FIV in Ungaria 45
Raspunsuri - Pagina 5
andrutzac spune:
Buna fetelor. Am o mare problema. Poate reusiti sa ma salvati si de data asta....
Am facut in 15.10.2008 HSG unde pe trompa dreapta am fost diagnosticata cu sactosalpinx, ceea ce inseamna o sansa mai mica de reusita la Fiv. Acum, eu vreau sa-i trimit dr. Zadori radiografiile mele prin cineva care se duce in urmatoarea perioada la fiv la dansul.
Cine se duce acum in noiembrie si vrea sa ma ajute sa-mi duca aceste radiografii sa se uite pe ele...va rog din suflet....
Va pup!
Espe spune:
Eu voi pleca pe 10.11 spre Szeged pentru ca pe 11.11 incep stimularea, la dr Zadori. Va pot duce/aduce radiografiile daca doriti. Eu sunt din Bucuresti.
internet spune:
Mi-ka FELICITARI
super, esti tare norocoasa, ai grija de voi. Va pupam 

Andicu concediu placut 
Fragutza spune:
Doamnelor,
Se mai fertilizeaza cineva in decembrie la Kaali? Parca n-as vrea sa bantui singura pe acolo:)
Raluca
ZoRi spune:
Mi-ka felicitari din tot sufletul!
Sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios! 
Buluna felicitari sarcina usoara si bebei sanatosi si la termen!
Andicu suntem bine, crestem si facem deja sport la mami in burtic. Concediu placut si distractie multa de care banuiesc ca o sa aveti parte mai ales ca acum il petreceti in trei. 

Liana unde esti? Sper ca esti bine. 
Pussi
si 
pt printese
ZoRi
18+ cu 
buluna spune:
Buna, dragelor. Sunt uimita. De unde ati aparut asa multe? Va multumesc din suflet pentru urari si pentru ca-mi impartasiti bucuria. Va
pe toate si va doresc ceea ce-mi doresc si mie....
Cu mult drag,
Buluna
Micky2007 spune:
Draga mea buluna asta este ora de nani nu de stat pe forum. 

mika felicitari si sarcina cat mai usoara.
Micky
8+