FIV in Ungaria 45

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Pussi LA MULTI ANI MULTA SANATATE SI MULTE BUCURII ALATURI DE PRINTESELE TALE.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Olguta, tie ti-au recomandat medicii sa-ti scoti trompele inainte de FIV? Si eu am hidrosalpinx bilateral si mi s-a recomandat sa fac pasul asta. Ideea e ca tot citind despre asta, n-am inteles de ce unii medici recomanda clipsarea, altii scoaterea si altii chiar am inteles ca au gaurit cumva trompele pt ca lichidul sa se scurga si sa nu ajunga in uter.
Se spera cumva ca se vor inventa ceva metode de tratament/refacere a trompelor cu hidrosalpinx?

Mie nu mi-a recomandat nimeni decit FIV si repetarea HSG. Si cum nu mai vreau sa fac nici o analiza in timi astept sa vad ce imi spune dr. in 18. Tie de ce ti-au recomandat si cine?

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

PUSSI Cu intarziere LA MULTI ANI FERICITI SI CU MULTA SANATATE ! La anu' nu o sa uitam cand e ziua ta, esti in aceasi zi cu socrul meu.
CRISIS MII de
MIHA2004 Gemenii pe la gradi, iar Rares e putin racit. Cand o sa-i treaca lui Rares te vom vizita.
LIANA Aparusi ! Nu ne zici nimic? 4x
TIA Tragi tare? Pe unde esti?

Vai de noi, iar suntem pe pag.2

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Olguta , medicul care mi-a facut laparoscopia, respectiv Tutunaru, mi-a recomandat FIV si inainte de asta, scoaterea trompelor.
Am acceptat cu greu ideea si am inceput sa mai caut pe net: am gasit o singura tipa care a rams cu hidrosalpinx- facuse instilatii, dar am gasit si fete care au facut FIV fara sa-si scoata trompele si nu au reusit, caci se pare ca acel lichid se scurge in uter si e nociv pt embron.
Eu cred ca voi scoate trompele pana la urma, caci oricum daca nu mai sunt functionale -au cilii distrusi si lichidul ala se reface, mai bine fara!
Am constatat ca am si VSH-ul mare. Oare din cauza asta o fi asa?Tu cum il ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

VSH-viteza de sedimentare a hematiilor- este o analiza care se bazeaza pe propietatea globulelor rosii de a sedimenta. cresteri peste valorile normale apar in multe boli, acest test nu este specific pt o boala anume. poate sugera prezenta unei inflamatii sau infectii acute sau cronice, virale, microbiene, parazitare, in boli reumatice, anemii, boli hepatice, renale, sarcina, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

La mine e normal, dar asta pt. ca e o inflamatie cronica. Si la tine e posibil sa fie de la asta sau de la altceva. Vsh-ul iese crescut si daca ai fumat o tigara inainte asa ca...ma rog...depinde si de cit e crescut si de restul analizalor...chiar sint curioasa ce o sa spuna dr. tu cind mergi? sau in ce faza esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

ADELA multa sanatate lui Rares,sa se faca repede bine, va astept aici cumintica. pe toti 4

Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

FETELORRRRR...am o mare rugaminte....stiu ca in primavara am gasit aici pe forum nr de tel al d-nei Marika de la spitalul din Debrecen...insa l-am pierdut....am mare nevoie de el...din pacate server-ul nu-mi permite sa dau cautare acum...il are cineva dintre voi?????????pleaseeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!multam!!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Am eu nr. de tel. al doamnei Morika/ Debrecen (pentru traduceri, da?)> 0036 / 305850061 sau 06305850061. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna Feelor maine la ora 18 pe PRo Tv la emisunea ROmania te Iubesc este roprtaji cu porblema niostra FIV puteti intra pe acesta lik si lasati comentari. Va pup si sa va ajute DD pe toate sa reusiti.http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-infertilitatea-un-secret-bine-pastrat.html

Mergi la inceput