu va pierdeti speranta.

24+

acum am citit!!!! ma bucur din suflet pt. tine!!! Felicitari gravidutoooooooooo

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Ela am sa iti raspund eu .Si eu am reusit tot la Debrecen cu dr Bodnar.Tratamentul de stimulare difera de la o persoana la alta dar in general dureaza aproximativ intre 10 si 15 zile.Dupa punctie se poate face ET dupa 3 sau 5 zile.Tu la care medic mergi? Nu ca ar avea vreo importanta medicul.Dupa cum tot scrie si Jovana Dumnezeu este cel care ne da pana la urma. Mult succes si sa reusesti din prima.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela.d spune:

multumesc sima1, sa dea dumnezeu sa fie din prima, eu as vrea la inceputul lunii ianuarie, dar pt asta ar trebui sa o sun pe dna Marika sa-mi faca o programare in decembrie pt prima discutie, suntem in perioada cand ne facem analizele acum sa mergem cu ele facute.La tine s-a intamplat minunea din prima? Vreau sa discut cu doctorul despre faptul ca mi-a iesit la laparoscopie trompa dreapata obturata si hodrosalpinx drept, s-ar putea sa fie un risc major aceasta afectiune a trompei si sa vad daca nu cumva trebuie laparoscopie inainte de Fiv.La tine care a fost problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

Bine v-am regasit.Nu am mai intrat de mult pe forum,dar de citit v-am mai citit din cand in cand.Despre mine:am avut cateva intalniri la Szeged cu dr.Zadori in luna mai,hotarata sa incepem fiv,dar si el la fel ca si alti medici a spus ca din punct de vedere medical,atat eu cat si sotul meu suntem sanatosi fara nici o problema.Ne-a cam dat peste cap,cel putin sotul meu a spus ca de ce sa facem fiv daca nu avem nimic.Ne dorim mult un copil iar eu nu am putut sa imi scot din cap acest gand.Asa ca am inceput sa adun pe banuti si am adunat pana acum cam 300000 ft.Intrebarea mea ptr.voi cele care ma puteti ajuta este de cati ft. am nevoie ptr. fiv cu tot cu tratament.De cazare nu am nevoie ptr.ca stau la 7 km de Ungaria.Era sa uit:cand am fost in mai la Szeged venea cu noi fina mea ca sa ne traduca,dar de o saptamana mi-a dat vestea ca o sa am al doilea finut,si are o sarcina cam cu probleme,chiar acum e internata de vreo 3 zile in spital.Am nevoie si de o translatoare,ma puteti ajuta?
Va pup pe toate si va doresc ce imi doresc si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

pamy,ai un PM de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Ela In august am implinit 10 ani de cand nu ne protejam si ne doream copii.In tot acest timp am facut toate investigatiile posibile,dar nici mie nici sotului nu ni s-a gasit nici un diagnostic.Totul era foarte bine,dar eu tot nu ramaneam graviduta.Am fost la Cluj,Timisoara si am incheiat cu Debrecen .La Timisoara am facut 5 inseminari si doua FIV toate nereusite.Anul acesta in ianuarie m-am hotarat sa las Timisoara si sa merg la Debrecen, unde am reusit la al doilea FIV.Dumnezeu mi-a daruit 2 inimioare.La fiecare FIV am avut numai 2 embrioni de 8 celule.La cel de-al 4 lea am avut unul de 8 si unul de 10.Eu zic ca cel de 10 celule s-a prins si medicul zice ca s-a divizat in 2.Asa am eu 2 inimioare.Multa bafta.

Pamy Multa bafta.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Olguta, eu sunt deocamdata in faza de repaus psihic: am facut laparo, am constatat ca am hidrosalpinx bilateral, mi-au desfundat o trompa si mi-au dat 6 luni de incercari naturale. Deocamdata a trecut o luna...
Cred ca in mai voi face o alta laparo pt scoaterea/clipsarea trompelor.
Ela, sa ne impartasesti si noua, te rog, parerea dr Marica referitoare la hidrosalpinx.

Mergi la inceput