FIV in Ungaria 45

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

dannette sa ai grija de tine, sa te faci bine repede si bebe va veni cu siguranta, va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
sunt noua la subiectul cu FIV in general, si FIV in Ungaria in special. Desi nu sunt deloc noua in problema, ptr ca am facut deja un FIV in Bucuresti la MNL, din pacate nereusit.
Acum ne gandim care sunt cele mai bune optiuni ptr viitor, si ne gandim serios la Szeged, si din motive practice (socrii mei locuiesc la Oradea).
Avem cateva intrebari:
- daca ai toate analizele facut, incluziv laparo, hormoni, spermograma, virusi etc, trebuie sa le mai repeti? sau poti trece direct la FIV?
- cat costa de fapt FIV-ul in sine, fara tratament si fara aceste analize suplimentare? Mie mi-a iesit adunand punctia cu ET doar vreo 1470 Euro - doar atata?
- cum se procedeaza cu sederea acolo? Cand trebuie sa stai cu adevarat mai a la longue? se incepe stimularea, apoi pleci acasa si mergi la analize+eco din cat in cat timp? si ptr FIV propriu-zis?
- ei cat recomanda sedere in pat sau acasa dupa FIV?
Multumesc mult mult mult,
chiar avem nevoie de voi!
Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

PISUCMC Eu sunt din cluj si am facut fiv la Debrecen ca e la 60 km de Oradea si era mai aproape reusitele sint aceleas daca sint proasprte analizele sint bune si acolo pe mine ma costat 2000 euro cu tratament cu tot + niste analize la ei eco tot , si mergeam la 3 zile la eco cind am inceput tra pina la puctie dupa Et la 2 sp daca reuseste fiv pina 10 sp acum eu am dr la cj .SI la cj se face fiv tot atit costa e un medic super bun daca Dumnezeu iti da iti da oriunde Doamne ajuta . JOVANA 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Of mai Danette ....de ce i-mi era frica nu ai scapat...sper sa fie totul ok...si sa te vedem bu bebe in burtik cat mai repede

Sandica asteptam un rezultat cu II

23+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Bine ai venit pisucmic sa sa dea DD sa ti se implineasca visul cat mai repede.
Ai facut o alegere foarte buna mergand la Szeged.
Acum sa incept sa iti raspund la intrebari.
1. analizele sunt valabile unele 3 luni, iar altele 6 luni, asa ca va trebui cu siguranta sa le refaci.
2. referitor la pret cred ca ai calculat foarte bine, in lei este in jur de 50 mil. 322.000 forinti, doar FIV simplu, fara ICSI sau altceva. Doar atat. Este mult mai ieftin ca la noi.
3. cand incepi tratamentul va trebui sa vii o data la doua zile, pentru analize si eco, apoi dr. iti va continua tratamentul pentru inca doua zile (cand faci analiza trebuie sa fii neaparat la ora 7.30 dimineata. Deci poti sa faci linistita naveta de la Oradea, este aproape. Dupa punctie vei sta la ei acolo cateva ore (poate 3) apoi poti pleca linistita la Oradea. Ai in general cam 3 zile libere (depinde de organismul tau cum raspunde la tratament), fara sa mai mergi acolo deloc, dar trebuie sa suni sa vezi ce fac embrionii si in ce zi vei avea ET. Dupa ET este reconmandat sa stai la pat macar 2 zile (eu iti recomand sa stai la Szeged macar o zi undeva cazata). Sa stii ca este foarte frumos acolo si foarte relaxant, ca o excursie, mie una mi-a placut tare mult. Oras linistit, oameni super de treaba....
4. deci ei recomanda 2-3 zile la pat dupa ET.
In total sa iti faci o idee am stat 2 saptamani la Szeged, incepand cu Z6 de stimulare (ca atunci m-a chemat).
Multa bafta. Daca mai ai intrebari, iti voi raspunde.
danette nu pot sa cred ce ti s-a intamplat. Nici nu stiu ce sa mai zic. DD sa te ajute sa treci peste asta cat mai repede.

Micky 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Jovana
multumesc pentru raspuns.Inteleg ca ai luat o doza mai mare de tratament, iti mai aduci aminte cat?Si eu la fel , un pic mai mare decat celelalte fete dar din pacate nu am avut norocul tau.Tu ai facut ICSI sau nu?
Iti doresc toate cele bune , sarcina usoara si la termen.
Danette
Deci pana la urma a fost extrauterina !!Te rog sa nu iti pierzi speranta , pana la urma va fii bine.
Micky 2007
sandica
multa , multa bafta sa dea DD sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

danette imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea. Ai grija de tine, te pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borziche spune:

Azi am facut curat in cutia cu medicamente si am gasit un Gonal-f de 75, sigilat, care expira in 11.2008 (deci e valabil pana la sf.lunii nov), cumparat din Ungaria. Eu o sa fac urmatorul FIV abia anul viitor, deci nu pot sa-l tin pana atunci.
Il dau pe gratis, sa fie cu folos celei care o sa-l faca. Eu sunt din cluj, astept un mesaj daca il doreste cineva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Citat:
citat din mesajul lui auburn

Dragelor, nu reusesc nici sa mai citesc forumul de mult timp si nici pe fete nu le mai stiu. Dar voiam neaparat sa va spun ca la inceputul anului viitor voi avea un baietel. Ne-am gandit sa ne apucam din timp de al doilea copil si a reusit din prima luna. Au fost ani de zile in care credeam ca 'ramasul' din prima luna de incercari e doar o legenda.

Mi_ka felicitari. Ma bucur pentru voi...mai ales ca stiu cum e .

Va doresc tuturor sa nu va pierdeti speranta.

24+

_

auburn, FELICITARI!!! Un baietel frumos si sanatos iti dorim si noi!!!
Deci fetelor, inca un exemplu ca dupa un FIV poate urma si o sarcina naturala!!!

internet, reteta este un concediu in Grecia, in doi, fara stres si fara alte ganduri, mult ...

Va pup dulce!!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

luck Da in a6 zi am luat 200 si inca 4 zile 150 Gonal si a 11 zi am luat un ovitralle si a 13 am facut puctie dar pe linga am luat 1 decapeptyl din a6 pina in a 11 dupa ET a 2 zi am mai luat un ovitralle dupa puctie am mai luat magne B6 cite 6 pe zi fer 2 zi medrol 3 zi kalium 1 zi asirin protectar 1 zi centrum materna 1 zi si udrigestan 9 zi si vitamina E dar pina la 2 sp pina am facut BHCG dupa am luat numai magne b6 udrogestan si centrum materna pina la 2 luni fiv simplu am facut . Tu de care faci si unde sau ai facut si nu a reusit si vrei sa incepi altul lasa ca te ajuta dumnezeu sa ai si tu bebe sa fi optimista nu te dezamagi nergi inainte te pup JOVANA 21 +

Mergi la inceput