FIV in Ungaria 45
Raspunsuri - Pagina 10
KLU1973 spune:
Danette , imi pare sincer rau de situatia prin care treci ... credeam ca daca nu ne mai dai nici o veste totul este foarte bine.
buluna, sarcina usoara si felicitari pentru cei doi BB, ne-am cunoscut la Szeged in apartamentul lui Gyongyi in septembrie cand am fost eu la control.
Mi-ka, asta da minune !!!
atelocin
Doamna si abia astept sa ne vedem... se pare ca voi veni in aceeasi zi cu Espe adica pe 10 noiembrie si sper sa mai ai si pentru mine un locsor la tine ...
liana
si astept vesti despre tine si despre BB .
miha
si pe titiza .
Tuturor celor care sunt in focuri sa va dea D-zeu numai bucurii si rezultate pozitive !!!
klu.
KLU1973 spune:
Fetelor,
eu trebuia sa fiu acum la Szeged pentru FIV2, dar Zadori mi-a spus ca in perioada asta e ocupat cu diverse conferinte iar in saptamana 27-31 octombrie nu e deloc la clinica.
si asa mi-a mai dat o luna de AC ... care sper din toata inima ca sie de bun augur !!!
klu.
daniela2 spune:
Klu, multumesc ca ne-ai spus de absenta lui; si pe mine ma intereseaza f. mult cand este la clinica, pentru ca la inceputul lunii nov. (asta poate fi si 1 Nov.) trebuie sa ma prezint la el pentru inceperea stimularii. 

mihaele spune:
Buna fetelor am si eu o rugaminte la voi stie careva unde se fac analizele imunologice celulele NK" .caut de mult un laborator unde sa le pot face si nu am gasit. Va multumesc din suflet va pup pe toate

miha2004 spune:
klu1973 poate mai faceti o escala pe la mine, stii ca imi este dor de voi 
Atelocin te
sa stii ca de abia astept sa treaca timpul si la anu o sa venim sa va vizitam cu fetita.
Liana pt tine si burtica un 
Adela ce face gasca vesela? 
Tia si Daria 
Danett imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta stiu cum e pt ca eu am ajuns la urgenta cu hemoragie interna si pe vremea aia aveam trompele permeable si tot am facut extrauterina.
Sa te ajute DD sa treci cu bine peste asta si sa ai cat mai curand copilul mult dorit
Mihaela
27+ 

sima1 spune:
Danette imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat.Iti multumesc pt felicitari.
Sandica 

Daniela Mult succes
Fetelor eu azi am vazut doua inimioare intr-un sac embrionar. Deci suntem bine.Va doresc la toata aceasta bucurie cat mai repede.
7+

Espe spune:
Mihaelle, citeste aici:
http://www.vbabes.ro/pages/ro/imunologie/imunologie_activitate.htm
Pare ca ar face teste de imunitate celulara.
Micky2007 spune:
sima1 felicitari pentru cele doua inimioare. Ma bucur pentru tine ca totul este bine.
sandica acum asteptarea care ne omoara, dar......

luck, criss, buluna, danette 

Micky
8+

buluna spune:
Micky, te-ai du tu la Odisee, dar vad ca sufletul tau a ramas tot aici![]()
Cu multa dragoste, va
pe toate
Buluna