FIV in Ungaria 45
Raspunsuri - Pagina 7
zisaCami spune:
Sandica nu nr. e important, ci calitatea lor! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa reusiti! 

23+ 
Inimioara mea
Radu Costin

Mi-Ka spune:
adaca, Alexia inca nu prea stie ea ce si cum, stie doar ca are mama in "bultica" un bebelus si ca nu trebuie sa mai dea seara in pat din picioruse in burtica la mama ca plange bebelusul
.
sandica, de azi ai in burtica doua comori minunate!!! Sa fie intr-un ceas bun!!!
zisa cami, multumesc asemenea si tie o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatatos!!!
Va pupacesc pe toate dulce, dulce de tot 

7+
_
adaca spune:
SANDICA

Suntem alaturi de tine si ne 

MI-KA vestea ta m-a facut sa ma uit pe capitolele din urma pe cand eram si eu pe lista de
, m-au trecut lacrimile.

LENY stiu ca citesti, poate ne spui si noua cand sa incepem galeria? nu vrei sa ne mai scrii nimic?![]()
![]()
![]()
![]()
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
buluna spune:
Multumesc mult pentru raspuns. Am fost azi la medic, m-a controlat in toate felurile: cu departatoarele alea ca si uitasem cum este sa traga de dansa...
, apoi cu mana si apoi eco. La eco s-au vazut amandoi, dar unul era tare mic si amarat
si a zis ca nu crede ca se va dezvolta, dar pe cel mare il am in poza
.
Referitor la durerile de burta, mi-a prescrin NO-spa 3/zi ca nu cumva sa mai am dureri si sa imi sara bebele bun. Zice ca este grav, ca nu am voie sa am asa contractii. Va dati seama ca eu cand am auzit de 3/zi am crezut ca-i mult...
si m-am tot gandit. Dar vazand ca si voi Adaca si Jovana ati zis la fel, mi-a mai stat inima la loc. Si dr. Zadori a zis sa iau NO-spa, in schimb nu mi-a zis sa iau asa mult...
Abia astept sa iau legatura cu el si sa vad ce zice.
Sandica, sa fie intr-un ceas bun. Doi sunt minunati. O sa ramai gravi si nu-ti trebuie mai multi. Ma
pt tine. 
Gyongyi, Mihaele, Liana...unde sunteti? Va 

dannette spune:
Dragele mele fete,
va pup din suflet si sa stiti ca nu v-am uitat (doar ca am luat o pauza). Am citit fuguta fuguta din urma si m-am bucurat atat de tare cand am vazut cate reusite au fost in ultima vreme.
Mi-ka, sarcina ta obtinuta in mod natural este o veste minunata si o speranta pentru noi, aspirantele.
Micky 2007, Buluna, Sima felicitari pentru
. Sa fie intr-un ceas bun.
Criss mi-e dor de tine.
Sandica 

facem galerie sa se prinda bebelusii de burtik. Iti tin pumnii
Luck imi pare tare rau ca nu ai reusit dar nu-ti pierde speranta.
Lianace-i cu tine? M-am bucurat cand am vazut ca ai reusit dar nu ne mai dai nici o veste. Sper ca esti ok si tu si bebica.
Valeria sa-ti traiasca puiutii si sa stea in butik la tine cat mai mult. Mi-a placut faza cu "fetelor mele le-a crescut putza"![]()
Ioanatugs mi-a placut la intalneala, m-am bucurat sa te cunosc. Si celelalte fete....niste dragutze. Trebuie sa mai repetam experienta.
auburn spune:
Dragelor, nu reusesc nici sa mai citesc forumul de mult timp si nici pe fete nu le mai stiu. Dar voiam neaparat sa va spun ca la inceputul anului viitor voi avea un baietel. Ne-am gandit sa ne apucam din timp de al doilea copil si a reusit din prima luna. Au fost ani de zile in care credeam ca 'ramasul' din prima luna de incercari e doar o legenda
.
Mi_ka felicitari. Ma bucur pentru voi...mai ales ca stiu cum e
.
Va doresc tuturor sa nu va pierdeti speranta.
24+
ali762000 spune:
buluna: Nu te intrista ca e unul mic, nu se stie poate cel mic o sa se dezvolte curand si o sa il intreaca pe cel mare
. Cum vrea D.D. Important e sa duci pana la capat sarcina . Te pup 

ALI
internet spune:
Auburn tu nu ne mai sti dar noi te stim
, sarcina usoara. 
Dannette ce faci? cum esti??
Mi-ka, Auburn, Adela vrem si noi reteta succesului ![]()
dannette spune:
Tia, dupa cum sti, aveam beta fluctuant (153, 244, 144, 127, 169, 192, 368, 485) dupa care mi-a venit.....13 zile de sangerare puternica, hemoragie. Mi-am zis ca se duce, pentru ca nu va pot spune ce eliminam. Dupa ce s-a terminat sangerarea am fost la ginecolog la control si ma cam durea pe dreapta, i-am zis ca vreau sa stiu daca s-a curat tot acolo si mi-a dat sa fac beta din nou. Si ghici....mare surpriza, beta meu era 1684. Dupa 13 zile de sangerare. M-am speriat, m-am dus iar la eco dar nu se vedea nimic. Am repetat beta si scadea iar, era 1548. Peste vreo 5 zile am facut iar beta si era 1296. Si apoi am avut o criza puternica, plangeam si ma tavaleam pe jos de durere si m-am dus la spital. Era extrauterina. Mi-au facut o injectie cu metrotrexat si beta a scazut la 675. Acum ca este weekend m-a lasat doctorul acasa, dar maine dimineata merg din nou la spital. Ma externeaza abia cand beta scade la 50. Asa ca...pana la urma era sarcina. Cu trompe infundate si hidrosalpinx bilateral, dupa 3 ani de incercari, dupa 2 inseminari si un vitro am ramas natural si....din pacate, a fost extrauterina.
Eu va pup si va tin pumnii si ii multumesc Domnului pentru copilul ce mi-l va da.