Mamici si Gravidute de ITALIA (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

La multi ani Sonia!!!Sa cresti mare,sanatoasa si frumoasa!

raluca eu ii dau la Ambra iaurt de la Nestlè si merendine(iaurt cu albicoca)de la Plasmon.Pana la urma a fost alergie de la mancare?

Multa,multa sanatate piticilor bolnaviori!!!!Sa va faceti bine cat mai repede!!!

Sarcina usoara in continuare gravidutelor!!!

Noi suntem bine,in sfarsit au iesit si aia doi dintisori,au chinuit-o 2 luni pana sa iasa.Sper sa doarma mai bine acum,ca parca sunt pe alta planeta.

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

La multi ani,Sonia!Sa cresti sanatoasa si sa ai noroc!Roxali,sa va adca numai bucurii frumoasa mica!

Andreea,dr zice ca nu arata chiar ca o alergie,dar e clar ca ceva nu a fost ok,dar nu neaparat de la un aliment,poate fi o reactie la o crema,o jucarie,te miri ce...desi eu cred ca iaurtul a fost,ca de cand nu i-am mai dat,s-au retras bubitele.

Sanatate tuturor!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

raluca intradevar se poate sa nu fie de la iaurt ...dar eu una mi-as asculta instinctul.Ideea e ca te poti lipsi de acel iaurt si ii poti cumpara iaurt simplu dulce...si adauga tu fructul.
micio am gasit asilo nido.E cam scumput dar fata de restul de ok.Imi place ca au o gramada de activitati.Acum tre sa imi fac eu cvu si sa imi gasesc de munca.Sper sa imi gasesc ceva care sa imi placa.Febra lui Alex era de la vaccin.Mi-a facut o reactie destul de uratica avand in vedere ca el niciodata nu mi-a facut reactii la vac. dar asta e.Acum e ok
dana multa sanatate lui Alex sper sa se refaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Sonia
OFFFF...ce ma dor picioarele,am calcat azi o gramada.Cred ca nu mai am mult si ma duc la.De maiine crec ca sotiorul meu merge in Marsilia la munca si o sa vina odata la saptamana deci o sa fiu singurica,singuricaeeeehhhh ce sa-i faci nu-i totul dupa noi,trebuie sa mai facem si sacrificii.
Noapte buna va doresc!

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Multumesc multtttttt fetelor...parca nici nu-mi vine sa cred ca are mama fata mare...azi m-am gandit mult la toata gravidanta ,nastere si la toate cate au trecut de atunci...ptr mine dansa e piesa care lipsea din puzzle ...ma simt implinita familiar
Vom petrece duminica cu nasa si ii vom rupe turta...ptr poze sant in pom pana duminica.Norocoasa a primit o gramada de cadoute:de la fratior un desen cu o inimioara si multiiiiiii pupici,mamaica bunica lucrusoare,matusica niste hainute jicoase,tatic floricele parfumate si o prietena draga o papusa care are 7 activitati plange ,sforaie,stranuta,se aud bataile inimi,striga mama,i se poate masura febra si plange ,i se poate face si injectie...poate cu dansa reusesc sa o pacalesc sa stea la schimbat
Vine luna cadourilor si cred

Sanatate tuturor puilor bolnaviori

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

neatza fetele,am tot citit ce ati scris dar nu prea sunt activa pe dc...stateam eu asa si ma gandeam ce ar fii daca as mai face un bebe?
cred v-am pove si voua cat de cat cum a fost gravidanza mea,dificila si grea,parca au trecut secole.iar eu acum ma gandesc la un alt bebe?cred ca sunt nebun dar as vrea un fratior pt cristian am ales si numele (fata sau baiat)dar tot nu-mi vine...energia,inca nu mi-a trecut frica de a mai naste un nou copil si nu as vrea sa simta cris ca nu este tratat bine cat timp eu voi fii cu capul in closet sau cu mucii in nas de plans.asa ca vin cu o intrebare:

Cum a fost a 2 sarcina pt voi?cum v-ati gasit iar curajul de a o lua de la capat?
si pt fetele care inca au puiutii de randunici (7 luni)v-ati gandit vreodata sa faceti un alt copil (in viitorul apropiat lunile astea)pup
ast raspuns ca sunt cam in dubii

mamica de cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

HA,ha am vrut sa scriu "neata"dar cand m-am uitat la ceas.. oups eroare e deja ziua.
Neliaeu m-am gandit serios sa mai fac un copil dupa acesta.Daca o sa ma descurc si nu o sa m-i se para greu.. cine stie!

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza la pranz si eu

Mamii,chiar vroiam sa-ti zic ce ma distreaza denumirea pe care ti-ai ales-o
Ieri i-am dat lui Anais o lingurita de iaurt natural in marul de dimi si dupa-amiaza avea deja niste puncte rosii pe fata,asa ca am abandonat ideea,cel putin pt o vreme

Bionda,sper sa nu-ti fie tare greu singura,daca pleaca sotul

Nelia,eu ma gandesc la bb 2,dar nu acum,in vreo 2-3 ani,sa ma inteleg cat de cat cu Anais

O zi buna

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Nelia, daca e timpul potrivit pt alt copil o stiti doar voi...Iti spun parerea mea, daca tot ai intrebat: in urma a ceea ce ai povestit, eu am inteles ca relatia cu sotul tau nu te prea multumeste momentan, deci as spune ca inainte de alt bebe, sa aduceti intelegerea in familie. Eu nu mi-am gasit curajul pt un alt copil, dar nu din cauza de greturi sau nopti nedormite...

Al meu copil a vomat aseara, sper sa nu-i fi picat bine ceea ce a mancat si nu fie virus intestinal, vad ca nu m-au chemat de la nido.

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput