FIV in Ungaria 45

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

AUBURN FELICITARI ! SARCINA USOARA ! Inca o minune. Daca ai citit ii spuneam lui Mika ca anul trecut am fost eu , acum ea, iar la anul cine va fi? Se pare ca anul asta e mai prosper. Ma bucur pentru tine. Daca vrei sa ne dai mai multe date sa punem pe prima pagina.
DANNETTE Imi pare rau prin cate ai trecut. Te pupacim si suntem alaturi de tine.
PISUCMIC Bine ai venit !
MI-KA am vazut ca Tia ti-a cerut reteta, eu daca merg in Grecia vin cu tripleti si daca s-ar putea fetite, ca sotul meu e inebunit dupa ele.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Danette, imi pare rau pt ca treci prin chestia asta! Si eu am hidrosalpinx bilateral si iti spun sincer ca desi medicul mi-a recomandat 6 luni dupa laparo sa incercam natural, imi e pur si simplu frica sa mai incerc….frica de extrauterina, de sarcina pierduta. Sotul meu e increzator, dar ......
Nu inteleg totusi de ce inainte de FIV nu ti-a recomandat dr. sa iti scoti trompele ? sau ai decis tu sa nu ti le scoti ?
Mi se pare o decizie f grea ; sper ca in 6 luni sa ma obisnuiesc cu ideea si sa fac o alta laparo pt scoaterea trompelor.
Eu mi-am pus toate sperantele in FIV-ul din Ungaria.
Fetelor, am si eu cateva intrebari :
- ar trebui sa imi fac vaccinul pt rubeola inainte de FIV?
- sa inteleg ca in total ati stat cam 2 saptamani in Szeghed ? va intreb pt ca eu sunt din zona Bucurestiului si nu pot face naveta Romania-Ungaria. Credeti ca ma pot descurca singura in Szeghed pana la ET fara masina ? exista vreo pensiune langa clinica astfel incat sa pot merge pe jos/mijloc de transport in comun? Va intreb pt ca eu o sa imi iau 3 saptamani concediu, dar sotul nu poate si ma gandeam sa vina doar inainte de ET.
- cam care sunt valorile spermogramei (nr, mobilitate, frome normale) pt care se recomanda ICSI ?
Multumesc mult !
Sarcina usoara, la termen si bb sanatos gravidutelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

tamaryllis, referitor la intrebarile tale, uite raspunsul meu:

- ar trebui sa imi fac vaccinul pt rubeola inainte de FIV?
R: mie nu mi-a cerut doctorul Zadori de la Szeged sa-l fac. intreaba-l mai bine.

- sa inteleg ca in total ati stat cam 2 saptamani in Szeghed ? va intreb pt ca eu sunt din zona Bucurestiului si nu pot face naveta Romania-Ungaria. Credeti ca ma pot descurca singura in Szeghed pana la ET fara masina ? exista vreo pensiune langa clinica astfel incat sa pot merge pe jos/mijloc de transport in comun? Va intreb pt ca eu o sa imi iau 3 saptamani concediu, dar sotul nu poate si ma gandeam sa vina doar inainte de ET.
R: eu sunt din Bucursti si la fel nu pot face naveta din 2 in 2 zile, asa ca voi sta acolo toata perioada, 3 saptamani aproape la o dna care stie f bine romaneste si locatia pensiunii dansei este f aproape de clinica, 2km. daca vrei datele de contact, ti le trimit! si pretul e ok fata de oferta celorlalte pensiuni din Szeged. Problema in Szeged e ca nu prea vorbeste lumea engleza, dar dna acesta cu pensiunea cred ca te poate ajuta sa traduca din romana in ungureste. Doctorul Zadori vorbeste bine engleza, dar asistentele nu stiu o vorba.

- cam care sunt valorile spermogramei (nr, mobilitate, frome normale) pt care se recomanda ICSI ?
R: La noi s-a recomandat ICSI avand urmatoarele valori:
8 milioane/mm3, 60% morti, 8% motilitatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Espe
da as vrea datele de contact. multumesc!
cand pleci?
bafta! sa te intorci

Mergi la inceput

Datele de contact:
nume: Gyongy
ID messenger (yahoo): gyongyig
Multumesc pentru urare! eu incep stimularea pt ICSI pe 11.11, in jur de 1.12 ma intorc acasa si sper sa fim 2, 3...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Fetelor, va rog foarte mult sa-mi spuneti daca stiti ceva de concediu de odihna al dr. Zadori.
Mi-a spus ca ma pot prezenta la inceputul lunii noiembrie, dar azi mi-a spus o cunostinta care trebuia sa mearga miercuri la el, in data de 22.10.2008, ca nu mai e la cabinet; stiti cumva in ce perioada e in concediu ????

Mergi la inceput

tamaryllis,
am incercat sa-ti trimit PM cu datele de contact ale dnei din Szeged, dar nu ma lasa. Da-mi tu te rog un mail cu adresa ta unde iti pot scrie. Am postat si raspuns pe forum, dar a ramas ne-moderat, probabil pt ca am scris acolo date de contact, nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

daniela2 dr Zadori nu este miercuri deoarece merge la o conferinta. Stai linistita ca daca ti-ai facut programarea si el nu e te vor suna sa iti zica. Daca nu ti-ai facut inca programarea, iti vor spune ei ce si cum. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

am uitat sa iti zic ca in acst weekend va fi un mini concediu deoarece in 23 e sarbatoare nationala si au liber de joi pana luni... din cate imi aduc aminte si zadori a zis ca o sa fie liber in perioada asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Sandica, multumesc frumos. El a fost f. hotarat cand mi-a spus sa ma prezint in a 2 a zi de CM (la inceputul lui nov, chiar el a calculat), dar azi mi-a spus o colega ca l-a sunat si i-a spus ca nu este miercuri si asta m-a speriat.
Multumesc frumos;
Iti doresc MULT NOROC !!! Sa fi gravida !

Mergi la inceput