Mamici si Gravidute de ITALIA (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

hello

ginger te admir sincer!nu stiu cum faci fata!
raluk si eu tot cu plasmon am inceput nu am avut probleme1ii placea la nebunie cel de piersici.Poate are rujeola??
Fetele pentru imunizare mai exista si oscilococinum si e homeopat sau incercatti in erboristerii

dana

noi ieri am facut vaccin i mi-a facut o febra cam nasoala plus muci din abundenta....am stat cu okii p el toata noaptea nu putea sa respire..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Am fost si noi astazi la un party de pitic de un an...frumos ,dar eu aveam de alergat dupa mandra...tine la silueta mea

Mami nici mie nu-mi vine sai fac vaccinul...mai ales ca avem si musafiri duminica...vineri ar trebui sa il fac

Cum fructa nu-mi manca la merenda ii dadeam cei placea ...iaurt de plasmon,danito sau mio

o zi buna fetelor

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

LA MULTI ANI SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Salut gagici!Ieri am fost la eco sa-l vad pe bebe.Ca niciodata am prins o doctora tare draguta care m-a asigurat ca totul e ok,ca bb se dezv f bine(mie m-i s_a parut cammic la 31 sapt 1.800KG)dar nu_i nimic sanatos sa fie!

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Multiiii aniii traiasca multi ani traiascaa laaaaaa muuuuuultiiiii aniii SONIA

DAI RAGAZZE SU!DOVE SIETE???? hai fetelor ca azi e GRATIS face cinste ROXALI ca are fata mare de maritat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

LA Multi Ani Sonia!!!.Roxali sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!!!
Bionda: ma bucur ca ai venit bucuroasa de la echo.Cred ca e o emotie imensa sa-l vezi pe bebe si mai ales sa stii ca e bine, sanatos...mai ramane doar sa asteptati marea intalnire.Mai e un pic.
Eu ma duc vineri sa fac echo morfologica, am emotii si abia astept sa aflu ca e bine , sanatos.Oricum sper sa dau de un medic dragut , care sa-mi explice si mie ceva, sa nu tina totul pt el si hartoagele lui.Poate aflam si ce carucior tre sa cumparam .
va pup.

georgiana

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Citat:
citat din mesajul lui micio

LA MULTI ANI SONIA!

La multi ani si din partea noastra!

Sa cresti mare si frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Va salutam si noi de acasa. Ieri de la tuse a si vomat; Saracutul, imi era mila de el cu tusea, parca se ineca, tusind asa nu l-am mai avut.

Ieri farmacista di fiducia ne-a spus sa nu-i dam nici un sirop de tuse (nici din farmacie, nici din erboresterie), ne-a recomandat doar SINECOD Tosse (este un sedativ) si sa mergem inainte cu tratamentul de antibiotic.

Nici nu a putut dormi ieri. Aseara i-am dat Sinecod tosse si a putut dormi, s-a mai linistit un pic.

Astazi este mai bine; o sa-i fac si aerosoli.

O zi buna va doresc!

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Bionda, ma bucur ca este bine bebel, nu te preocupa ca mai are timp sa creasca pana la nastere

Georgiana, bafta la echo...Mie la morfologica mi-a spus ca s-ar putea sa fie fetita, iar la echo la 7 luni era baiat

Mamii, ai cautat nido pt Alex?

Dana, sanatate lui Ale . Si noi tot cu tusea ne-am luptat la raceala asta, abia azi nu a mai tusit dupa 8 zile de antibiotic.

Mergi la inceput

Mamii, Alex cum este...a facut febra de la vaccin sau si el a racit?

Mergi la inceput