Mamici si Gravidute de ITALIA (37)
Raspunsuri - Pagina 5

bionda spune:
Neata!Ce fac fetele?Copilasii cum va sunt?Am vazut ca sunt ceva probleme cu mancarica, cu raceala,of..ce sa va zic decat sa nu fie ceva grav la nimeni,sa aveti bebici sanatosi si sa pape tot sa creasca mari!De aici trag o concluzie ca trebuie sa profit de lunile astea doua care mi-au ramas ca dupa...who knows?!
Gravidutelor voi ce mai ziceti?
evl p

mamii spune:
yello fetele??Daca ma mai primiti pe aici
Ce pot sa zic este ca AM VENIT DIN RO.... a fost super super super..as mai fi stat..dar sper ca in curand sa ne mutam...trag zilnic de al meu sotz sa ne intoarcem
Am scapat de epidemiile din romania...asa ca suntem sanatosi si sper sa nu luam de pe aici ceva.
Multa Sanatate piticilor bolnaviori.
Ma duc sa mai citesc din urma ca nu am retinut tot
revin
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

camicreata spune:
Neata fetelor.Am intrat pe chat dar nu e nimeni si m-am gandit ca va gasesc aici.Eu astept inca sa vina bebe nu mai rezist nu mai am rabdare,vad ca contractii am dar pana acum nimic.In fiecare seara cred ca va venii momentul mult asteptat dar nimic.
offffffffffffffffffff ce greu e+40 apoi
Sebastian
Poze Vacanta

mamii spune:
cami wow ai ajuns la sfarshit!Felicitari.Stay linishtita in curand o sa iti tii bebelul in brate.
In tara a fost suuuuuuper duper!M-am ingrashat 2 kile,asta nu prea imi convine dar voi slabi.
Am fost la nunta ..la munte..am ajuns acasica am facut gratarashe..am mancat kt o vaca
Alex e bine am scapat de viroze si epidemii si eu la fel.Vremea a fost superba iar Alex s-a bucurat de ea din plin.am stat mai toata ziua pe afara.
luni am sa ma duc sa caut cresa pentru domnul shmecherash..sper sa gasesc ceva convenabil si sa reushesc sa imi gasesc si ceva de munca.
Pov. nasterii

camicreata spune:
Da mamii am ajuns la sfarsit dar nu mai am rabdare nu mai rezist acum e foarte greu.Timpul parca sta in loc data care ar trebuii sa nasc e maine dar data doctoriilor e pe 26.Eu nu mai am rabdare si ma stresez.Am dureri dupa cum v-am zis dar nu vrea sa iasa se misca intruna dar nik.Eu sper din moment in moment.+40 apoi
Sebastian
Poze Vacanta

mamii spune:
ce fel de dureri ai??ai contractii regulate??
Pov. nasterii

bionda spune:
Camiiti urez nastere usoara si sa nu uiti sa ne scrii dupa ce nasti pt ca am sa fiu fff curioasa!Apropo vrei sa nasti natural sau cu cezariana?Epidurala ai s-o faci?Sa ma tii la curent ca dupa tine urmez eu!!![major
eta]
Iti tin pumnii!!!!
evl p

camicreata spune:
mamii contractii am de vre-o 2 zile azi vad ca ma doare si spatele mai tare si burtica si cand am fost la baie aveam o mucoasa transparenta.
bionda o sa nasc natural daca totul e ok.Epidurla nu stiu daca fac depinde sa vedem cum decurg treburile.O sa va tin la curent.
Tu cand vei naste?
va pupic dulce+40 apoi
Sebastian
Poze Vacanta

Berarpiri spune:
cami inseamna ca esti pe drumul cel bun.Mucoasa pe care ai eliminat-o e dopul.Curaj, ca nu mai ai mult!Sa ai o nastere usoara!Vei vedea ca nici nu-ti vei da seama cat de repede va trece,si iti vei tine puiutul in brate.Unde nasti?
cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

katiapam spune:
hi
Cami-wow sei arrivata in cima
sper sa vina de la sine travaliul sa nu trebuiasca iducerea dar sta linistita ca e bine si asa mie mi-au inds nasterea asa se grabeste putin travagliul
Micio si Dana-sanatate puilor
noi de 2 zile am terminat cu picaturile pt nas si azi iar au inceput mucutiiiii
Bionda-relaxeaza-te cit mai poti,profita de liniste dar cu toate plinsetele si tt ce iti da de lucru un bebe mic nopti nedurmite etc vei fi rasplatita
Roxali-sanatate Soniei
ce masina noua? in ce domenou lucrezi?
eu am lucrat in tipografie daca ai tipografie ma angajezi?
Raluca-eu am inceput deja asa cum e Anais acum sa-i pun o rosie mica in supa putina ceapa si pastina in supica
catof+zucchina+citeva frunze spanac+citeva frunze bieta+ceapa+rosie mica+carne la borcanel
acum nu prea imi aduc aminte de toate parca uit cum creste
acum maninca tare bine perioada asta
Berarpiri-a ta cum maninca?
mai nou i foame mereu,ce retete mai ai pt ea?
ticker
de
Giulia (20/06/07)