Mamici si Gravidute de ITALIA (37)
Raspunsuri - Pagina 7

Roxali spune:
eu nu i-am mai facut de multisor aerosoli, ma gandeam ca dupa ce termin cu antibioticul sa-i mai fac din cand in cand, macar sa previn ...
Ale
[/quote]
Nu prea ai ce sa previ...ptr raceli si laringite ajuta ,dar cu virusi nui de glumit...in orice caz doctorii dau foarte repede antibiotice
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Ginger00 spune:
Salutare fetelor! Am si eu 5 minute ca mi-au adormit gandaceii.Uffffff,eu trebuie sa beau Red Bull toata ziua sa rezist,nu stiu cum o sa fie cand vor incepe sa umble,dar cred ca mi-or demola casa
.In orice caz ,am crescut destul demult ,mai facem nazuri cu mancarica dar ...nu pot cere sa fie perfecti,nu?Din pacate suntem raciti,tusim,ne curge nasucul de cand am venit n-am avut doar 4 zile bune,in rest tot aerosoli si spalaturi in nasucuri,ca abia trece la unul ca incepe celalalt.Am dat un ochi pe listutza si am vazut ca unte fete noi:Bine ati venit intre noi! iar celorlalte mamici"cu vechime" sa stiti ca mi-a fost dor de voi dar din pacate nu mai am timp de nimic...mereu sper ca vor adormi impreuna sa pot intra pe forum dar nu prea se intampla.
Acum va pupacesc si ma intorc la lupta

micio spune:
Buna dimineata!
Ginger, bine ai revenit! Poze cu baietii cand ne arati?
Cami, nastere usoara (daca nu s--a intamplat deja)!
Dana, cum mai e Ale? Eu ii dau niste siropuri pt imunizare cica, nu stiu cat sunt de utile ca vad ca tot se lipesc virusii de el, dar rau nu-i fac. Am avut unul Imuno Fluid cu echinaceea, acum ii dau altul cu propolis si zinc. Aerosoli ii fac cand tuseste, am tot inchiriat din farmacie aparatul de aerosoli anul trecut, am platit de imi cumparam doua la cat de des s-a imbolnavit...vad ca si anul asta a inceput cu raceli, deci o sa cumpar unul.
Astazi l-am dus la gradi, 5 zile acasa , prea mult pt rabdarea mea Inca mai tuseste, parca nu isi face efectul antibioticul asta, o sa mergem la dr pe seara sa-i asculte plamanii...
Va pup fete, sa aveti o saptamana frumoasa!

Raluk31 spune:
Neatza,gagici!
Ginger,tare as fi curioasa sa citesc cum e o zi din viata voastra!Cum te imparti intre ei,cand ai timp de restul.O pt tine!
Cami,ce vesti mai ai?
Oana,deci azi respiri
Anais are niste bubite,ca o iritatie pt frunte si obrajori,ba cateva razlete si pe urechi..suspectez o alergie,i-am dat vreo 3 zile iaurt cu biscuite de la Plasmon. Voi cu ce iaurt ati inceput?Maine mergem la dr la control...
Raluca de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais

dana7mi spune:
Multumim pt. gandurile bune!
si noi tusim, ne curge si nasul. Suntem in tratament cu antibiotic, macar daca si-ar face efect .. ma refer in sens bun ... si are putina pofta de mancare.
in acest weekend nici eu nu m-am simtit extraordinat. Sanbata seara am iesit la o pizza, se pare ca nu mi-a cazut bine. Am luat Diavola, si mi-a picat rau salamul picant.
Duminica am fost la sarbatoarea castanelor, chiar daca stateam rau cu stomacul, nu am rezistat sa ma abtin de la castane. Am mancat pt. tot anul.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori si putere mamicilor.
Pupici!
Ale
le mie foto

dana7mi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxali Nu prea ai ce sa previ...ptr raceli si laringite ajuta ,dar cu virusi nui de glumit...in orice caz doctorii dau foarte repede antibiotice Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani poze |
ai dreptate, de multe ori iti recomanda un antibiotic generic, si virusii nu-s usor de depistat.
chiar discutam astazi cu colegele mele, unele sunt deja virusate, se zice ca-i raceala, insa se pare ca este un virus stomacal.
Ale
le mie foto

Roxali spune:
Buna fetelor!
Ginger cat ma bucur ca ne mai dai o veste...sanatate micutilor.
Dana m-am delectat cu pozele de la Bocsa...frumosssss tare si poznele au iesit super si parca simt ceata,mirosul fanullui etc...ce parat ai??te-am mai intrebat parca?
Eu sant innebunita am ramas cu aparatul la reparat de mai bine de 20 de zile...offf si se apropie ziua cea mare si eu nik...ma duc sa imprumut ca sant in pom...vroiam sa-mi cumpar o camera si nu m-am decis...Care ma sugestionati ??La un pret convenabil si buna[8D
Maine am o zi onomastica a unui pitic de un an si va fi prima iesire a piticei pe post de invitata speciala
va pup si sanatate tuturor bolnaviorilor
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

dana7mi spune:
am cumparat si noi camera cand s-a nascut Ale, dar nu ma pasioneaza.
de Craciunul trecut am primit cadou un NIKON d40, imi place foarte mult; imi mai trebuie doar un flash mai profesional.
Ale
le mie foto

dana7mi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raluk31 Neatza,gagici! Anais are niste bubite,ca o iritatie pt frunte si obrajori,ba cateva razlete si pe urechi..suspectez o alergie,i-am dat vreo 3 zile iaurt cu biscuite de la Plasmon. Voi cu ce iaurt ati inceput?Maine mergem la dr la control... Raluca ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra cum a venit pe lume Anais |
am cumparat si eu la inceput iaurt Plasmon, insa Ale nu era incantat.
pe urma am inceput sa cumparam Danone si Nestle, cele mici colorate in 3 culori. Chiar si acum le mananca dimineata.
Ale
le mie foto