FIV in Ungaria 45
Raspunsuri - Pagina 9
adaca spune:
AUBURN FELICITARI ! SARCINA USOARA ! Inca o minune. Daca ai citit ii spuneam lui Mika ca anul trecut am fost eu
, acum ea, iar la anul cine va fi? Se pare ca anul asta e mai prosper. Ma bucur pentru tine.

Daca vrei sa ne dai mai multe date sa punem pe prima pagina.
DANNETTE Imi pare rau prin cate ai trecut. Te pupacim ![]()
![]()
si suntem alaturi de tine.
PISUCMIC Bine ai venit ! 

MI-KA am vazut ca Tia ti-a cerut reteta, eu daca merg in Grecia vin cu tripleti si daca s-ar putea fetite, ca sotul meu e inebunit dupa ele.
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
tamaryllis spune:
Danette, imi pare rau pt ca treci prin chestia asta! Si eu am hidrosalpinx bilateral si iti spun sincer ca desi medicul mi-a recomandat 6 luni dupa laparo sa incercam natural, imi e pur si simplu frica sa mai incerc….frica de extrauterina, de sarcina pierduta. Sotul meu e increzator, dar ......
Nu inteleg totusi de ce inainte de FIV nu ti-a recomandat dr. sa iti scoti trompele ? sau ai decis tu sa nu ti le scoti ?
Mi se pare o decizie f grea ; sper ca in 6 luni sa ma obisnuiesc cu ideea si sa fac o alta laparo pt scoaterea trompelor.
Eu mi-am pus toate sperantele in FIV-ul din Ungaria.
Fetelor, am si eu cateva intrebari :
- ar trebui sa imi fac vaccinul pt rubeola inainte de FIV?
- sa inteleg ca in total ati stat cam 2 saptamani in Szeghed ? va intreb pt ca eu sunt din zona Bucurestiului si nu pot face naveta Romania-Ungaria. Credeti ca ma pot descurca singura in Szeghed pana la ET fara masina ? exista vreo pensiune langa clinica astfel incat sa pot merge pe jos/mijloc de transport in comun? Va intreb pt ca eu o sa imi iau 3 saptamani concediu, dar sotul nu poate si ma gandeam sa vina doar inainte de ET.
- cam care sunt valorile spermogramei (nr, mobilitate, frome normale) pt care se recomanda ICSI ?
Multumesc mult !
Sarcina usoara, la termen si bb sanatos gravidutelor !
Espe spune:
tamaryllis, referitor la intrebarile tale, uite raspunsul meu:
- ar trebui sa imi fac vaccinul pt rubeola inainte de FIV?
R: mie nu mi-a cerut doctorul Zadori de la Szeged sa-l fac. intreaba-l mai bine.
- sa inteleg ca in total ati stat cam 2 saptamani in Szeghed ? va intreb pt ca eu sunt din zona Bucurestiului si nu pot face naveta Romania-Ungaria. Credeti ca ma pot descurca singura in Szeghed pana la ET fara masina ? exista vreo pensiune langa clinica astfel incat sa pot merge pe jos/mijloc de transport in comun? Va intreb pt ca eu o sa imi iau 3 saptamani concediu, dar sotul nu poate si ma gandeam sa vina doar inainte de ET.
R: eu sunt din Bucursti si la fel nu pot face naveta din 2 in 2 zile, asa ca voi sta acolo toata perioada, 3 saptamani aproape la o dna care stie f bine romaneste si locatia pensiunii dansei este f aproape de clinica, 2km. daca vrei datele de contact, ti le trimit! si pretul e ok fata de oferta celorlalte pensiuni din Szeged. Problema in Szeged e ca nu prea vorbeste lumea engleza, dar dna acesta cu pensiunea cred ca te poate ajuta sa traduca din romana in ungureste. Doctorul Zadori vorbeste bine engleza, dar asistentele nu stiu o vorba.
- cam care sunt valorile spermogramei (nr, mobilitate, frome normale) pt care se recomanda ICSI ?
R: La noi s-a recomandat ICSI avand urmatoarele valori:
8 milioane/mm3, 60% morti, 8% motilitatea
Espe spune:
Datele de contact:
nume: Gyongy
ID messenger (yahoo): gyongyig
Multumesc pentru urare! eu incep stimularea pt ICSI pe 11.11, in jur de 1.12 ma intorc acasa si sper sa fim 2, 3...![]()
daniela2 spune:
Fetelor, va rog foarte mult sa-mi spuneti daca stiti ceva de concediu de odihna al dr. Zadori.
Mi-a spus ca ma pot prezenta la inceputul lunii noiembrie, dar azi mi-a spus o cunostinta care trebuia sa mearga miercuri la el, in data de 22.10.2008, ca nu mai e la cabinet; stiti cumva in ce perioada e in concediu ????
Espe spune:
tamaryllis,
am incercat sa-ti trimit PM cu datele de contact ale dnei din Szeged, dar nu ma lasa. Da-mi tu te rog un mail cu adresa ta unde iti pot scrie. Am postat si raspuns pe forum, dar a ramas ne-moderat, probabil pt ca am scris acolo date de contact, nu stiu...
sandica spune:
daniela2 dr Zadori nu este miercuri deoarece merge la o conferinta. Stai linistita ca daca ti-ai facut programarea si el nu e te vor suna sa iti zica. Daca nu ti-ai facut inca programarea, iti vor spune ei ce si cum. Bafta!
sandica spune:
am uitat sa iti zic ca in acst weekend va fi un mini concediu deoarece in 23 e sarbatoare nationala si au liber de joi pana luni... din cate imi aduc aminte si zadori a zis ca o sa fie liber in perioada asta
daniela2 spune:
Sandica, multumesc frumos. El a fost f. hotarat cand mi-a spus sa ma prezint in a 2 a zi de CM (la inceputul lui nov, chiar el a calculat), dar azi mi-a spus o colega ca l-a sunat si i-a spus ca nu este miercuri si asta m-a speriat.
Multumesc frumos;
Iti doresc MULT NOROC !!! Sa fi gravida !