Mamici si Gravidute de ITALIA (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Mamii-bine te-ai intors

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

mamii ma bucur ca v-ati simtit bine in tara.Nici eu nu vroiam sa ma mai intorc...stiu cum e...Tu iti faci probleme de kg...ce sa zic eu?!Oricum tu arati bine,nici nu zici ca ai fost gravida.

katiapam crede-ma ca si eu imi bat capul...Mi-a zis cineva de:orez cu carnita de vitel(cred ca facut sos pe ea);mazare cu chiftelute(din piept de pui fiert,apoi tocat,apoi pus ou,si fierte iat chiftelutele);omleta cu zucchine(vreau sa incerc si eu sa fac in cuptorul cu microunde).Ambra a mancat mazarea cu chiftelute si i-a placut f. mult.In rest ii mai dau faina de cereale,pireu de cartofi,fasole,lentichie,paste cu ragł....cam atat cred.

raluca tu ai inceput sa o pui pe vasino?Incearca,si daca sta o s-o ajute,face mult mai usor.Ambra s-a invatat,si de la 6 luni mi-a facut de putine ori pupł in pampers.Ea face doar pe vasino...e mai nasol ca trebuia sa-l ducem dupa noi,dar e mai bine pentru ea.

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

off fetelor cat m-am chinuit yo cu diversificarea.....

eu faceam supe/ciorbite dietetice cu diverse legume plus carnita la borcan apoi am trecut numaipe borcane apoi numai pe mancare gatita

Va multumesc de reprimire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri
katiapam crede-ma ca si eu imi bat capul...Mi-a zis cineva de:orez cu carnita de vitel(cred ca facut sos pe ea);mazare cu chiftelute(din piept de pui fiert,apoi tocat,apoi pus ou,si fierte iat chiftelutele);omleta cu zucchine(vreau sa incerc si eu sa fac in cuptorul cu microunde).Ambra a mancat mazarea cu chiftelute si i-a placut f. mult.In rest ii mai dau faina de cereale,pireu de cartofi,fasole,lentichie,paste cu ragł....cam atat cred.

f bun meniul,si Giuliei ii place mazarea
am sa notez retetele
eu mai demult am pus-o e vazino si nu vroia sa stea acum trebuie s aincerc din ou sa se invete ca e mare deja

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Seara buna!Camivoi naste pe 23 dec dar stii tu nu se stie niciodata,vad ca la odiseea de dec fetele au nascut mai devreme cam pe la 37 de sapt.

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamii

yello fetele
??Daca ma mai primiti pe aici

Ce pot sa zic este ca AM VENIT DIN RO.... a fost super super super..as mai fi stat..dar sper ca in curand sa ne mutam...trag zilnic de al meu sotz sa ne intoarcem
Am scapat de epidemiile din romania...asa ca suntem sanatosi si sper sa nu luam de pe aici ceva.
Multa Sanatate piticilor bolnaviori.

Ma duc sa mai citesc din urma ca nu am retinut tot

revin

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Bine ai revenit! Abia acum am inteles ce era cu numerotatul zilelor

Ale

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katiapam
Micio si Dana-sanatate puilor
noi de 2 zile am terminat cu picaturile pt nas si azi iar au inceput mucutiiiii

ticker
deGiulia (20/06/07)

multam' katia!

astazi pediatra i-a dat antibiotioc. Asta noapte era fierbinte, nici macar tachipirina nu-si facea efectul.

acum doarme, am inceput dej acu antibioticul.

eu nu i-am mai facut de multisor aerosoli, ma gandeam ca dupa ce termin cu antibioticul sa-i mai fac din cand in cand, macar sa previn ...

Ale

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

La multi ani Micio!

dar de piscina m-am lasat,darrrrrrr de palestra nuuuuuuuu

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

si nici sa nu te lasi.

eu de cateva saptamani ma simt atat de slabita fizic (a nu se citi ca am dat jos din kg in +), un pic de miscare cred ca mi-ar face bine si mie.

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

dana pe tine si ale bonavior si sper sa ii treaca repede repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mamii bine te-ai intors!...ptr mine e un stres cand ma duc in Ro...toti vin si se plang ...parca aicea ar ploua cu eurici...cand la unu cand la altul si trece timpul...mai un dentist

Cami si eu aveam acelasi termen...mai rezista pana pe 22...daca ai avut scurgeri gelatinuoase fara sange nui dopul

Katia lustruim,smirgaluim,dam luciu la accesori de lux...toate chestiile metalice pe care le contin gentile sau hainutele de marca...in italiana pulimentatura se numeste-curatirea metalului...nu rezista nici barbatii in meseria asta darmite femeile...toti zic daca poti tu inseamna ca noi mutam muntii

Berarpiri pai e desteapta fetita daca sta si pe olita ...bv ei

Dana te cred ca te smti slabita...eu cand ai mei pui sant bolnaviori ma simt si mai rau...nu mai zic nopti nedormite etc...mamica si baiat bolnavior

toate fetele

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput