FIV in Ungaria 45

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

buluna asa este, ai dreptate.
Sper ca esti ok si nu mai ai dureri si ameteli.

Micky 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Sima 1, multumesc pentru urari; sper din tot sufletul sa-ti calc pe urme !!!!! Te felicit inca o data pentru inimioarele tale. Super !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Felicitari fetelor care au reusit!!! Multa bafta celorlalte ca mine!!!!
M-am intors:)) Proaspat maritata, cu un sot minunat si cu sperante pentru 18 nov. Mai este cineva programat atunci la dr. zadori? Am emotii de nu mai stiu de mine.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Jovana ,
eu am facut anul acesta un fiv la Szeged si as vrea sa mai fac unul anul viitor.
Nu am inteles foarte bine , tu ai inceput stimularea in z 6 si ai luat numai Gonal F?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Buna fetelor,
Ati putea sa-mi spuneti careva care sint gradele de calitate a embrionilor care se dau la Szeged? Sint 4 grade: 1, 2, 3, 4?
Multumesc mult si astept sa imi raspundeti daca stiti.
Va pup si va doresc mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

olgutza Casa de Piatra!!! Bafta la intalnirea cu Zadori. Sa nu ai emotii, este super dragut. Sau daca ai emotii sa nu uiti sa scrii pe hartie ce ai de intrebat, sa nu uiti. Am si eu o intrebare si sper ca nu sunt prea indiscreta, daca abia te-ai maritat de ce te duci la nenea Zadori?
luck am vazut ca mi-ai scris dar inca nu eram la servici.

Micky 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

...scuze ca imi bag nasucul aici dar este locul unde am cunoscut o fata speciala si careia azi ii spun din suflet:

LA MULTI ANI PUSSICUTOOOOOOO!!!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Daca am inteles bine de la Antosit este ziua ta Pussi asa ca iti urez si eu LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de comorile tale

Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

luk Eu am inceput stimularea in a 3 zi cu Gonal F si Decapeptryl si vitamina E si aspirin protector si dupa puctie am luat restul ce tiam scris . Eu te sfatuesc sa faci pauza intre fiv macar 3 luni ca sint ffff tari medi si poti sa faci fibron sau chist si eu am facut fibron dupa 8 sp de sarcina mi aparut pina atunci nu aveam nimic nici o data nu am avut asa ceva dr a zis ca de la trat ca a fost prea mare doza o sa scap de el . Am o pritena care face a treia oara la Seghet si nu mai e multumita ca la inceput spune ca sa angajat personal nou ca est foarte multa lume eu nu stiu dor ce a spus ea daca nu reuseste vrea sa incerce la cj eu nu am avut aici in tara incredere in dr cind lam vazut pe dr ungur am stiut din prima ca fac bebe mia placut de numai la ET iam spus ca sa prins si ca vin acasa sa uitat la mine si a zis ok cind am mers la 2sp a ramas uimit ma felicitat si mia zis ca de unde am stiut asa am simtit eu tot de auna am stiut ca fac bebe si baiat cu ochi verzi eu in timp ce faceam tratament nu prea vorbeam cu fete cind le auzeam ca spuneau eu sint la a 2 sau la 3 eu plecam si le lasam sa vorb si imi spuneam in sinea mea eu nu sint ca voi si voi reusi din prima nici o clipa nu mam dat batuta tot timpul am fost cu moralu sus si asta a contat foarte mult am nepoata dr rezidenta la gine nici pe ia nu o ascultam tot timpul spunea ca imi bag nasu in cursurile ei si stiu prea multe si nu e bine avea dreptate ca acum ma contrazic cu dr imi permit ca ne cunoastem fff bine de 10 ani merg la el el ma trimis la unguri putini fac asta mai vorbim ca mam intins cam mult jovana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Multi ani traiascaaaaaaaaaaaaaaaa
Multi ani traiscaaaaaaaaaaaaaaaaa
La multiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aniiiiiiiiiiiiiii
Cine sa traiscaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cine sa traiscaaaaaaaaaaaaaaa
La multiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aniiiiiiiiiiii
Pusilinaaaaaaaaaa sa traiscaaaaaaaaa
Barbaso si fetele sa o iubeascaaaa
Legatura sa o creiereasca
La multiiiiiiiiiiiiiiii aniiiiiiiiiiiiiiii!!!! ,,
te puppppppppp fatooooooooooooooooo sa fii iubita si fericita!!
avusasi noroc ca scriu de pe o versinue tare nasoala si nu merge sa maresc ,sa ingros,sa rosesc
ca terminam capitolul

va pup pe toate..sunt bine..nu am mai scris pt ca nu am avut cum...asa cum va spuneam la mine viata nu.i in rozdar nu ma plang merg inainte..

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput