FIV in Ungaria 45
Raspunsuri - Pagina 6
adaca spune:

MIKA FELICITARI ! SARCINA USOARA ! Te pot trece pe listuta de 
Ce v-am spus eu DD este alaturi de noi. Ma bucur foarte tare. Asteptam si alte minuni. Eu am fost anul trecut, anul asta e Mika, la anul cine va fi?

BULUNA Serviciile secrete nu isi toarna pasarelele![]()
![]()
![]()
Principale este ca tu esti 
![]()
![]()
![]()
![]()
BORZASIMO

ai mai aparut si tu burtica? 

dulce. Ma bucur ca esti bine, am crezut ca ne-ai uitat.
CRISIS 

![]()
![]()

TIA tu ce zici?
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Mi-Ka spune:
Multumesc din suflet pentru urari 

. Asa cum a zis si bubuluna, va doresc si eu la toate ca intr-o zi cat mai apropiata sa ne impartasiti si voi bucuriile voastre
.
Va pup dulce, dulce de tot 

.
adaca, cred ca poti sa ma treci pe listuta de gravidute ![]()
_
jovana spune:
adaca Te rog sa ma treci cu un carucior albastru multumesc
MI-KA SARCINA USOARA SI BEBELUSI SANATOSI FELICITARI 

JOVANA 2O + 

buluna spune:
Fetelor, am o problema. De 3 ori s-a intamplat sa ma doara burta (ovarele sau ceva pe acolo) asa de tare...ca ma ia cu transpiratii, mi se face rau, iar daca stau in picioare lesin. Eu am mai avut asa crize si inainte, cand urma sa-mi vina menstruatia. Acum nu-mi vine, stiu asta. Nu am avut nicio scurgere, de nici un fel, nu stiu din ce cauza mi se intampla asa...Am inceput sa ma ingrijorez. Criza trece cam in 15-20 min, dar este ingrozitor. Imi este teama sa nu pateasca bebeii ceva.
Intotdeauna cand am patit-o, s-a intamplat la 12-1 noaptea, dupa ce la ora 10 seara am introdus 2 pilule utrogestan intravaginal si 1 utrogestan oral. Ultimele 2 dati s-a intamplat sa mai fac una-alta prin casa: mancare, spalat vase, calcat...
Va spun toate astea sa va dati si voi cu parerea...stiu ca nu sunteti doctori...
Ce nu fac bine?
O sa-l intreb si pe Dr. Zadori, daca o sa mai aiba timp si de crizele mele.
In rest sa stiti ca ma simp fff bine. Nu ma doare nimic si asa cum am mai spus...nu am scurgeri.
Va pup.
adaca spune:
JOVANA Sa traiti ! m-am conformat 

BULUNA Daca nu dai de Zadori, gaseste-ti un ginecolog bun, care te poate ajuta. Intreaba daca poti sa iei NO-spa.
MI-KA gata esti din nou pe lista de 
![]()
![]()
![]()
Alexia ce zice? Gemenii mei atata ma pupaceau pe burtica si vorbeau cu bebe.
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
jovana spune:
buluna Poti sa ei nospa ca si pe mine ma durut si dr mia dat e anti spastic nu se intimpla nimic poti sa ei linistita si bea foarte multe multe lichide si stai in pat nu sta in picioare nu te obosi .Pe mine si acum ma mai doare cite o data burta cind umblu mult eu am fost nevoita sa intrerup serviciu din cauza ca ma durea burta trebuie sa ai fff mare grija DOAMNE AJUTA
jovana 20 + 

zisaCami spune:
Mi-ka Felicitari si sarcina usoara si bb sanatos! E o veste extraordinara! 

Sandica ne gandim la voi si va asteptam cu vesti bune! 

23+ 
Inimioara mea
Radu Costin

sandica spune:
Multam de gandurile bune.
Avem 2 embrioni si maine e ET-ul. Cam asta a fost. Mai departe vom vedea...
Va pup pe toate!