FIV in Ungaria 45

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pussi LA MULTI ANI
Liana
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Pussi LA MULTI ANI

pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Pussi la multi ani, sanatate si multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pussi te pup si eu si iti doresc viata lunga si fericita inconjurata de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Micky2007
:)) Nu sti indiscreta:))
Anul trecut am fost suspecta de cancer ovarian, asadar ovarectomie stg si s-a descoperit si un hidrosalpings. mi s-a spus ca e ok si sa ma apuc repede de bebe. so...incercam din feb, in iunie am facut HSG si....din nou hidrosalpings, indicatia clara fiind FIV. cum nu vreau sa omentez nimic de medicina din romania pt ca si eu sint medic...am ales ungaria:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Pussi, LA MULTI ANI si din partea noastra!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

"...asa cum va spuneam la mine viata nu.i in roz dar nu ma plang merg inainte.."

...acum pica, ca deh la mine merg fise dalea mari-mari!!!

Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa sta la mami in burtic pana la termen!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiii

multumesc din suflet de urarile de bine. Praji si suc va dau cand ajung in TM, acum suntem la bunici.. de vreo 3 sapt. si ne e tare bine, dar netul.... merge super prost.

as vrea sa va spun voua, e primea mea aniversare in calitate de mamica... asta va doresc la toate: sa va sufle bebelasii vostri in lumanarea de tort

anto esti superbbbbbbbbbbba
legaturoooooo.. tot dilie, nu mai am nici un nr. de tel de la tine...

pupici

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

la multi ani si de la noi , pussi sa fii sanatoasa si toata viata de acum incolo sa iti sufle fetele in tort in fiecare an...

FELICITARI SI PENTRU VIITOARELE MAMICI, mai ales pentru Mi-ka si Auburn, natural?? vreau si eu!!!!!

va pupam si va dorim numai bine

www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Pusi, la multi ani! Cred ca esti cea mai fericita femeie!
Imi doresc mult, mult de tot sa am si eu 2 fetite asa minunate! Pana la urma ma multumesc si cu o fetita/un baietel!
Poate Zadori ma va ferici si pe mine!
Olguta, tie ti-au recomandat medicii sa-ti scoti trompele inainte de FIV? Si eu am hidrosalpinx bilateral si mi s-a recomandat sa fac pasul asta. Ideea e ca tot citind despre asta, n-am inteles de ce unii medici recomanda clipsarea, altii scoaterea si altii chiar am inteles ca au gaurit cumva trompele pt ca lichidul sa se scurga si sa nu ajunga in uter.
Se spera cumva ca se vor inventa ceva metode de tratament/refacere a trompelor cu hidrosalpinx?

Mergi la inceput