FIV in Ungaria 45
Raspunsuri - Pagina 4

atelocin74 spune:
Elmasi si te steptam .
MI-KA FELICITARI.
Miha2004,cornelianeli,tabitha,buluna
Liana , buluna , Ali, Klu, Mihaele , Cornelia , Espa , speranta, Raluca, Magduta si tuturor i-mi este dor de voi.

Ioanatugs spune:
Mi_Ka , Buluna felicitari, sarcini usoare si la termen va doresc!!!
Si soarele va zambi de dragul tau

crisis81 spune:
Mi-Ka e cea mai minunata veste pe care am primit-o in ultimul timp. FELICITARI IUBITA!!! O sarcina minunata!
Buluna FELICITARI! Sarcina usoara si bebei sanatosi!
Sandica hai cu recolta!!! Pup 2 nebuni!
Adela te-ai descurcat foarte bine si multumesc pentru dedicatie. Eu momentan nu mai lupt, sau cel putin nu pe calea asta.
Tia, Daniela nu v-am parasit. Pur si simplu am o perioada foarte ocupata si nu am timp sa ma ocup de DC asa cum ar trebui. De FIV momentan nu ma mai apuc, si mai ales acum cand total intamplator o prietena de a mea, medic, uitandu-se pe analizele mele a gasit o problema pentru care eu nu as fi avut cum sa tin o sarcina. In fine....
Va pup pe toate!!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">

borzasimo spune:
Mi-ka ma bucur enorm pt tine iti spun si aici ca si la tel iti doresc o sarcina usoara si la termen sa va dea DD ce-a ce va driti sa fie un
sanatos, doamne ajuta va
Sandica multa bafta tinem pumni stransi
Adaca santem bine multumim
Liana tu ce mai faci? te iti doresc numai bine
Cris, Pussi, Leny si restu fetelor va 24+

Julia75 spune:
Buluna, sarcina usoara si fara probleme iti doresc!
Mika, felicitari mamica norocoasa! Deci se poate si asa! Vreau si eu reteta pentru la anu'.
Sandica, multumesc pentru info, sa ai noroc de data asta, tin pumni!
Julia 31+

jovana spune:
luck Eu nu am avut recolta mare doar 3 folic si numai 1 sa fecundat si sa divizat in 8 celule si 1 am pus ca atit am avut miam dorit fffff mult si sotul la fel asa a vrut DD . Eu am avut probleme cu ovarele nu aveam ovulatie unu nu fuctiona trompe infundate am facut celescopie degeaba am facut foarte mult tratament , si acum cind mau pregatit pemtru fiv am luat dubla doza fata de voi din pacate eri am fost la eco si mia zis ca am un fibron de 3 cm posterior pe care eu nu lam avut acum a aparut o data cu sarcina de la doza prea mare de medicamente dar nu incurca cu nimic bebe sar putea sa dispara daca nu am ciclu si miam intrerupt vitaminele sper ca va fi bine . Doamne ajuta si tie iti doresc mult succes si fi optimista ca vei reusi mergi inainte cu ce ai inceput ca DD te ajuta te Pe toate fetele sa va ajute DDsa va inpliniti visul sa fiti Mamici
JOVANA 20 +

mihaele spune:
Mika felicitari sarcina usoara si bebe la termen sanatos si frumos.
Buluna
Liana
Gyongyi
Cris
Fetelor va pup pe toate pe fiecare in parte si Doamne Ajuta

andicu spune:
MI-KA, m-ai lasat cu gura cascata!!!
Cea mai tare veste!!!
FELICITARI DIN SUFLET!!! sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara si un bebe la termen, sanatos , mancacios si cuminte!!!
Pussilina, sunt pe-aici, ma pregatesc de Antalya. Maine noapte plecam si nu-vi vad capul... Dar abia astept sa-l vad pe Filipoussis in elementul lui pe-acolo!!
Apropos, Tustele tale mi-au rupt inima de frumoase ce sunt!
sa stii ca din cand in cand, mai caut sa vad cand mai scrii si mai bag un ochi la poze, chiar si asa, mai vechi!
Buluna,Felicitari!. Sigur ai 2 bebei in burtik la asa valoare! Sarcina usoara, frumoasa, si bebei sanatosi!
Zoriii, ce faci? cum mai esti?? ma gandesc la tine, sa stii! hai, fa-ti timp si mai scrie-ne, pls!!
Liana, ce-ti face burtik?? sper ca sunteti ok, tu si bebe!
Criss, succes cu actele si toate cele! sa stii ca te urmaresc! ...peste tot! toate Unguroaicele!

Marinarul vesel

Asa cresc